POSTED IN Coronavaksiner

Big Pharma lar OSS ta risikoen

Pfizer-«vaksinen» og graviditet

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Glenn Richard Bergstø
Menneskerettsforkjemper

Forventende mødre ble ikke fortalt sannheten! Pfizers påstand om at «vaksinen» var trygg for gravide kvinner var basert på en partisk fransk rottestudie.

Naomi Wolf: «Legene som drev studien var aksjonærer eller ansatte i Pfizer og BioNTech.»

Nå rapporterer DOD-data en 80% økning i fosterets medfødte misdannelser.

Søker du på nettet om dette vil du finne hundrevis av aviser som faktasjekker dette og sier at vaksinen er helt trygg, at studiene ikke sier det du tror de sier eller at det er normalt at leger gjør studier på produkter de kan tjene på, så lenge de oppgir interessekonflikt. Det faktasjekkerne ikke gjør er å gi deg alle linker og tilgjengelig informasjon.

De sier: «vi har sjekket for deg, stol på oss». Det er verdt å merke seg at styremedlemmer fra Pfizer også sitter i styret i Reuters og annen media. Samt de sponser svært mange av faktasjekkerne, spesielt på Facebook.

Så la meg gi dere informasjonen, slik at dere kan lese selv og gjøre opp en mening.

Selve studien: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8163337/ Her kan man selv sjekke navnene til personene bak studien.

Og man kan selv se at de ikke sjekket på rottebarna. Dette er en tullestudie bestilt for å gi et spesifikt resultat.

I Storbritannia desember 2020, en måned før vaksinene kom, fikk helsepersonell informasjon om Pfizer-vaksinen. De anbefalte sterkt å ikke gi vaksinen til gravide eller til mødre som ammer. Dette basert på informasjonen Pfizer gav Storbritannia før vaksinen kom. «4.6 Fertility, pregnancy and lactation».

Dette dokument er nå slettet fra nettsiden til NHS og erstattet med en redigert versjon. Men noen har lagret dette dokument: https://www.docdroid.net/sk3yCUy/information-for-healthcare-professionals-on-pfizer-biontech-covid-19-vaccine-pdf#page=5

Så til Pfizer sine egne dokumenter. Det ligger ute nå flere informasjonsblader og pakkeinnlegg. I disse SIER PFIZER SELV at det ikke finnes nok informasjon, og oppfordrer gravide til å registrere seg, slik at de kan være en del av studien. Med andre ord så er gravide som tar vaksinen forsøkskaniner.

https://www.pfizermedicalinformation.ca/en-ca/pfizer-biontech-covid-19-vaccine/7-warnings-and-precautions – og

https://labeling.pfizer.com/ShowLabeling.aspx?id=15623#section-7.1

Igjen!!! Dette er Pfizer sin egen informasjon, fra deres egne offisielle sider. Men saken er selvsagt mye verre enn dette!

Pfizer ville hemmeligholde sine dokumenter i 55 år, men er blitt tvunget til å frigi informasjonen mye raskere. Frigitte dokumenter finner du her: https://phmpt.org/pfizers-documents/ Samt min egen artikkel om et av dokumentene til Pfizer, som viser ekstrem høy dødfødselsrate: https://www.docdroid.net/lBMcdfz/pfizer-dokumentene-pdf#page=2

DoD, Department of Defence, lekket dokumenter som viser 300% økning i post-vaksinasjon dødfødsler.

Advokat Thomas Renz vitnemål til Senator Ron Johnson: https://rumble.com/vtgflh-covid-19-a-second-opinion-thomas-renz-on-dod-whistleblowers.html

Hele høringen (5 timer) : https://rumble.com/vt62y6-covid-19-a-second-opinion.html

Og en artikkel med lekket skjermdump fra dokumentene: https://newsrescue.com/leaked-documents-from-dod-database-show-us-military-illness-skyrocketing-from-covid-jab-viral-video/

Video med Naomi Wolf

Videoklipp på ca 2 minutter: https://rumble.com/v16fczi-expecting-mothers-werent-told-pfizers-claim-that-the-vaccine-was-safe-for-p.html

Fullt intervju på ca 30 minutter: https://www.redvoicemedia.com/video/2022/05/the-fda-knew-the-jab-was-dangerous-and-a-failure-the-pfizer-documents-with-dr-naomi-wolf-video-interview/

Hvem er Naomi Wolf?
Hun er en amerikansk journalist , forfatter og best kjent som feminist personlighet.

