POSTED IN 9/11

Konspirasjonen er uoppklart.

La oss aldri tolerere tilfeldighetsteorier angående angrepene den 11. september.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ray McGinnis

Her er en liste over 21 tilfeldigheter fra det siste kapittelet av Ray McGinnis «Ubesvarte spørsmål: Hva 11. september familier spurte om og som undersøkelseskommisjonen ignorerte.»

Det var feil å anta at terroristene den 11. september klarte det som de gjorde fordi de var heldige. Ett vitne til undersøkelseskommisjonen sa at flaks skjer en eller to ganger, ikke om og om igjen. Hendelsene knyttet til 11. september involverte en stadig voksende liste over tilfeldigheter.

1) Tilfeldigvis ble president George W. Bush værende i et klasserom på barneskolen og leste en historie om en kjæledyrgeit, mens Secret Service og annet personell i Det Hvite Hus ikke klarte å få ham ut ham umiddelbart, i tilfelle han var et terrormål i den første kaotiske timen etter nordlige tårnet ble truffet og USA ble overrasket.

2) Tilfeldigvis ble visepresident Dick Cheneys fortelling, om hvor han var på morgenen den 11. september, motsagt av flere kilder som så ham på ‘Presidential Emergency Operations Center’ over en halv time før han hevdet å ha ankommet.

3) Tilfeldigvis tenkte ingen i det amerikanske militæret å kontakte forsvarsministeren, Donald Rumsfeld, og varsle ham om at fire fly var blitt kapret og ett var på vei mot Pentagon. Følgelig blir vi fortalt at forsvarsministeren forble på kontoret sitt inntil angrepene startet og han forble uvitende om den nasjonale nødsituasjonen som utspant seg.

4) Tilfeldigvis så var det største området i Pentagon som ble ødelagt da flyet traff, regnskaps-og revisjons-avdelingen, og drepte de fleste av revisorene som undersøkte de manglende 2,3 trillioner dollar fra Pentagons budsjett.

5) Tilfeldigvis var det amerikanske militæret engasjert i fem separate krigsspilløvelser om morgenen 11. september, med simulerte fantomfly på radarskjermer som viste direkte-oversikter, som forvirret radaroperatører.

6) Tilfeldigvis var FAA-kapringskoordinatoren, generalløytnant Mike Canavan, som hadde ansvaret for å kjøre treningsøvelser i 2001 som var nesten identiske med angrepene som fant sted, i Puerto Rico om morgenen den 11. september, og det var uklart om han ble erstattet med vikar ut mens han var borte.

7) Tilfeldigvis var det amerikanske militæret ikke i stand til å følge noen av sine standardprotokoller for å avskjære kaprede fly i hele 109 minutter, selv om det rutinemessig avskjærer enhver flyvning to nautiske mil utenfor den godkjente flyve-leden hundrevis av ganger i året med militær presisjon.

8) Tilfeldigvis var sjefen for ‘Joint Chiefs of Staff’, general Richard Myers, i et møte i det amerikanske senatet med senator Max Cleland og husket at «ingen informerte oss» om at det sørlige tårnet (WTC 2) (Ble truffet etter at det nordlige tårnet ble rammet) ble truffet og at det var en nasjonal nødsituasjon. Myers sa at han fortsatt var på Capitol Hill da Pentagon ble truffet, selv om dette blir motsagt av Richard Clarke som hevder Myers allerede var ved Pentagon i en telekonferanse klokken 09:10.

9) Tilfeldigvis, sju måneder etter angrepene 11. september, sa general Richard Myers, da han ble spurt om fremskritt med å fange Osama bin Laden, «Vel målet har aldri vært å fange bin Laden …. Du kan ha mer effekt ved å gå etter mellommennene, fordi de er vanskeligere å erstatte.»

10) Tilfeldigvis satte sjefen for NORAD, general Ralph Eberhart, Infocon-varslingsnivåene for å forsvare Pentagon, på det aveste beskyttende nivået natten før angrepene.

11) Tilfeldigvis, etter at det sørlige tårnet (WTC 2) ble truffet og general Eberhart trodde et fly muligens var på vei mot Sears Tower i Chicago, og et annet fly var på vei mot Det hvite hus, bestemte NORADs øverstkommanderende, general Eberhart, seg for å ta en kjøretur rundt 09:30 (EST) i 45 minutter og var utilgjengelig, etter å ha konkludert med at ting hadde «roet seg».

