POSTED IN Global krise, Migrasjon og flyktninger

Krise i en rekke Europeiske land:

Ny masseinnvandring forsterker den.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Krigsscener i Tyskland – politiet kapituerte

Dette innlegget er også hentet fra det danske nettstedet Snaphanen. Vi offentliggjør det her fordi det er en reportasje vi ikke får i våre store medier. Og det sier seg selv. Med en energikrise under oppseiling som rammer den opprinnelige befolkningen vil migrasjonen fra andre kulturer med andre verdier kunne forsterke krisen, slik det fremgår av reportasjen under.


Vi får ikke intergrering med for mange innvandrere, men parallell-samfunn hvor det er ulike verdier som bestemmer adferden til de ulike gruppene. Det fremgår tydelig av videoene under. En økonomisk krise vil bare føre til at vondt blir verre.

Knut Lindtner
Redaktør

18 brandfolk og 15 politifolk såret i Berlin – heraf en alvorligt

“Hvornår vil vi  indse, at vi har kæmpeproblemer med unge mandlige migranter fra arkaiske samfund, som ikke ønsker at integrere sig. At fortie det, betyder kun at fortsætte med at promovere det.”

“Hvorfor går de til angreb på os?”

CHAOTEN! Wer seid ihr?, –Das neue Jahr wurde neudeutsch begrüßt, – „Achtung, Reichelt!“: Migranten wüten – der Staat kapituliert og Migrant-fueled New Year mayhem turns Berlin into warzone. (Mange videos på de enkelte links)

Måske skulle man stille sig det spørgsmål, der kunne vise sig nyttigt senere i præventiv henseende: Hvorfor angriber de os? Vil de muligvis fortsætte med det, hvis de havde mere effektive våben end fyrværkeri? Når det spørgsmål ikke stilles, kan det kun være af den primitive grund, at ingen ønsker at høre svaret, men det betyder jo ikke, at der ikke er noget svar, kun at vi stikker hovedet i busken og overlader følgerne til vores efterkommere.

Unge, mandlige, lovløse, rasende migranter

Migrant afbryder TV-interview med pistolskud

Forsidebilde: Baudouin Wisselmann fra Lyon i Frankrike1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 682 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • “Hvorfor går de til angrep på oss?”

  En underligere sak er:
  Hvorfor går befolkningen i ( f.eks.) Norge IKKE til angrep på de trojanske hestene, som vi forsørger, som forråder vår nasjon og sin befolkning? Når de slipper inn store grupper av folk som må forsørges av innbyggerne i mange år, pga. forskjellig arbeids- kultur og kompetanse.
  Sidestiller politikerne seg mer med flyktninger som også må forsørges av arbeidende innbyggere, enn de arbeidende innbyggerne?
  Og hvorfor blir denne konstruerte ‘flyktinge’/folke- forflytningen av arbeidskrefter sett på som annet enn å stjele arbeidskrefter fra andre nasjoner, som slavehandelen ( også) var?
  Er det fordi dobbeltmoral skal være vår nye kultur?

  Eller er det fordi politikerne er rasister som ikke tror at andre nasjoners befolkning/’flyktninger’ ikke kan velge ( eller kaste, – som den norske befolkningen ikke ser ut til å greie) egne ledere og bygge velstand i eget land.
  Media og politikere i Norge fordømmer jo skatteflyktninger som reiser til skatte- bedre land.
  Rasisme er ekkelt, uansett farge.
  Politisk rasisme forkledt som hjelp er direkte kvalmt.
  – Og selvfølgelig potensielt farlig, som de fleste sykdommer.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Jan Hårstad:

Kjartan Fløgstads siste bok Habeas Corpus er full av ukorrekt tankekriminalitet.

Previous Post

Finansekspert Andy Schectman:

2023 vil bli året for BRICS

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.