Hun var politisk rådgiver til både Bill Clinton og Al Gore, og tilhørte venstresiden og demokratene i lang tid. Skiftet fokus til menneskerettigheter og korrupsjon under covid-lockdown-tiden.

Denne artikkelen her viser litt av hvor ille covid-«vaksinen» er. Det er dessverre mye som taler for at vi står foran en mørk fremtid; Et hav av «vaksine»-bivirkninger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Folkehelseinstituttets nettside, fhi.no , oppdatert 29.03.2022:
  «Det anbefales at alle gravide er grunnvaksinert mot covid-19 med mRNA-vaksine.»
  » Gravide anbefales også oppfriskningsdose.»

  Signer på underskrift.no «nei til pandemitraktat» !

  Svar
 • Northern Light.
  31 mai 2022 17:35

  30 prosent av fullvaksinerte piloter vil ikke bli godkjent etter helseundersøkelser.

  Joshua Yoder, pilot og medgründer av U.S. Freedom Flyers sa i et intervju Onsdag at en kardiolog fortalte ham at hvis flyselskapene gjorde helseundersøkelser, ville trolig 30 prosent av pilotene som nå flyr bli diskvalifisert på grunn av hjerte-sykdommer forårsaket av vaksinene. Yoder fortalte Steve Kirsch at gruppen hans har mottatt hundrevis av rapporter om piloter som flyr mens de lider av uønskede bivirkninger fra COVID-vaksinene.

  Yoder sa at de helseproblemene som ble rapportert mest, er brystsmerter, myokarditt og perikarditt. Tre vaksinerte piloter ringte ham og sa at de «flyr med brystsmerter», og en annen sa at han blir behandlet av en kardiolog. Han sa at pilotene ønsker å være anonyme for å ikke miste jobben. Yoder sa at USFF ønsker å finne en løsning for disse pilotene, og sammen med leger, Federal Aviation Administration (FAA), flyselskaper og fagforeninger utforme en protokoll slik at de har en immunitet som lar pilotene snakke åpent om hva som skjer med dem.

  USFF ble dannet i fjor høst for å hjelpe ansatte i transportindustrien med å motsette seg de føderale lovene med vaksinene. «Jeg er redd hvis vi fortsetter på denne veien, så vil det på et tidspunkt ende i katastrofe,» sa han. «Hvis passasjerene visste hva som foregikk hos flyselskapene og FAA, ville de blitt rasende og alle ville blitt med på et gruppesøksmål mot dem,» sa han.

  Yoder sa at den verdenskjente kardiologen Dr. Peter McCullough fortalte ham at hvis pilotene ble testet regelmessig, ville sannsynligvis et betydelig antall av dem måtte settes på bakken. «Han sa at hvis hver vaksinerte pilot skulle screenes, ville det være rundt 30 prosent færre piloter,» sa Yoder. McCullough og patolog Dr. Ryan Cole, Robert Kennedy Jr, oberstløytnant Teresa Long M.D., oberstløytnant Peter Chambers D.O. og andre eksperter signerte et brev til Federal Aviation Administration og de store flyselskapene 15. desember 2021, der de oppfordret dem til å undersøke alle vaksinerte piloter, og bruke EKG og hjerte-MR tester for å vurdere helsen deres.

  Legene advarte om at bivirkninger fra vaksinasjonene kan føre til at «en pilot mister kontrollen over flyet sitt» og føre til fryktelige ødeleggelser». Som American Greatness rapporterte onsdag, fikk en pilot fra American Airlines nylig hjertestans seks minutter etter å ha landet sitt Airbus fly på flyplassen Dallas-Fort Worth. Kaptein Robert Snow døde nesten da hjertet stoppet 9. april, ifølge Yoder. «De måtte bruke en AED (automatisk defibrillator) tre ganger for å gjenopplive ham».

  Yoder bemerket at Snow ble ført til Baylor, Scott og White Health Center, som ligger bare ti minutter fra både American Airlines og forbundet (Allied Pilots Association), men ingen fra flyselskapet eller fagforeningen ringte Snow mens han var på sykehuset, eller besøkte ham. Det eneste flyselskapet gjorde var å fly familien hans til sykehuset for å møte ham. Snow ringte U.S. Freedom Fliers for å få hjelp, og gruppen samlet et «verdensklasse» team av leger og advokater for å hjelpe ham. Snow er nå i ferd med å bli bedre, sa Yoder. Yoder mener at det er ganske opplagt at Snows hjertestans ble forårsaket av Johnson og Johnson-vaksinen, og piloten har gjennomgått en rekke tester for å bekrefte dette.

