POSTED IN Helse

Folkehelsen er det viktigste helsespørsmålet.

Hva skyldes det at folkehelsen svikter og hva kan vi gjøre sjøl?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne artikkelen er skrevet for USAs publikum der de skisserte problemene er mer uttalte enn hos oss. Men vi er definitivt på vei i den samme retningen. Det er derfor relevant å publisere denne artikkelen.

Redaksjonen

Forsker:11 grunner til at folkehelsen svikter og hvordan folk kan bli friske igjen.

Fram til 1970 var flertallet av folket spreke som en foler! Ingen keto-, vegan- eller paleo-dietter. De drakk heller ikke proteinshakes eller talte kalorier. Så, hva gikk galt?

Av Dr. Simon Goddek.


Fram til 1970 var flertallet av folket spreke som foler! Ingen keto-, veganer- eller paleo-dietter. Ingen hjemme-aerobic eller treningsmedlemskap. Ingen fancy treningsteknologi eller velvære-påvirkere. De drakk heller ikke proteinshakes eller talte kalorier. Så, hva gikk galt?

#1 Medisinering. På 1970-tallet brukte den gjennomsnittlige amerikaneren bare en tiendel på reseptbelagte legemidler sammenlignet med i dag. I motsetning til hva mange tror, er folk i vestlige land også tvunget til å ta potensielt dødelige stoffer. I stedet for å fokusere på de grunnleggende årsakene, fokuseres det på behandling.

#2 Demonisering av mettet fett. Siden 60-tallet har det blitt hevdet at mettet fett forårsaker hjerteinfarkt. Selv om vi har blitt næret av smult og smør i tusenvis av år, ble disse gode fettene erstattet med inflammatoriske omega-6-fettsyrer. «Stol på vitenskapen», sier dem!

#3 Forgiftning av kostholdet vårt. Prosessert mat er i overflod. Omega-6-rike frøoljer og sukker finnes i nesten alt, en forferdelig kombinasjon som overanstrenger leveren og øker fettlagringen. Bestemors hjemmelagde måltider er nå en sjelden godbit. Vi har byttet ut ekte mat med prosessert mat for enkelhets skyld.

Vi har en kropp for at den skal brukes

#4 Mangel på mosjon. Folk beveger seg mindre og sitter mer. Ettersom vi har gått mot et tjenestebasert samfunn og på grunn av fremveksten av Big Tech, er vi nå stort sett parkert bak skjermer.

#5 Vitamin D-mangel. Vår stillesittende livsstil fører til et annet alvorlig problem. Nesten ingen som arbeider innendørs får tilstrekkelige vitamin D-nivåer. Det mange ikke vet er at det ikke finnes noe som heter influensasesongen – det er faktisk vitamin D-mangel-sesongen.

#6 Mangel på sunne næringsstoffer. Utarming av og fjerning av matjord betyr at avlingene mangler næringsstoffer. For å få de samme vitaminene fra ett salathode for 100 år siden, må du nå spise 10 salathoder. Hvis kroppen din er sulten på næringsstoffer, vil du spise mer – en ond sirkel.

#7 Farlig plast. Ftalater (hormonhermende stoff) i plast forstyrrer hormonfunksjoner og kan føre til hormonelle ubalanser, noe som øker risikoen for fedme og type 2 diabetes. Deres utbredte bruk i hverdagsprodukter gir betydelige helseproblemer på grunn av disse metabolske effektene.

#8 Barnevaksiner. Mens barn på 60-tallet bare fikk 5 doser vaksiner, var tallet i 2019 steget til 72 (USA) – og trenden er stigende. Hver vaksinasjon har en innvirkning på mikrobiomet (fellesskapet av mikroorganismer), noe som sannsynligvis fører til betydelige langsiktige fysiske og psykologiske konsekvenser.

D-Vitamin får vi først og fremst gjennom huden i solen. Mye innesitting reduserer opptaket.

#9 Miljøgifter. Glyfosatbaserte ugressmidler som Roundup kan forårsake dysbiose, kreft og mange andre sykdommer. For eksempel, i nesten 100 % av soyaavlingene, finnes det glyfosatrester, som deretter kommer inn i næringskjeden vår. Det er svært bekymringsfullt.

#10 Farer med kosmetikk. Aluminium i deodoranter, en vanlig kosmetisk ingrediens, har blitt assosiert med hudirritasjon og potensielle helserisikoer, inkludert forstyrrelse av hormonbalansen og kreft. Dens absorpsjon gjennom huden fra daglig bruk har betydelige langtidseffekter.

#11 Orale prevensjonsmidler. De påvirker ikke bare kvinner, men også menn, da de skilles ut via urin i vannforsyningen. De er også ekstremt kraftige og har svært negative effekter på menneskers helse. Lurer du fortsatt på hvorfor det er så mange menn som tror de kan bli gravide?

Jeg skrev dette innlegget fordi vi definitivt beveger oss i feil retning. Våre myndigheter har holdt oss alle som gisler, og hevdet at det var for helsen vår, men som jeg viser, handler det ikke om helsen vår, men om å slavebinde oss med så lite motstand som mulig.

Men det er mange ting du kan gjøre med det:
Spis mettet fett og kutt ut frøoljer.
Begrens karbohydrater og sukker.
Dyrk din egen mat i din kompost du lager selv.
Mosjoner eller tren minst 3 ganger i uken.
Vær i solen så mye som mulig og suppler med D-vitamin (om vinteren).
Men det er mange flere strategier som du kan bruke for å leve et sunt liv.

