POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Overdødelighet i England og Wales i 2022.

Skyldes det covidvaksinene?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Tusenvis av menneske døyr «uventa» kvar veke i post-covid-æraen

Av Ethan Huff, Natural News. Omsett av og henta frå saksyndig.

I veka som slutta 8.juli 2022 vart 10 232 dødsfall rapportert av Storbritannia sitt kontor for nasjonalstatistikk (ONS), der 432 av dei vart rapportert å vere relatert til Wuhan koronavirus (Covid-19). Dette er nesten 1000 fleire dødsfall enn normalt samanlikna med før-covid-nivået, ein trend som har gått føre seg iallfall dei siste 11 vekene.

«Overdødelegheit», som dei kallar dei, har blitt nemneverdig heilt sidan kinavirus-injeksjonane vart introduserte. Mange trur no at årsaka er sprøyta, som er grunnen til at der har vore so mange krav om å slutte injeksjonsagendaen.

«Dette er ikkje berre eit britisk fenomen,» sa dr. John Campbell, PhD, i ein video frå 6. juli 2022. «Dette er eit internasjonalt fenomen.»

Dr. Campbell tok doktorgraden sin ved Universitetet i Bolton i 2013, med spesialisering i å undervise biovitskap i konteksten nasjonal og internasjonal sjukepleiarutdanning. YouTube-kanalen hans, som kan skryte av 2,39 millionar abonnentar, inneheld mange videoar om Fauci-influensa [Covid-19] og løgnene som blir fortalt om den.

«Langt fleire menneske døyr no enn vi hadde forventa basert på dei siste fem åra,» seier han. «Kva skjer her? Dette er for mange til å vere ein statistisk artefakt. Dette er ein genuin effekt.»

Covid-«vaksinar» er ei form for folkemord

Dr. Michael Yeadon, ein tidlegare visepresident i Pfizer, har òg stått fram med påstandar om at kinavirus-injeksjonar faktisk er ansvarlege for overdødelegheitsfenomenet som ein no ser rundt om i verda.

Før Operasjon Warp Speed var dødsratane for det meste stabile og generelt føreseielege. No døyr fleire menneske enn vanleg, og der er berre éin openberr skuldig: sprøytene.

Sjølv om du utelukkar dødsfalla som blir skulda på covid og ikkje på sprøytene, er der framleis eit overtal av dei som ikkje har anna forklaring enn sprøytene, seier Campbell.

«Når ein utelukkar dei dataa, er overdødelegheitsraten i England og Wales i 2022 16,6% kombinert, og 18,2% i Wales åleine,» skriv Jennifer Margulis og Joe Wang for The Epoch Times.

Ein ung gut, 14 år gamle Ted Sanderson, døydde plutseleg på skulen sin, Woodham Academy, 21.juni. Sanderson fekk sine covid-injeksjonar som tilrådd av styresmaktene, og o er livet hans over.

Same dagen kollapsa ein annan person med namn Chris Houghton-Rai medan han var på jobb hjå ein Toyota-forhandlar. I 90 minutt prøvde ambulansearbeidarar å gjenopplive han, men var ute av stand til å stoppe hans plutselege død.

Rundt ei veke seinare kollapsa ein pensjonert profesjonell fotballspelar med namn Gary Pearson heime hjå seg; han nettopp hadde byrja i ein ny jobb som fotballmanager. To veker tidlegare hadde Pearson blitt hjarteoperert og var «forventa å kome seg heilt».

Det skjedde derimot ikkje, sidan Pearson, som vart skildra av vennene sine som «sprek og frisk», døydde av ingen openberr grunn. Som med Houghton-Rai, prøvde ambulansearbeidarar å gjenopplive Pearson utan å lykkast.

Medan plandemi-indusert stress og isolasjon kan ha spelt ei rolle i nokre av overtalsdødsfalla og føre til dødelege tilstandar som kreft som anten ikkje vart diagnostisert eller behandla, er den største elefanten i rommet injeksjonane.

Nokre post-injeksjonsdødsdall skjer med éin gong, men andre tek fleire veker eller til og med månader å utvikle seg. Det heile er avhengig av ein persons immunkapasitet, i tillegg til allereie eksisterande tilstandar.

Nevrolog dr. Tom Lowry, ein ekspert på hjernerystelse, muskel og skjelett med praksis i San Antonion, seier at han og kollegaene hans har sett ein auka førekomst av nevrologisk skade sidan sprøytene vart introduserte – og unge menneske er spesielt utsette for desse tilstandane, seier han.

