POSTED IN Krig-fred

George Orwell:

«Krigen er ikke ment å kunne vinnes, den er ment å være kontinuerlig».

0
Print Friendly, PDF & Email

«Krigen er ikke ment å kunne vinnes, den er ment å være kontinuerlig. Et hierarkisk samfunn er bare mulig på grunnlag av fattigdom og uvitenhet. I prinsippet er krigsinnsatsen alltid planlagt for å holde samfunnet på randen av sult».
George Orwell, 1984.

Av Tyler Durden

I tilfelle du ikke har lagt merke til det, vil dine overherrer at du skal bytte ut dine; «Jeg støtter Ukraina»-meldinger i sosiale medier, med deres nye «Jeg støtter Israel»-meldinger, som er deres siste krig.

Da jeg kjørte hjem to dager siden, så jeg en elektronisk reklametavle, og ser en melding med store bokstaver; BE FOR ISRAEL på I-476. De kaster ikke bort tid på propagandafronten.

Etter å ha kastet bort 160 milliarder dollar på skuespilleren Zelensky i deres fåfengte forsøk på å utmatte Russland og Putin, er de i ferd med å kaste inn håndkleet for denne fiaskoen, og gå videre til deres neste fiasko. Selvfølgelig anser de det ikke som en fiasko. Deres våpenhandlere og deres finansfolk på Wall Street, får mettet sin profitthunger med kontinuerlige kriger.

Hvor beleilig er det ikke, at akkurat nå som Ukraina-krigen er i ferd med å gå tapt, ble det mest militariserte landet på jorden, med den mest glorifiserte overvåkings-staten i historien, plutselig overrasket av en gjeng 3. verden muslimer, som brukte pickuper, hangglider og improviserte missiler? Det virker nesten som om hele episoden var en koordinert teateroppsetning, med uskyldige sivile brukt som kanonføde for å skape raseri og hat. De uskyldige dør, mens de som står bak kaoset profitterer på det.

Ingen vil vinne denne krigen mellom Israel og Hamas, fordi ingen er ment å vinne denne krigen. Biden deler allerede ut de første 8 milliarder dollarene til Israel, på toppen av milliardene vi allerede gir til Israel, som de bruker til å bestikke amerikanske politikere for å gi dem enda mer penger, kontrakter og innflytelse. Ingen vil vinne Syria-krigen. Ingen vant borgerkrigen i Libya. De vil ikke tillate en slutt på Ukraina-krigen. Irak og Afghanistan er bare på venteværelset, helt til de trenger å tenne kruttønnene igjen.

Krig er, har vært, og vil alltid være svindel. Dypstaten bruker all sin propagandamakt, gjennom kontroll av hovedstrømpressen, politikere på begge sider, mediekonglomerater og Wall Street for å holde sinnet, misnøyen, raseriet og hatet sydende for maksimal profitt. Folkemassene blir manipulert til å støtte deres nyeste krig, gjennom sofistikerte teknikker som spiller på følelsene deres, vel vitende om at de har blitt fordummet av tiår med statlig indoktrinering i skolesystemet, forkledd som utdanning.

Så her er vi, med våre overherrer som starter deres nyeste krig. Det neste vil være nok en falskt flagg operasjon for å tenne et raseri mot Iran. Vårt militær-industrielle kompleks og deres talsperson Lindsay Graham, kan ikke vente. Bare fordi disse krigsherrene er grådige psykopater, betyr det ikke at de er intelligente, eller i stand til å se hva som skjer når de går for langt. Når missilene begynner å fly over Midtøsten, vil verden bli tvunget til å ta parti, og da vil helvete bryte løs. Hvis vi lar disse krigshaukene starte sin agenda, er Armageddon et mulig utfall.

«Krig er fred, frihet er slaveri, og uvitenhet er styrke». – George Orwell, 1984.


Fra Zero Hedge, publisert 13. oktober 2023.
Oversatt av Norhern Light fra engelsk.
Originalartikkel: «The War Is Not Meant To Be Won…».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Prisregulering eller konkurranse?

Gir konkurransen lavere priser?

Forrige innlegg

Midt-Østen, Ukraina, Sørkinahavet.

Går det mot global konfrontasjon?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.