12) Tilfeldigvis, klokken 08.50, var CIA-direktør George Tenet sikker på at krasjet i det nordlige tårnet (WTC 1) (Ble rammet først) representerte et terrorangrep av Osama bin Laden. Tenet tenkte imidlertid ikke på å informere World Trade Center eller Havnemyndighetene om hans overbevisning – og få dem til å beordre en umiddelbar evakuering.

13) Tilfeldigvis fortalte New York City-borgermester Rudy Giuliani til pressen 15 minutter før det sørlige tårnet kollapset at han ble informert om at skyskrapere med stålramme kom til å kollapse katastrofalt for første gang i historien, men gjorde ingen anstrengelser for å informere førstehjelpere om hans forhåndskunnskap.

14) Tilfeldigvis, Porter Goss han som snart skulle bli utnevnt til medformann for ‘Joint Inquiry’, møtte i Washington DC om morgenen den 11. september med sjefen for den pakistanske hemmelige tjenesten, general Mahmood Ahmed. Det var Ahmed som ble rapportert i pressen for å ha overført over 100.000 dollar til den påståtte lederen av terrorkomplottet, Mohamed Atta. Ahmed møtte også CIA-direktør George Tenet tidligere den uken.

15) Tilfeldigvis beordret New York Citys borgermester Rudy Giuliani rask fjerning av de gjeværende bygningsdelene fra de falne tårnene før tilstrekkelige prøver kunne innhentes for å fastslå årsaken til tårnenes kollaps.

16) Tilfeldigvis, i ukene før angrepene 11. september, plasserte enkeltpersoner «veddemål» på at aksjer i nøkkelselskaper som ble påvirket av angrepene, ville falle i verdi i dagene etter angrepet. En av disse var Wirt Walker III, forretningsforbindelse til president Bushs bror Marvin. FBI så imidlertid ikke noe behov for å undersøke bevis på forhåndskunnskap eller Walkers forhold til en flyskole i Oklahoma der de angivelige terrorister trente.

17) Tilfeldigvis tenkte ingen på å avhøre noen av dusinvis av medlemmene i bin Laden-familien før de ble fløyet ut av USA mens alle andre fly ble satt på bakken, og selv om de var i slekt med den hovedmistenkte Osama bin Laden.

18) Tilfeldigvis ble den hovedmistenkte for angrepene, Osama bin Laden, rapportert i en rekke bøker og artikler for å være en CIA-«asset» (agent el.lign.), som en Le Monde-overskrift fortalte om: «Den mest fryktede mannen i USA, kontrollert i lang tid av CIA.»

19) Tilfeldigvis kollapset et 47-etasjers bygg (WTC-7) ved World Trade Center som ikke hadde blitt truffet av et fly, på under syv sekunder klokken 17.20. den 11. september, og ble rapportert på BBC og CNN å allerede ha kollapset så mye som over seks timer før den faktiske kollapsen.

20) Tilfeldigvis rapporterte over hundre brannmenn som rykket ut på morgenen etter det første angrepet at de var vitne til eksplosjoner i tvillingtårnene, som de senere vitnet om til sine overordnede. Men 9/11-kommisjonen utelot deres vitnesbyrd fra sin rapport.

21) Tilfeldigvis hadde Boston Logan Airport ingen sikkerhetskameraer for å bekrefte at de påståtte kaprerne var i avgangssonene på flyplassen eller at de gikk om bord på enten American Airlines Flight 11 eller United Airlines Flight 175, flyvningene som krasjet inn i tvillingtårnene.

Ett vitne sa til 9/11-kommisjonen: «For meg er flaks noe som skjer én gang. Når du har dette gjentatte mønsteret av brutte protokoller, brutte lover, ødelagt kommunikasjon, kan man fortsatt ikke kalle det flaks.» Det er virkelig en underdrivelse.


Fra International Center for 9/11 Justice, publisert september 2023.
Oversatt av Southern Comfort fra engelsk og forkortet.
Originalartikkel: Unanswered Questions: What the September Eleventh Families Asked and the 9/11 Commission Ignored

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  3 desember 2023 8:18

  9/11 var et resultat av USAs ønske om å fjerne Taliban for å få gjennomført en gassrørledning gjennom Afghanistan til Det indiske hav.

