POSTED IN Endring av politikken

Finansekspert Andy Schectman:

2023 vil bli året for BRICS

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Kevin Hughes

Året 2023 kommer til å bli BRICS-året, ifølge den anerkjente finananalytikeren Andy Schectman. BRICS er et akronym for Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika.

«Jeg ser på 2023 som BRICS-året, det gjør jeg virkelig. Jeg tror du kommer til å se en fremgang for alle disse alliansene, og de kommer ut og forteller oss det nå, jeg forventet at det skulle skje før. Men kanskje det skjer i 2023, sa Schectman til programleder Dunagan Kaiser i en fersk episode av «Liberty and Finance»-podcasten.

«Fordi de forteller oss hva deres nye reservevaluta egentlig består av, hvilke råvarer som skal brukes til å støtte den, og hvordan de vil vise oss hvilke råvarer som støtter deres nye valuta. Jeg tror det kommer til å være noe å se, og jeg tror det vil være i denne regjeringsperioden. Og hvis jeg måtte tippe; det vil være i første kvartal 2023 vi får se den nye BRICS-valutaen». Relatert: BRICS-medlemsnasjoner oppretter ny reservevaluta for å utfordre dollaren, forteller Andy Schectman til Mike Adams.

Schectman, president og administrerende direktør i Miles Franklin Precious Metals, sa at medlemmer av BRICS har vært veldig metodiske i måten de setter det hele sammen, som vist av Belt Road Initiative og Shanghai Cooperation Organization. Ifølge Schectman har BRICS-nasjonene alle ressursene som trengs for å bygge en valuta-krigskasse. Han bemerket også at USA gjør alt i sin makt for å oppfordre resten av verden til å se andre steder.

Kaiser nevnte at han nylig intervjuet den kjente aksjemegleren Alasdair McLeod. Verten sa at McLeod snakket om tilbaketrekningen fra såkalte streker i sanden, som blant annet blir trukket av forskjellige regjeringer og sentralbanker. Schectman sa at dette er en grunn som motiverer BRICS-nasjonene til å bevege bort fra Vesten. Han bemerket at vestlige land er i stand til å lage og bryte reglene for å passe inn i deres agenda, nemlig manipulering av Moder Natur og rentevåpenet.

Vestens tilbøyelighet til å lyve gir andre land flere grunner til å slutte seg til BRICS.
Alt dette koker ned til konsekvensene som er forbundet med bruken av rentevåpenet av vestlige banker, sa Schectman. Han påpekte at tilbøyeligheten til vestlige land til å lyve og manipulere seg ut av problemer bringer alle andre til bordet. «De største kapitalkreftene i verden vet at andre nasjoner kommer til å gå bort fra gjelds-instrumenter, som lar vestlige land manipulere og lyve til seg varer,» sa han.

«BRICS-nasjonene tiltrekker seg andre land, som utviklingsland og små land som ønsker å være en del av noe nytt og fri fra systemet med vestlig dominans». Schectman sa at det som gjør BRICS så viktig, er at USA og andre vestlige nasjoner kommer til å ha med land å gjøre, som sammenlagt er mye sterkere militært enn USA. «Det endrer spillet,» sa Schectman. «Og folk må forstå at regjeringer endrer seg sammen med nye reservevalutaer og supermakter».


Fra Natural News, publisert 26 desember.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, linker, video og kilder i originalartikkelen.
Orginalartikkel: Financial expert Andy Schectman says 2023 will be the year of the BRICS

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • I 1873 i Hannover i Tyskland ble renter på renters-penger «oppfunnet» av M. Bauer (Rotschild), der og da startet verdens problemer med «rakettfart». Kanskje 2023 kan bli året disse renters rente-penger blir fjernet igjen? Det vil i så måte også vinke farvell til «jødenes» knugende grep på verdens finanser. Måtte det bare bli slik!!!!!! Jeg, en vestlig hvit mann, har siden «jeg ble født» sett tvers igjennom galskapen, muligens har (den forhatte av «noen») Gud holdt øynene mine åpne? Hvis man er ærlig mot seg selv er det ikke vanskelig å følge planene og gjennomføringene til Edomittene (de som har Satan til «far») Det formelig lyser Satan’s hånd lang veg av alt «de» gjør mot verdens befolkning.
  De siste få årene har det virkelig ballet på seg, og ut fra det kan man forstå at «endetiden» er snarlig forestående, «de» har det travelt nå, før hele korthuset deres ramler sammen. Spørsmålet er om de vil forsøke å bruke A-våpen som siste utveg, men det vil nok stoppes tror jeg.

  Svar
  • Tyskland eksploderte i økonomisk utvikling og velstand. Da Hitler trakk landet ut av den internasjonale pengesamarbeidet, var landets skjebne beseglet od det var det som gjorde at jødene og sine globalister i USA og England bestemte seg for å provosere frem krig. Krigen gikk slik vi vet og USA med bla. Rothchild, Warburgh, Rockefeller, Wall Street etc. de store kapitaljødene, ble søkkrike.

   Svar
 • «BRICS-medlemsnasjoner oppretter ny reservevaluta for å utfordre dollaren»

  Nå utfordrer jo både Russland og Kina verdensvalutaen dollar.
  Resultat : Krig.
  Kontrollen over verdensvalutaen og rentene har vært disse bakmennenes viktigste våpen i over hundre år.

  Hitler/Nasjonal-sosialistene prøvde å innføre frie penger istedet for den gjeldsbaserte, og kaste jødisk kontroll ut av tysk bankvesen og mediakontroll. Dette var antagelig den viktigste grunnen grunnen til 2. verdenskrig, i tillegg til at Tyskland ble for sterkt industrielt og truet bakmennenes kontroll over verdenshandelen.

  Gadaffi prøvde , i mindre målestokk å etablere en ny valuta fri fra Fed for det afrikanske kontinentet.
  Resultat: Krig og ødeleggelse av landet.
  ( Og den norske gærningen Stoltenberg fikk sin belønning. )

  Lykke til, verden.
  Disse folka har satt i gang verdenskriger tidligere. Også med atomvåpen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krise i en rekke Europeiske land:

Ny masseinnvandring forsterker den.

Forrige innlegg

Er det dette som skjer?

Vesten er på vei ned i dypet mens champagne-korkene spretter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.