POSTED IN Global krise, Migrasjon og flyktninger

Krise i en rekke Europeiske land:

Ny masseinnvandring forsterker den.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Krigsscener i Tyskland – politiet kapituerte

Dette innlegget er også hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi offentliggjør det her fordi det er en reportasje vi ikke får i våre store medier. Og det sier seg selv. Med en energikrise under oppseiling som rammer den opprinnelige befolkningen vil migrasjonen fra andre kulturer med andre verdier kunne forsterke krisen, slik det fremgår av reportasjen under.


Vi får ikke intergrering med for mange innvandrere, men parallell-samfunn hvor det er ulike verdier som bestemmer adferden til de ulike gruppene. Det fremgår tydelig av videoene under. En økonomisk krise vil bare føre til at vondt blir verre.

Knut Lindtner
Redaktør

18 brandfolk og 15 politifolk såret i Berlin – heraf en alvorligt

“Hvornår vil vi  indse, at vi har kæmpeproblemer med unge mandlige migranter fra arkaiske samfund, som ikke ønsker at integrere sig. At fortie det, betyder kun at fortsætte med at promovere det.”

“Hvorfor går de til angreb på os?”

CHAOTEN! Wer seid ihr?, –Das neue Jahr wurde neudeutsch begrüßt, – „Achtung, Reichelt!“: Migranten wüten – der Staat kapituliert og Migrant-fueled New Year mayhem turns Berlin into warzone. (Mange videos på de enkelte links)

Måske skulle man stille sig det spørgsmål, der kunne vise sig nyttigt senere i præventiv henseende: Hvorfor angriber de os? Vil de muligvis fortsætte med det, hvis de havde mere effektive våben end fyrværkeri? Når det spørgsmål ikke stilles, kan det kun være af den primitive grund, at ingen ønsker at høre svaret, men det betyder jo ikke, at der ikke er noget svar, kun at vi stikker hovedet i busken og overlader følgerne til vores efterkommere.

Unge, mandlige, lovløse, rasende migranter

Migrant afbryder TV-interview med pistolskud

Forsidebilde: Baudouin Wisselmann fra Lyon i Frankrike

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • “Hvorfor går de til angrep på oss?”

  En underligere sak er:
  Hvorfor går befolkningen i ( f.eks.) Norge IKKE til angrep på de trojanske hestene, som vi forsørger, som forråder vår nasjon og sin befolkning? Når de slipper inn store grupper av folk som må forsørges av innbyggerne i mange år, pga. forskjellig arbeids- kultur og kompetanse.
  Sidestiller politikerne seg mer med flyktninger som også må forsørges av arbeidende innbyggere, enn de arbeidende innbyggerne?
  Og hvorfor blir denne konstruerte ‘flyktinge’/folke- forflytningen av arbeidskrefter sett på som annet enn å stjele arbeidskrefter fra andre nasjoner, som slavehandelen ( også) var?
  Er det fordi dobbeltmoral skal være vår nye kultur?

  Eller er det fordi politikerne er rasister som ikke tror at andre nasjoners befolkning/’flyktninger’ ikke kan velge ( eller kaste, – som den norske befolkningen ikke ser ut til å greie) egne ledere og bygge velstand i eget land.
  Media og politikere i Norge fordømmer jo skatteflyktninger som reiser til skatte- bedre land.
  Rasisme er ekkelt, uansett farge.
  Politisk rasisme forkledt som hjelp er direkte kvalmt.
  – Og selvfølgelig potensielt farlig, som de fleste sykdommer.

  Svar
 • Northern Light.
  1 mai 2024 20:03

  Eva Vlaardingerbroek med en historisk tale: Europas befolkning blir skiftet ut, det er ikke lenger en teori.

  «The Great Replacement Reality» på CPAC i Ungarn og EU-eliten raser. Elon Musk kommenterer– se video.

  Av Jim Hoft.
  Del 1. Eva Vlaardinbroek avslører sluttspillet til de globalistiske elitene og deres «Great Replacement Theory» på CPAC Hungary i april 2024. CPAC Hungary ble arrangert denne helgen i Budapest, Ungarn. Konservative fra hele kontinentet og Amerika deltok på konferansen.

  Høydepunktet på helgens konferanse var talen til den Eva Vlaardingerbroek. Eva holdt ikke noe tilbake i sitt forsvar av det kristne Europa, og beskrivelsen av angrepet fra den globalistiske venstresiden for å ødelegge vår sivilisasjon.

