POSTED IN Israel, Midt-Østen

Kortene stokkes enda en gang i Israel.

Under overflaten koker det blant palestinerne.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Krig og forræderi.

Av Jan Hårstad

Forleden så jeg en liten video som stammet fra trange gater enten i Nablus eller Jenin. Der marsjerte opprørte palestinske ungdommer med slagord og ett gikk slik: Død over Hussein Al-Sheik!

Etter å ha pløyd en rekke webber fant jeg ut at denne personen sto ansvarlig for  sikkerhetssamarbeidet i det skjulte mellom israelske SHIN BET og PAs selvstyremyndighet i Ramallah. Dette er naturligvis ikke noe du kan lese om på PAs nettsider, men israelske medier har det.

Her var det da i regi av USA et sikkerhetstoppmøte i Jordan forleden med tungt tilstedevær av etterretningssjefer. Resultatet var noen lunde slik: PA skulle tukte den Opprørske ungdommen mens Israel avsto fra hus-ødeleggelser og husbygging på palestinske Vestbredden.

Ikke før var denne avtalen sendt ut i internasjonale media så kom det melding fra Netanyahu-regjeringen at Nei, Vi har da aldri gått med på noe sånt. Planen om rundt 9000 boenheter på Vestbredden skal fortsette.

Helt opp til siste regjering var det slik at Israel holdt verbal og offisiell fasade med To-statsløsningen, men i de siste månedene har man definitivt sluttet med det. Deler av Hæren står nå inne på Vestbredden og dreping av unge rebeller er oppe i rundt 70 dette året. Husrivninger fortsetter også.

Dette har jo skapt en helt umulig situasjon for Abbas-PA for sikkerhetssamarbeidet med Israel og fengsling av opposisjonelle palestinere baserte seg på den forestillingen at såfremt PA holdt orden og ro på sine egne, ville historiens lover styrt av det internasjonale samfunn, automatisk frambringe en selvstyrt palestinsk stat. 2 stats løsningen som også gjelder offisielt i EU og USA.

Det er bare folk som befinner seg ekstremt langt unna virkeligheten som i dag kan holde på med denne humbugen. Allerede nå befinner det seg rundt en halv million settlere på Vestbredden og disse tilhører den religiøs nasjonale blokken i israelsk politikk. Det er Toraen som gir dem mandat til å kolonisere Galilea og Samaria. Og de er beskyttet av den israelske hæren om de er ille ute.

Tora er det hebraiske navnet for de fem Mosebøkene, og jødenes hellige skrifter.

Her er det mange aggressive spillere. Da unge Kharoustra ble begravet kom det naturligvis tusenvis av sinte folk som hadde mye på leppene. Da kommer PAs sikkerhetsstyrker til og skal forhindre at begravelsen får en karakter av en politisk demonstrasjon og det øvrige Palestina er i sjokk.

Undersøkelser viste dertil at PA hadde tatt overvåkningsmateriale fra den lokale moskeen som fanget opp aktivister og gitt dette til Israel. Sjokk, sjokk. (Middleastmonitor 8 mars 2023)

Nå er det da stor redsel for at en Tredje Intifada bryter løs i dette året. Den vil denne gang bli utkjempet med Kalasnikover og redselen for den finnes også i Egypt og Jordan hvor millioner mangler mat.

Hvordan det palestinske kollaborasjonsregimet PA-Abbas vil ende, vet ingen. Den norske kollaborasjons regjeringen Quisling fikk en smertelig slutt, men i stort slapp det norske Statspolitiet unna. Det var kanskje det beste våpen Tyskland hadde mot den norske motstandsbevegelsen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • ‘Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
  Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
  Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.’
  (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983)

  Begin hadde vært involvert i terrorhandlinger i Palestina på 1940-tallet som leder av Irgun. Han hadde organisert bombingen av King David Hotel i 1946 og massakren på hele landsbyen Deir Yassin i 1948. Menachem Begin er den mest beryktede terroristen i israelsk historie og grunnleggeren av det politiske partiet som styrer Israel i dag, Likud.

  ‘Trakassering og overgrep mot majoritetsbefolkningen er daglig kost. Når bosetterne er i virkelig storslag, heller de søppel, avføring og urin over palestinere som befinner seg på gata under seg. ‘
  dagbladet.no/kultur/netanyahu-sender-observatorer-hodestups-ut-av-hebron/70716082

  ‘- Det er slik Israel gjør det. De ser deg kaste stein eller noe sånt, men de venter gjerne med å ta deg. De vil at man skal sove utrygt, alltid være på vakt, aldri være trygge i sine egne hjem. Helt lovlig kan Israel fengsle deg uten dom i seks måneder. Jeg vet om mange som aldri er seg selv etterpå. Livet kan være ødelagt, sier han alvorlig.
  – Er du antisemitt, Amsha?…
  – Du vet, alltid snakker noen om antisemittisme. Det er jo et mektig ord. Det er veldig enkelt å kalle noen terrorister og antisemitter, og slik forsøke å demonisere dem. … Det er viktig å merke seg hvem som snakker om antisemittisme – det er alltid Israel og deres støttespillere. Det er aldri oss. ‘
  dagbladet.no/nyheter/se-pa-deg-selv-du-er-et-dyr/70721141

  ‘John Bolton, fikk raseriutbrudd, og advarte i september, at: ‘’USA vil ta i bruk ethvert nødvendig middel for å beskytte våre innbyggere og de av våre allierte fra urettmessig rettslig forfølgelse fra denne ugyldige domstolen.’’ – og la til at FNs Internasjonale domstol må ikke være så dristige at de foretar etterforskninger av ‘’Israel eller andre av USAs allierte.’

  Svar
 • Antisemittisme er eit utspekulert skjellsord brukt av sionistane og khazarjødar utan semittisk blod i sin kropp. Jesus si familie er dei semittiske palestinarane. Israel si skjebne vil vere vond, fordi det store store fleirtal av omkringliggande folk av ulike opphav, arabarar, persarar, tyrkarar ,slavarar og nokre europerar snart har fått nok av rasistisk voldeleg lovlaus framferd frå Israel. Foreløpig har landet verdens sterkaste finansielle og mediale vern, men ein dag i framtida vil Israel vere utsletta, som Ukraina, som Kartago.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Globalisme i praksis;

En liten klikk terroriserer verdens folk

Forrige innlegg

Avledningsmanøver fra USA-ledelsen:

Det var noe ukrainere og russere på en yacht som sprengte ledningen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.