POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Sensur

Kritiserte regjeringens koronapolitikk.

Ble innlagt på psykiatrisk sykehus: Diagnose koronagalskap.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hjartelegen Thomas Binder tvinga inn på sveitsisk psykiatrisk sjukehus for å offentleg åtvare mot covid-nedstengingar

Av Ethan Huff, Natural News. Omsett av og henta frå saksyndig.

Ein europeisk lege som vart dregen av garde til eit psykiatrisk sjukehus av den sveitsiske regjeringa fordi han åtvara folket mot Wuhan koronavirus (Covid-19)-nedstengingar og annan tyrannisk praksis i byrjinga av bløffdemiensnakkar ut om det som han gjekk gjennom.

Corona-kritischer Arzt Thomas Binder äussert sich zum Zwist mit den Behörden | TeleM1
Thomas Binder

I eit intervju med journalist og bidragsytar til Children’s Health Defense (CHD), Taylor Hudak, avslørte hjartelegen Thomas Binder korleis han vart terrorisert av 60 væpna politibetjentar, inkludert 20 frå Kantospolizei Aargau si anti-terroreining, kjent som ARGUS, etter at han publiserte eit blogginnlegg 9.april 2020, der han nøye analyserte dei mange uvitskaplege tiltaka som fyrst vart påtvinga folk på den tida.

Binder sin artikkel gjekk raskt viralt, og fekk 20 000 treff nesten straks, noko han tok som eit positivt teikn på at offentlegheita var mottakeleg for bodskapen hans. Uheldigvis vart òg politiet merksamt på den, og dei skulda Binder for å vere ein trugsel både mot seg sjølv og den sveitsiske regjeringa.

Etter å ha blitt raida av dusinvis av agentar frå politiet, vart Binder avgjort å ikkje utgjere ein trugsel mot nokon. Han er, trass alt, ein erfaren lege med 24 års erfaring innan diagnostikk og terapi mot luftvegsinfeksjonar, og har hatt privat praksis i Sveits i 24 år.

«I februar 2020 var dr. Binder forkjempar for tilbakevendinga av etikk og vitskap i medisinfeltet,» forklarer rapportar. «Han snakka ut om uvitskaplege restriksjonar, påbod, den feilslegne PCR-testinga, osb. på si personlege nettside og på sosiale media. Dr. Binder seier at det var plikta hans som lege å informere folket om sanninga om Covid-19.»

Difference between Mental Illness and Mental Disorder | HealthyPlace
Koronagalskap er en konstruert diagnose for anledningen. Hva med krigshissing som diagnose, eller klima-skremming?

Den sveitsiske regjeringa gav dr. Binder diagnosen «koronagalskap», før dei sperra han inne på ein psykiatrisk institusjon

Betjentar saumfór Binder sine andre blogginnlegg, sosiale medieinnlegg, og til og med e-postane hans, noko som fekk dei til å konkludere at han er nøyaktig det han seier at han er: ein lege som, basert på vitskaplege vurderingar, avgjorde tidleg at covid-hysteri er ein psykisk sjukdom.

Trass dette bad betjentar ein akuttmottakslege om å evaluere Binder i etterkant av raidet, der det vart avgjort at han leid av «koronagalskap», som er ein fullstendig oppdikta «sjukdom» som vart brukt for å forfølgje han og tvinge han til å bli institusjonalisert.

Binder tilbragte ei tid i ei psykiatrisk eining før han til slutt vart sleppt ut. Det at han vart sleppt ut var derimot på vilkår, mot at han tok ei form for farmasøytisk legemiddel-cocktail.

No er Binder tilbake for å praktisere medisin og gjere det han alltid har gjort. For tida er han styremedlem i det sveistiske «Aletheia, humanmedisin og -vitskap» og er i tillegg medlem av både Doctors for Covid Ethics og ei gruppe ved namn German Physicians and Scientists for Health, Freedom and Democracy.

Binder er òg ein av dei 22 vitskapsmennene som skreiv Corman-Drosten Review Report. Arbeidet hans, inkludert blogginnlegg, artiklar, presentasjonar og intervju, kan lesast på hans personlege nettside.

«Alle som tok del i dette lureriet burde bli fengsla og tvinga til å ta dei same legemiddela,» skreiv ein lesar om kva Binder sine forfølgjarar burde bli gjenstand for som straff for dei brotsverka mot menneskeheita som dei utførde.

«Akkurat som sovjetarane frå gamle dagar, gjer den nye klassen av tyrannisk søppel det same,» la ein annan til. «Dei har ingen nye idear fordi ideologien deira er ein blindveg og følgjarane deira er dumme som brød.»

«Sender dei vanlegvis 60 væpna politibetjentar for å pågripe folk som seier negative ting om ‘vaksinane’, sperrar denne personen inne på galehus, og tvingar dei til å ta psykofarmaka?» spurde ein annan.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Kuzzat Altay

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Dette er Europa:
  En psykiater tilkalles utsendt fra regimet setter den helt nye diagnosen «koronagalskap» slik at politiet med litt bedre samvittighet kan ta friheten fra en frisk lege som prøver å redde liv! En livsfarlig fyr: «ein trugsel både mot seg sjølv og den sveitsiske regjeringa.»
  Og Norge:
  «PST får overvåke mer», skriver nrk.no
  «Regjeringen vil at alt du skriver og foretar deg på offentlige plattformer på internett skal kunne lagres av PST i fem år, eller mer»; (Monica Mæland ville ha 15 år.)
  Men masseovervåkning? Nei da, på ingen måte, forsikres det.
  Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl nevner voldelige klimaekstremister, de utgjør visst en trussel, hvem de nå er; mener hun de som griser til i Vigelandsparken?
  Eller vil vi få se klimarealistene tvangsinnlagt med en oppdiktet psykiatrisk lidelse?

  Svar
 • Folk i Norge lever i den illusjonen at våre politikarar vil dei dei vel.

  Dei fleste norske politikarane vil ikkje folket vel. Dei vil derimot gjennomføre sine tilfeldige idear om samfunnet si utforming, og dei nyt si makt. Og ideane er ikkje heilt tilfeldige, men importerte innlærte trusretningar. Styrt og planlagt. Falsk humanisme.

  Våre politikarar meiner sanninga er eit fleirtalsvedtak. Foretatt av ukunnige. Slik har det seg at mange av dei som styrer den norske statsfascismen er kvinner.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hun avslørte fryktelige tall fra Ukrainakrigen:

100 000 drepte unge ukrainske gutter. Antallet skadde er antagelig 4 ganger høyere.

Forrige innlegg

Nå reagerer 5 storaviser – endelig:

Slipp Assange fri! Publisering er ingen forbrytelse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.