POSTED IN Globalisering, Krig-fred

Midt-Østen, Ukraina, Sørkinahavet.

Går det mot global konfrontasjon?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den nye Nato-krigen

Jan Hårstad

I dag fredag 13. oktober kom USAs forsvarsminister Lloyd Austin til Israel, dagen etter at Blinken hadde omfavnet Netanyahu. 

Nå har USA to hangarskip liggende i det indre Middelhav samt en rekke mindre fregatter og destroyere. Dagens ferske melding er at UK fra baser på Kypros sender ut krigsskipene HMS Duncan og HMS Lancaster og statsminister Sunak forsterker krigsretorikken.

Men det gjør også kanzler Olaf Scholz,Macron og Støre etc. Det vi nå ser konturene av er en Nato-krig mot den islamske Motstandsfronten. 

Da er det slik at mange observatører allerede har forstått at vi beveger oss i retning av en tredje verdenskrig. Det disse observatører peker på er de hete krigsområdene og da tar Ukraina, Midtøsten og SørKinahavet/Taiwan som eksempel.

Det er ingen som har fått med seg at NordNorge bygges opp som en av verdens sentrale militærbaser hvor GRØTSUND er havn for Natos aller mektigste ubåter bevæpnet med atomraketter på Tomahawk-missiler. Eller at Evenes flyplass er iferd med å få en rullebane på fire kilometer som ta imot de tyngste strategiske bombefy som finnes: B-2 og B-52.

De også naturligvis med forbudte våpen etter norsk lov. Selv ikke Forsvarets Forum skriver om dette, for ikke snakke om de øvrige norske Natomedia. Det er haram. Som jeg jevnlig påpeker: hvis du vil vite hva som skjer militært i Norge må du ta deg inne på engelske Barents Observer, Bundeswehr.de eller amerikanske militærwebber.

Overalt i NatoZonen er nå Palestina-solidaritets demos forbudte eller saboterte. Makten tror naturligvis at de gjør noe klokt ved dette, men effekten vil bli at de forbereder en eksplosjon siden disse statene allerede har millioner av muslimer som skal ha seg frabedt noen trakassering av Al-Aqsa moskeen og ny palestinsk fordrivning.

Virkelig har det gamle Mao-uttrykket fått fornyet aktualitet: reaksjonære løfter stein for å slippe den på egne føtter.

I dag manes det da til GLOBAL JIHAD mot Zionismen. Det er de aller færreste i NatoZonen som har noen forestilling om at dette globale Jihad kommer til å innfinne seg i Vestverdenen. Der er vi som kjent beskyttet av Stoltenbergs Nato. 

Så langt er det bare i USA at FBI har skreket alarm og bedt Israel Lobbyen om å sørge for bevoktning av synagoger og zionistiske institusjoner. 

Sånn er mentaliteten i Nato. Det hersker permanent ønsketenkning som det har gjort for Afghanistankrigen, Irak, Syria og siste Ukraina. Det er tomsinger som styrer med våre liv og skjebner. 

Resultatet av det israelske militære angrepet på Gaza er at Hamas-bevegelsen gjør som Nato: GOES GLOBAL.

Ingen offisielle ser ut til å forstå dette.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  15 oktober 2023 11:53

  Spørsmålet er i hvilken grad man trenger amerikanske hangarskip og fregatter øst i Middelhavet, eller å mobilisere 300.000 ekstra israelske soldater for å «ta» Gaza, det ser jo ut som Israels flatbombing fra langt hold gjør susen. Det er fristende å tro at Iran er det egentlige målet, og at Hamas har fått lov til å slå seg løs for å skape en dekkhistorie for både amerikanske krigsskip og Israels mobilisering til krig, nesten som «et nytt Pearl Harbor» som skal åpne for en lenge etterlengtet krig mot Iran.