  Eva Vlaardingerbroeks CPAC-tale:
  Eva Vlaardingerbroek: Hei, Ungarn, Hei, Budapest. Hei, europeere og amerikanske venner. Tusen takk for at jeg fikk komme. Tillat meg å snakke om et emne som ikke er så hyggelig, men veldig, veldig nødvendig å snakke om. La meg lede dere gjennom de siste syv dagene i Europa:

  Denne uken i Stockholm ble tre tre eldre kvinner i 70-årene knivstukket ved høylys dag på gaten. I London ble fire personer knivstukket i løpet av bare 42 timer. Hundrevis av afghanske migranter i Paris gjorde opprør. I Frankrike ble nok en Kirke brent ned til grunnen. Og det er bare noen få hendelser på bare et par dager på vårt vakre kontinent. Det er én ting som er sikkert, er at vi vet, og myndighetene våre vet, at det er en sammenheng mellom masse-immigrasjon og kriminalitet.

  I den nederlandske byen Dordrecht skjedde noe interessant her om dagen. De annonserte at et nytt asylsenter vil bli etablert i den lille byen. De sa også: Vi kommer til å tilby innbyggere som bor i nærheten av dette senteret tusen euro for å ta ekstra sikkerhetstiltak. Vår nye virkelighet i Europa består av hyppige voldtekter, knivstikking, drap, skyting og til og med halshugging. Men la meg være tydelig, dette skjedde ikke før, dette er et importert problem.

  Samuel P. Huntington spådde dette for over 25 år siden, og jeg siterer, I den nye verden av massemigrasjon vil ikke den mest gjennomgripende, viktige og farlige konflikten være mellom klassene. De vil ikke være mellom de rike og de fattige. De vil være mellom folk som tilhører ulike kulturer. Stammekriger og etniske konflikter vil oppstå i sivilisasjoner. Hadde han rett? Og det verste er at vi som samfunn ser ut til å ha blitt likegyldige til det. Når en hvit gutt eller hvit jente drepes av en innvandrer, rister vi på hodet, vi blir sinte i et minutt eller to, og så fortsetter vi med livene våre. Våre bønner og tanker går til familien, men ingenting endres.

  Hva sier det om oss? Dette er svaret fra et samfunn som har gitt opp, et samfunn som har akseptert sitt nederlag. Aksepterer vi virkelig den nye virkeligheten som våre globalistiske ledere har i tankene for oss? Jeg vet en ting sikkert, og det er at hvis ingenting endrer seg, hvis vi ikke begynner å kjempe for vårt kontinent, for vår religion, for folket vårt, landene våre, så vil denne tiden vi lever gå inn i historien, som en tid hvor vestlige nasjoner ikke lenger behøvde å bli invadert av fiendtlige hærer for å bli erobret. Denne gangen vil det gå inn i historien som perioden der inntrengerne ble aktivt invitert inn av en korrupt elite. Og ikke bare inviterte denne korrupte eliten fienden inn, de fikk også den opprinnelige befolkningen til å betale for det.

  Alle som har øyne kan se det. Den etnisk opprinnelige hvite kristne europeiske befolkningen, blir erstattet stadig raskere. La meg illustrere dette for med litt statistikk fra hjemlandet mitt. La oss ta Amsterdam, hovedstaden. Amsterdam består for tiden av 56 % migranter, Haag, 58% migranter, Rotterdam, nesten 60 % migranter. Selvfølgelig kommer de fleste av disse innvandrerne fra ikke-kristne, ikke-vestlige, afrikanske og Midtøsten-land. Den nederlandske befolkningen er allerede i mindretall i de fleste av byene våre. Men la oss se videre; London, 54 % migranter, Brussel, sjokkerende 70 % migranter. Konklusjon, den etnisk opprinnelige befolkningen er stort sett allerede i mindretall. Andre europiske land vil selvfølgelig følge etter snart hvis de ikke allerede har gjort det.

  Teorien om at Europas befolkning skiftes ut er ikke lenger en teori, den er virkelighet. Det som er interessant med utskiftingen er at etablissementet fornekter det, eller når de innrømmer det, sier de at det er en god ting at den innfødte europeiske befolkningen snart ikke lenger er i flertall på sitt eget kontinent. Den nederlandske skampletten, klimapaven Frantz Timmermans, uttalte allerede i 2015 at mangfold er menneskehetens skjebne, og at Europa vil være mangfoldig.

  Svar
 • Northern Light.
  1 mai 2024 20:04

  Del 2. Og selvfølgelig tror jeg nå at vi alle vet hva de mener med ordet mangfold. Det betyr færre hvite, mindre av dere. Tenk deg dette i et asiatisk eller afrikansk land. Se for deg at lederne deres gleder seg over det faktum at folket deres snart ikke lenger vil være et flertall i deres eget land. Helt utenkelig. Så hva i all verden er galt med våre ledere? Etablissementet vårt hevder at hvite mennesker er onde og at vår historie på en eller annen måte er fundamentalt forskjellig fra andres. Bevisst eller ubevisst har de tatt til seg løgnene og anti-hvite dogmene til den nymarxistiske kritiske raseteorien.