  Yoder fortalte Kirsch at flyindustrien ikke ser ut til å ønske å ta tak i den farlige hendelsen. «American Airlines prøver å skape så stor avstand mellom seg selv og denne hendelsen som mulig,» sa han. «Det samme med FAA og fagforeningene. Vi får ikke engang svar». Yoder sa at Snow snart ville snakke ut, og når han gjør det, «kommer du til å høre noen veldig interessante detaljer som kommer til å være veldig kompromitterende for American Airlines, Allied Pilots Association, FAA og alle andre involverte.» Yoder nevnte også to andre piloter som modig har stått frem for å snakke om vaksineskader.

  Piloten Greg Pierson har uttalt seg mot covid-vaksinene helt siden han fikk hjerneslag etter å ha blitt tvunget til å ta injeksjonen i fjor. Pierson sa under et intervju i Desember i fjor at hvis han hadde fått hjerneslag i flyet, kunne han ha forårsaket en styrt. Cody Flint var pilot i landbruket frem til han ble vaksinert i februar 2021. Et par dager etter injeksjonen fikk han en blackout under en flyvning, og landet trygt bare «ved Guds nåde», sier han. Flint ble diagnostisert med en nevrologisk lidelse som førte til at han fikk alvorlig hodepine og svimmelhet. Siden den gang har karrieren hans vært over, han har hatt flere operasjoner og utallige legebesøk. Og så langt har ingen ansvarlig for vaksineringen vært villige til å snakke med ham eller andre som ham.

  Fra Principa Scientific, publisert 28 Mai 2022, skrevet av Debra Heine, amgreatness com.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: 30 Percent Of Vaxxed Pilots Would Fail Health Screenings.

  Svar
 • file:///var/mobile/Library/SMS/Attachments/cb/11/6069CB5A-69BF-4319-9AEB-CB57463A51C2/US-Patent%205676977.jpeg

  Les denne og merk at man KUN kan patentere noe som er menneskeskapt.
  Og funder på konsekvensene av disse patentene! Altså frembrakt i biologiske labratorier! Bl. annet i Ukraina!!! Hvem står ansvarlig for finansene? Pfiser, Moderna, Bill&Melinda foundation(som vi/Erna har støttet med milliard beløp).

  Svar
  • «…merk at man KUN kan patentere noe som er menneskeskapt.»

   Kan du forklare nærmere?

   Svar
 • Dette er det linken i forrige kommentar inneholder (den virket ikke)inneholder:
  AIDS
  US-Patent 5676977
  H1N1
  US Patent 8835624
  EBOLA
  US-Patent 20120251502
  SWINE FLU
  US-Patent CA2741523A1
  BSE
  US Patent 0070031450 A1
  ZIKA
  ATTZC VR84
  (Rockefeller Foundation)
  SARS
  US Patent 7897744- & 8506968
  CORONAVIRUS
  US-Patent 10130701

  Svar
 • Ifølge internasjonal lov er en person som er modifisert med en gen-injeksjon dermed transhuman og kan tas patent på, og er altså som eiendom å regne, er ikke lenger menneske og har følgelig ingen menneskerettigheter.
  https://www.orwell.city/2021/dr-chinda-brandolino-patented-DNA.html
  Menneskeheten har ødelagt seg selv nesten helt før, så bare noen få ble spart. Myter om havfruer, kentaurer, sykloper og den slags kan ha vært en realitet før Atlantis falt, for tukling med naturen og spleising av arter som kunne brukes til det eieren bestemte skjedde den gang som nå. De som leker gud går til helvete.

  Svar
 • I fhi.no sitt nyhetsbrev fra 01.12.2022 anbefaler de vaksine og oppfriskere til gravide i 2. og 3. semester.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Hun avslørte fryktelige tall fra Ukrainakrigen:

100 000 drepte unge ukrainske gutter. Antallet skadde er antagelig 4 ganger høyere.

Previous Post

Nå reagerer 5 storaviser – endelig:

Slipp Assange fri! Publisering er ingen forbrytelse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.