  Dermed har situasjonen endret seg fra «vanskelig» til «vanvittig», da må dommedagsklokken stilles frem og vi som har råd til det bør begynne å hamstre – ikke at det hjelper noe på lengre sikt. Etter som sivilisasjonene har «utviklet seg» er det ikke samhold, solidaritet og andre gode verdier som dominerer, men en grenseløs galskap basert på djevelske motiver. Når vi ser på de idiotene som styrer verden, er det jo ikke forbausende at det går til helvete.

  Vedlegger til slutt en lenke til 8 minutter utsnitt av foredrag av tidligere 4 stjerners general og presidentkandidat Wesley Clark om «strategi-kuppet i USA»
  https://www.youtube.com/watch?v=S2u-zUephyc

  Svar
 • Så kommer alt nå til overflaten, leder Netanyahu sier «jevn med jorden» , hans nære parti-medarbeider Gotliv vil ha «jerichomissiles» så ingen dyrebare egne dør i bakkekamp, men død over flest mulig sivile fiender;
  Nikki Haley vil bli presidentinne i USA og sier «finish them, finish them», det var visst mot Iran, bare som eksempel på blodtørsten,
  angivelig ble verden fredeligere med kvinner i ledelse,

  WW3 er ønsket og fremelskes. Døde, no problem, inkludert «jødiske» , som man så i det tredje rike, send til Auschwitz, om så store deler av de jødiske dør er der verdt det: dannelsen av vår egen stat bare for oss. Så sa Theodor Herzl, zionismens far; Ateist, by the way. Holocaust, brennoffer, en del av prosjektet. Sponset av «the usual suspects» som hevder at akkurat deres guds angivelige utsagn skal bestemme flere tusen år senere?

  Svar
 • Ugudelige ut fra moseloven:
  DU SKAL IKKE LYVE:
  nedsyltet i løgn, ikke er de semitter på noen som helst måte, men japhetitter hvis genene har noen tilhørighet i Midtøsten, og de 90 pluss % som valgte deres tro på veien er definitivt ikke tilhørende i det hellige land de angivelig tapte og forlot; som mange andre andre har de opplevd å bli fortrengt og underkastet, ja visst, det er menneskehetens historie i de fleste folk, vinnere eller tapere, alt ettersom.
  «DU SKAL IKKE STJELE» land som ikke er ditt,
  bare som en begynnelse.
  Det folket er bygd på løgn, og vi vet hvem som er løgnens far.
  Og fortsett på de ti bud og se hvor godt de utvalgte består.
  Lykke til.

  Svar
 • «Eller at Evenes flyplass er iferd med å få en rullebane på fire kilometer som ta imot de tyngste strategiske bombefy som finnes: B-2 og B-52.»

  Dette burde jo være en klar grunn til at en annen nærliggende stormakt blir engstelige for angrep. Forsvarsfly har ikke bruk for så lange rullebaner.

  Bør vi forlange at hele Løvebakken flytter til Evenes?
  – De som tydligvis vil ofre sin egen befolkning for en annen makts interesser. – Og gir bort ‘omforente områder’ i Norge uten å spørre befolkningen, som er (burde være) deres herrer.

  Stortingsbygget på Løvebakken i Oslo kan vi jo bruke til mye annet nyttig.
  F.eks. horehus. – Uten at vi trenger å søke om bruksendring.

  Svar
 • wasan Totland
  15 oktober 2023 18:32

  Du fortutså at dette ville skje nå, Hårstad. Jeg tror også i likhet med deg at de vil angripe Iran.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  15 oktober 2023 21:57

  Då er både Evenes og Rygge utvida. Festung Norway er klargjort for åtaket på Russland. Takk, Hårstad.

  Støre sin hemmelege avtale om US-spesialstyrkar er framleis hemmeleg. Ei stor skam for landet, regjeringa, pressa og domstolane.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

George Orwell:

«Krigen er ikke ment å kunne vinnes, den er ment å være kontinuerlig».

Forrige innlegg

USA lurer seg selv:

Illusjoner gir ingen makt eller trygghet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.