  Enron startet i 1993 byggingen av verdens største gasskraftverk utenfor Bombay. Litt senere fikk Enron avtale om å utvikle et gassfelt i Usbekistan. Problemet var å frakte gassen fra kilden til markedet ved det Indiske havet. USA var tungt inne med både støtte og lånegarantier til Enron. Men i 1996 tok Taliban Kabul og etterhvert hele Afghanistan, og planene om rørledning ble stoppet.

  USA brukte tre år på å planlegge krigen som skulle fjerne Taliban, selv om de helt til det siste forsøkte å få til en avtale med Taliban, senest i mars 2001.

  Planleggingen innbefattet planlegging av to «øvelser» i nærområdet, det innbefattet å få valgt inn George W. Bush som president slik at Dick Cheney fikk frie hender til å fungere som president mens Bush spilte golf.

  Allerede høsten 2000 begynte en amerikansk militæropprustning i stillhet i Kasakhstan, Kirgisistan og Usbekistan, flere måneder før presidentvalget i november i USA.
  https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/kKodX/krigen-mot-afghanistan-var-planlagt-lenge-foer-11-september.

  Da 11. september kom, var alt klart for å starte krigen, USA manglet bare et godt påskudd for å unngå å havne i samme hengemyra som Russland er i Ukraina i dag. 9/11 ga dem det påskuddet selv om den offisielle historien ikke henger på greip når man ser nærmere på den.

  Usikre kilder hevder at Taliban i 2018 inngikk en avtale med USA for en milliard kroner å sikre at rørledningen ble bygget som planlagt (den vil gi Taliban store inntekter og billig gass!) uten å sabotere den (vi vet hvor enkelt det er …) og la USA få trekke seg ut av Afghanistan i 2021 uten å skyte ned fly eller bombe flyplassen.

  Rørledningen er forventet ferdigstilt ila. neste år. Hvis dette er riktig, kan vi si at USA egentlig VANT krigen til slutt, de oppnådde det de ville. Det er bemerkelsesverdig at alle analyser etter at USA trakk seg ut UNNLATER å nevne ordene olje, gass og rørledning.

  (langversjonen finner du i boka «20 år etter 11. september 2001» gratis på
  http://www.hvamenerpartiene.com )

  Svar
 • 9/11 er oppklart. Vi vet at det var planlagt. Vi vet at de som gjorde det aldri kommer til å innrømme det! Men vi vet! Vi vet at Utøya var en « innside jobb». Vi vet at mordet på JFK, Martin Luther, Palme, Dag Hammarskjøld, Anne Orderud Paust, (listen kan bli uendelig lang), er utført av de samme mennesker. De går fri fra rettslig forfølgelse. De får priser. Eller rettere sagt-de bevilger hverandre priser-fredspris, Henry Kissinger pris osv. De viser folket fingeren gjennom disse prisene. De er en direkte «maktdemonstrasjon» mot vår fornuft, logiske tenkning, følelser over hva som er rett og galt. De oppfører seg som bøller. Og feigingene vil gjerne innynde seg med bøllene for å unngå samme skjebne.
  «Hvis en voldskriminalitet skal dempes, er det kun det tiltenkte offeret som kan gjøre det. Forbryteren frykter ikke politiet, og han frykter verken dommer eller jury. Derfor, det han må lære å frykte er sine offre!»
  Oberstløytnant Jeff Cooper, U.S.M.C
  Dette sitatet er interessant sett i kontekst med hvordan folk er blitt undertykt. I USA står kampen om avvæpning av befolkningen. Obama har forsøkt hele sin regjeringstid, ved å implementere skoleskytinger an mass, for å skape opponion mot retten til å bære våpen. «Våpen dreper!» ???
  Eleven i tredje klasse svarer frøken med samme mynt: « Blyanten min strøk på matteprøven min!» Et hvert folk som blir fratatt sin makt, blir til slutt offer for tyranner!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fryktelige ukrainske tap bekreftes nå.

Likevel skal de fortsette krigen.

Forrige innlegg

Folkehelsen er det viktigste helsespørsmålet.

Hva skyldes det at folkehelsen svikter og hva kan vi gjøre sjøl?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.