  Det er dette det totalitære i Brussel prøver å tvinge dere, det Ungarske folket, en suveren nasjon, til å akseptere innvandringen til tross for at befolkningen har sagt nei, og det samme har regjeringen. Men flertallet av nederlenderne har heller ikke bedt om dette. Akkurat som Brussel tvinger Ungarn til å akseptere innvandringen, gjør de det samme nå, selv i de minste byene i Nederland. Intet sted kan forbli nederlandsk i tradisjonell forstand av ordet. Ingen del av Europa kan forbli europeisk. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Hvis det gamle Europa fortsatt eksisterer i noen land, så vil folk kunne sammenligne det nye Europa med det gamle, og de vil foretrekke det gamle. Det er derfor eurokratene hater Ungarn så mye.

  Og budskapet deres er klart. Vår livsstil, vår kristne religion, våre nasjoner, må vekk uten unntak. Deres fremtidsvisjon er det nyliberale, ugjenkjennelige Europa, hvor hver by blir som Brussel. Stygt, skittent, utrygt, null sosialt samhold. Hva sitter vi igjen med? En permanent tilstand av isolasjon, forvirring og desorientering. Velkommen til den nye verdensorden.

  Så hva er motgiften? Et sterkt kristent Europa av suverene nasjonalstater. Derfor må vi direkte avvise løgnen om at nasjonalisme forårsaker krig. Det er ikke nasjonalisme eller nasjonal suverenitet som forårsaker krig. Det er ekspansjonisme. Hvor i Europa finner vi det i dag? På ett sted og bare ett sted; Brussel.

  Jeg ble spurt: Tror du at du går for langt? Tror du at du er for radikal? Jeg svarte: Nei, jeg tror ikke jeg går for langt. Når sant skal sies, tror jeg vi i Europa ikke går langt nok. Jeg tror at hvis vi virkelig tenker på det organiserte strukturelle angrepet på vår sivilisasjon, så gjør vi ikke nok. Gjør vi nok for å stoppe angrepet på våre familier, på vårt kontinent, på våre land, på vår religion? Når vi hører om et nytt drap, en ny knivstikking av et ungt uskyldig barn, gjør vi nok?

  Når vi vet at vår nasjonale suverenitet har blitt gitt opp til Brussel i det siste enn et århundre, gjør vi nok? Når vi hører at kristne barn i Tyskland nå konverterer til islam for å passe inn, gjør vi nok? Jeg tror ikke det. Den totalitære institusjonen EU må vekk. La meg være tydelig, jeg tror ikke på reformer. Når grunnlaget for institusjonen er råttent, og det er tilfelle i Brussel, kan du bygge huset på det, men det kommer fortsatt til å smuldre.

  Så det eneste svaret er at Babels tårn må ødelegges. Mine damer og herrer, vi er døtrene og sønnene til de største nasjonene på Jorden. Og vi må spørre oss selv, hva har skjedd med oss? Hvor kommer vi fra? Og enda viktigere, hvor skal vi? Våre eliter har erklært krig mot oss, og nå er det på tide for oss å ta på oss Guds fulle rustning, slå tilbake og vinne. Tusen takk.

  Evas tale har allerede 36,7 millioner visninger på mindre enn 48 timer. Denne talen er grunnen til at vestlige eliter er så desperate etter å kneble ytringsfriheten. De kan ikke la folk få tilgang til frie tanker og forskjellige ideer. Fordi eliten fører den vestlige sivilisasjonen til ruin. Det ser ut til at det var planen deres hele tiden.

  Elon Musks kommentar:
  «Problemet med «Great Replacement Theory» er at den ikke omtaler det grunnleggende problemet med for lave fødselsrater. Rekordlave fødselstall fører til befolknings-sammenbrudd i Europa og enda raskere befolknings-sammenbrudd i det meste av Asia. Innvandringen er lav i Asia, så det er ingen «erstatning» på gang, landene krymper rett og slett bort. Hvis dette ikke snur, vil alle land på jorden med lave fødselstall bli tomme for mennesker og falle i ruiner, som restene vi ser av de mange lenge døde sivilisasjonene».

  Fra The Gateway Pundit, publisert 29 april 2024.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker og link til videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Beautiful Eva Vlaardingerbroek Delivers Historic Speech “The Great Replacement Reality” at CPAC Hungary and Euro Elites Are Losing It – Elon Musk Weighs In – VIDEO.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Jan Hårstad:

Kjartan Fløgstads siste bok Habeas Corpus er full av ukorrekt tankekriminalitet.

Forrige innlegg

Finansekspert Andy Schectman:

2023 vil bli året for BRICS

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.