Fra Viligant News, publisert 28 november.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker, diagrammer og oversikter i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: 11 Reasons Why Your Health Is Failing And How to Fix It: Scientist.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «..selv om vi har blitt næret av smult og smør i tusenvis av år, ble disse gode fettene erstattet med inflammatoriske omega-6-fettsyrer. «Stol på vitenskapen», sier dem!»

  Eller stol på politikerne.
  – Som på 1940/50 tallet solgte det D-vitaminrike smøret fra våre utegående kuer og importerte og industriproduserte herdet fett istedet. Det gav penger i statskassa. Fordi vår politiske administrasjon trengte penger. Innbyggerne var til for administrasjonens ve & vel. Penger var viktigere en virkelig velferd.
  Så så vi da også eskalerende hjerte/kar-skader på 1960-tallet i befolkningen.
  Det var innbyggernes skyld. De jogget antagelig for lite. 😉

  Nå skal alle gå på blodtrykksenkende og kolesteroldempende medisiner.
  Vi skal frykte, – og reddes av samme politikere.

  Svar
 • deafdumbblind
  3 desember 2023 16:55

  Ja… hvorfor var det andre tider før i verden, og hva er skjedd med det gode liv i Norge, hvorfor var livet sprekere før, tjærebredde treski i 15 minus, gikk , kanskje 2 KM på skøyter over stålisen til skolen. Ikke særlig mye sykdom den gangen nei. Vinteren var kald som den er i 21minus desember i 2023.

  Svar
 • Vi er noen som er gamle nok til å huske at fedme var heller sjeldent på 60- og 70-tallet. Anoreksi var en uvanlig og skremmende kuriositet. Nå er fleskete skolebarn vanlig og «fat shaming» er «hatprat». Plastisk kirurgi og Sofie Elise er trendy. Jeg er sjeleglad jeg ikke er ung og ikke har barn myndighetene, «helsevesenet» og skoleverket vil tukle med både fysisk og psykisk, eller som blir traumatiserte av vold på den fysiske og psykiske helse av klasse-«kamerater» vi ikke kan si benevnelsen på, for det dømmes ved lov som «hatprat». Reell toksisk maskulinitet i form av «Inkluderende Mangfold» overalt i hele landet, for enhver snillistisk pris, ditt barns liv og helse, for eksempel.
  De toksiske miljøgiftene er også overalt. Mikroplast, glyfosat, metaller, klor, fluor, parfymer, formaldehyd, rengjøringsmidler og prevensjonsmidler etc. bør filtreres ut av drikkevannet; om filteret får ut toksisiteten fra c-19-injeksjoner de flestes piss nå skiller ut vet jeg ikke; de minste grafen-nanopartiklene er de skadeligste. Dyrke egne grønnsaker? Jo, det hjelper, skjønt vannet man vanner med og regn fra chemtrails? Alt er skjendet.
  Antibiotika vi får i oss via kommersielt produsert kjøtt, fugl og oppdrettsfisk er enda en ting, og noen land har injisert c-19-«medisin» i buskapen. Kanskje derfor importerer Norge kjøtt selv om bøndene har norsk vare på lager.
  Hvor mye vill fisk får i seg av mikroplast og miljøgifter i havet kan vi bare gjette, og det samme gjelder hvor mye glyfosat og annet svineri fra landbruk og industri vill laks og ørret fra elver, i den grad der er noen fisk i elver og innsjøer lengre. Gift overalt.
  Befolkningsreduksjonen som har vært planlagt lenge går feiende flott. Spermakvaliteten var for dårlig til befruktning allerede før biovåpenet ble «rullet ut»; nå er den dårligere. «Man boobs» er blitt et begrep. Autistiske og intakte barn og ungdom inspireres til å la seg kjønnslemleste og må som trans leve på farmasiens hormoner så lenge de lever med de bivirkninger det medfører, benskjørhet, for eksempel, og rare virkninger på psyken ut fra adferden å dømme. Transkvinner overmanner kvinnesport og missekonkurranser og blir «årets kvinne» tilsynelatende uten å se noe feil ved det, hyler transfob ved innvendinger og mener alt er som det skal, og nåde den som sier de ikke er ekte kvinner. Transmenn stinne av kunstig testosteron kan amme rar morsmelk fra hårete kvinnepupp i tilfelle brystene ikke er skåret bort. Injiserte, ekte kvinner ammer og diebarna dør av morsmelken. En forskrudd tid å være i live. Kloden er i krise. Vesten er vanstyrt, folk med vett og forstand har ingen partier å stemme på i de fleste europeiske land. Klimabrølere skolestreiker og kan ikke gangetabellen. Offer-roller er blitt fag på universitet ungdom setter seg i studiegjeld for å fordype seg i, og lånekassa er landets mest nådeløse kreditor. Toksisk fra ende til annen, men kanskje alt må bli maksimalt ille før det blir bedre?
  Om Moder Jord tåler mye mer og om menneskearten overlever og i hvilken form? Den som lever får se.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Konspirasjonen er uoppklart.

La oss aldri tolerere tilfeldighetsteorier angående angrepene den 11. september.

Forrige innlegg

Ble Israel advart om angrepet?

Måtte forsvarsministeren i Israel gå fordi han varslet om det som var i emning?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.