POSTED IN Apekopper, Helse

Krangel innad i WHO.

Blir de stadige helsekrise-beslutningene innad i organisasjonen for mye for mange.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Siden jeg har liten tillit, om noen, til den korrupte WHO, velger jeg å ta deres uttalelser med en klype salt. Men når det er strid innad i organisasjonen begynner det å bli interessant. Kanskje noen begynner å få kalde føtter etter det kriminelle vedtaket å gjøre Covid-19 til en global pandemi. 

Vaksineringen fører til stadig nye antall døde i etterkant av en vaksine ingen ante langtidsvirkningen av. Men nå er det apekopper, en ufarlig sykdom som smitter lite. Tedros Adhanom Ghebreyesus, sjefen for WHO, skjærer gjennom uenigheten med egen beslutning at at apekoppene er en «global nødssituasjon.

Her er det mye vi ennå ikke vet. Og det meste foregår bak lukkete dører. Denne historien har flere siden som ennå ikke har kommet offentligheten for øre. At beslutningen er til glede for legemiddelindustrien er det ingen tvil om.

Knut Lindtner
Redaktør

WHO erklærer apekopper for en «global nødsituasjon».

Mer fra WHO: 98 % av tilfellene utenfor Afrika er «menn som har sex med menn».

Av Apoorva Mandavilli.

Kilde: The New York Times.

For andre gang på to år har Verdens Helseorganisasjon (WHO) gått til det ekstraordinære skritt å erklære en global nødsituasjon.

Denne gangen gjelder det apekopper, som bare på få uke har spredt seg til et dusin land og smittet titusener av mennesker.

Sjefen for WHO.

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, WHOs generaldirektør, overstyrte på lørdag en gruppe rådgivere som ikke kunne bli enige.

Han erklærte en «offentlig nødssituasjon innen helse – med internasjonal bekymring».

Dette er en betegnelse WHO fram til nå bare har brukt to ganger – nemlig for å beskrive Covid-19 og polio.

WHOs topp apekopper-ekspert, dr. Rosamund Lewis, sa denne uken at 99 % av alle tilfeller av apekopper utenfor Afrika er menn. Og av disse er 98 % menn som har sex med menn.

Ekspertene mistenker at apekopper-utbruddene i Europa og i Nord-Amerika vil er blitt spredt via sex, og spesielt peker hun på to rave-parties i Belgia og Spania.

«Vi har et utbrudd som har spredt seg raskt over hele verden via nye overføringsmetoder som vi foreløpig vet for lite om. Dette er kriterier som gjør  at vi vil kalle det en offentlig nødssituasjon for helse», fortalte dr. Tedros til reporterne. 

Og det er antakelig første gang en generaldirektør i WHO har overstyrt sine rådgivere for å erklære en nødssituasjon. 

Erklæringen fra WHO sender signaler til publikum om helserisikoen som vil kreve samordnede internasjonale tiltak.

Uttalelsen fra generaldirektøren kan føre til at medlemsland nå vil investere betydelige ressurser for å kontrollere utbruddet, ved å pøse ut mer penger til tiltak, oppfordre nasjonene til å dele vaksiner, behandling og andre nøkkelressurser, alt for å begrense utbruddet.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Breana Panaguiton

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • -WHOs topp apekopper-ekspert, dr. Rosamund Lewis, sa denne uken at 99 % av alle tilfeller av apekopper utenfor Afrika er menn. Og av disse er 98 % menn som har sex med menn.-
  -Ekspertene mistenker at apekopper-utbruddene i Europa og i Nord-Amerika er blitt spredt via sex, og spesielt peker hun på to rave-parties i Belgia og Spania.-

  Er de 7 «skålene» til Guds vredens engler i ferd med å helles ut over menneskeheten?

  Den første engelen gikk bort og tømte sin skål ut over jorden.
  Og vonde og farlige byller slo ut på de mennesker som bar dyrets merke og tilbad bildet av det.

  Babylon ble jevnet med jorden fordi menneskene der drev med horeri og «skjørlevnad» som det står i Bibelen, og LGQBT+ er vel egentlig «skjørlevnad» i Bibelens forstand?
  Har endetiden nå begynt?
  Personlig tror jeg at «operasjon – klinten blir skilt fra hveten» er ferdigstilt innen 2030 (Agendaen «deres»), siden disse satanister/globalister å har det så travelt.

  Svar
  • Å peke ut homsene som syndebukker atter en gang, som skjedde ved den også laboratorieskapte AIDS, er en bitter pille for oss som så venner rundt oss dø. Den gang var jeg litt vantro da Elisabeth Kübler-Ross forselso at det var tilsiktet, for å drepe, redusere Arfrikas befolking, og så spredde det seg ved seksuelt hyperaktiv livsstil eller delte sprøyter. Nå er jeg overbevist om at BigPharma dreper og skylder på ofrene. Angivelig hadde afrikanerne sex med apene.
   Så kan de som vil tørke seg i rævva med bibelen. Og snakke om guds straffedom.
   Ifølge dr. Jane Ruby er apekopp eller annen -kopp ikke kjønnssykdom, men selvfølgelig mer smittsom og jo mer intiimt det blir, og jo flere intime, desto verre. Som skabb eller flatlus. Sex er ikke nødvendig for overføring, bare nærhet.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Alex Newman forklarer:

Hvordan FNs Agenda 30 dikterer dagens landbrukspolitikk

Forrige innlegg

Zelensky avviser russisk forhandlingsforslag.

Vil kjempe til hele landet er frigjort.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.