«Vi burde obdusere kvar og ein av desse unge menneska,» er Lowry sitert å seie. «Dersom vi gjorde det, ville vi vete sikkert innan seks månader kva som faktisk skjer.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  26 juli 2022 17:42

  Vaksinerte smitter de uvaksinerte med farlig grafenoksid sier en forsker innen biomedisin.

  Av Mary Villareal.
  Dr. Philippe Van Welbergen, en av de første forskerne som fant skader i blod på grunn av Wuhan-koronavirus (COVID-19)-vaksiner, fant at uvaksinerte individer har grafen og selvmonterende nanopartikler i blodet, et bevis på overføring fra de som fikk injeksjonene. Dr. Van Welbergen er spesialist i biomedisin. Han har en grad innen kvinnehelse, farmakologi, biofarmakologi, avansert smerte-behandling og estetisk medisin, og det er grunnen til at han kunne til å oppdage utviklinger i pasienter som tilsynelatende som ikke stemte med pasientenes diagnostikk-historie.

  «En av testene som vi kjører rutinemessig som et diagnostisk støtteverktøy er røde blodlegemers morfologi, det betyr at visse tilstander kan endre formen til en perfekt god rød blodcelle fra en nydelig liten smultring med en fordypning til veldig merkelige former,» forklarte han i et Dr. Jane Ruby Show. Verten, Dr. Jane Ruby, påpekte at det er to hovedmåter injeksjonene, uansett hva som er i dem, kan overføres til en annen person som ikke er vaksinert, enten ved innånding eller hud-til-hud-kontakt.

  Dr. van Welbergen sa at da han så på blodprøvene, som han tok rett fra et individ og undersøkte det i mikroskopet, la han merke til at blodet «begynte å oppta uvanlige, bittesmå strukturer» som han aldri har sett før. Deretter viste han data som viser at røde blodceller – som vanligvis er runde og smultring-formede hadde blitt skadet av piggproteinet. Disse cellene hadde blitt firkantede eller åttekantede i stedet for runde. De ble deformert på grunn av piggprotein og kan ikke gjenopprettes.

  «Du kan ikke reparere røde blodlegemer,» forklarte Dr. Van Welbergen. Dessuten, fordi disse cellene har mistet sin form, kan de ikke bevege seg gjennom sirkulasjonssystemet. I stedet samles de og blokkerer omløpet. De uvaksinerte endte på en eller annen måte opp med full av grafen og selvmonterende nanopartikler i blodet, som er bevis på overføring fra de som tok vaksinene. Dette ses ofte hos uvaksinerte barn med vaksinerte foreldre.

  Barn som har blitt smittet med grafenoksid i kroppen, har forskjellige symptomer, selv om mage-tarmplager er de vanligste. Dette er fordi cellene gir sår, blødninger og til og med noen former for kreft. I en prøve fra en treåring, viste Dr. Van Welbergen at barnets blod viste overførte grafen-fragmenter i blodprøven, som han sa sannsynligvis hadde gått i arv.

  Et åtte år gammelt uvaksinert barn hadde høyre arm og høyre lår lammet, og låret kunne ikke bevege seg normalt. Utifra Blodprøven sa han at dette betyr at barnet har fått grafenoverføring fra en vaksinert. Dr. Van Welbergen er ikke den eneste som så de negative effektene av grafenoksid i vaksiner på menneskelige røde blodlegemer. Dr. Bärbel Ghitalla og hans kollega Axel Bolland, sammen med to advokater Holger Fischer og Elmar Becker, fant grafenoksid i kroppene deres etter at de hadde blitt injisert med Johnson & Johnsons COVID-19-vaksine.

  Den sveitsiske forskeren Armin Koroknay fant også at vaksinasjon forårsaker umiddelbar blodpropp på mikroskopisk nivå, med de alvorligste virkningene på blodet etter den andre injeksjonen. Den britiske mikrobiologen Dr. Sicharit Bhakdi sa også at hvis foreldre lar barna deres vaksineres mot Covid, betyr det at de er villige til å få barna sine drept.

  Fra Natural News, publisert 25 Juli 2022, skrevet av Mary Villareal.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Vaccinated individuals are “infecting” the unvaccinated with dangerous graphene oxide, says biomedicine expert.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Alex Newman forklarer:

Hvordan FNs Agenda 30 dikterer dagens landbrukspolitikk

Forrige innlegg

Zelensky avviser russisk forhandlingsforslag.

Vil kjempe til hele landet er frigjort.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.