POSTED IN Globalisering

Globalisme i praksis;

En liten klikk terroriserer verdens folk

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Utrolig at folkevalgte politikere er maktesløse til å slå ned på de globale milliardærenes terror mot verdens befolkning

Dessverre så er de fleste sentrale folkevalgte partipolitikere i de vestlige landene, de globale milliardærenes egne folk. Uansett hvordan regjeringer settes sammen av partiene, så vil finansfolkets egnes politiske beslutninger komme dem, den globale milliardærkabalen til gode. De skyfler ut pengene fra statsbudsjettene til deres eget folks agenda, som blant annet «begrunnet» med Plandemien og Grønt Skifte. Penger som innkasseres av eierne og de finansielle eierne av de farmasøytiske selskapene, og selskapene bak vindturbinene for eksempel.

De sitter på begge sider av forhandlingsbordet under utformingen av internasjonale handelsavtaler, som GATT, TISA, TTIP, ISDS med flere, som tilsidesetter folkevalgte regjeringer, og som gjør at den globale storkapitalen kan plyndre landene for deres ressurser, og utnytte befolkningene. Finansfolket er overrepresentert i dommerstand, høyesterett, internasjonale domstoler, påtalemyndigheter med statsadvokater, store advokatfirmaer og NGO organisasjoner.

De har sine folk i legemiddel- og nærings-tilsyn, og godkjenner praktisk talt sine egne medisiner og sprøytede usunne ferdigmat. De har langsomt overtatt ledende posisjoner innen embetsmanns-verk og direktorater, ansetter sitt eget folk, og former dypstater som administrerer landene til fordel for dem selv, den globale storkapitalen. Til tross for at Norge sa nei til EU to ganger, implementeres rettsakter fra EU hvor eneste uke. De har overtatt hele det parlamentariske systemet. Folkevalgte regjeringer har blitt til administrasjoner, som har til oppgave å privatisere økonomiene, utviske landegrenser og nasjonal identitet, så deres globalistiske finansfolk kan kjøpe landenes ressurser og infrastruktur.

De eier sentralbankene og styrer pengepolitikken i Vesten, de administrer Verdensbanken og IMF, de sitter i ledelsen av WEF/FN og EU, og tilrettelegger for at pengene strømmer fra statsbudsjettene til dem selv. De har grunnlagt, og er eiere og finansielle eiere av de enorme kapitalforvaltnings-selskapene, krigsvåpen-industrien, presse og media, energiselskapene, agrobusiness- og mat-selskapene, de fem selskapene som kontrollerer nesten 80 prosent av verdens kornhandel, børsene, som energibørsen Nordpool, også børsene for basisvarer, hvor de spekulerer i pris på blant annet korn og ris.

Deres politikere har tilrettelagt for privatisering av drikkevannsforsyning, og for at de har fått kjøpe ferskvannkilder i de fleste av landene i sør og nord. De spekulerer i pris på drikkevann og mat, det eksistensielle for mennesket. De gjør alt til gjenstand for spekulasjon, til og med en komponent i atmosfæren. En børs for kjøp og salg av CO2-kvoter ble opprettet og styres av den globale finanskapitalens folk.

De er bare et par tusendeler av verdens befolkning, men styrer politikken som sluser alle verdens ressurser til dem selv. Da er de også ansvarlig for at verden ser ut som den gjør, med kriger og elendighet og fattigdom som dreper hundretusener hver uke: Oxfam-rapport;

«Den rikeste 1 prosenten tok nesten to tredjedeler av all ny rikdom verdt 42 billioner dollar skapt siden 2020, nesten dobbelt så mye penger som de nederste 99 prosentene av verdens befolkning. I løpet av det siste tiåret hadde den rikeste 1 prosenten erobret rundt halvparten av all ny rikdom».

Med kjennskap til dette, skulle det ikke være vanskelig å plassere ansvaret for verdens tilstand; finansfolket som bare utgjør to tusendeler av verdens folk. De kan ikke vurderes som individer, bare etter summen av hva de gjør samlet. Og det kan ikke kalles noe annet enn en krig mot menneskeheten på alle plan.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • En meget bra og viktig oppsummering av Northern Light !
  Våre politikere har misforstått sin oppgave og er idag tjenere av finansfolket og ikke folket som de ble satt til å tjene. Hvordan vi skal snu denne trenden er ikke lett. å stemme på alternativt uansett parti er en bra begynnelse.

  Svar
  • Nicolai Tangen!! Hvorfor tror du han fikk den jobben på tvers av all kritikk for måten han ble valgt ut på?

   Svar
 • Reidar Kaarbø
  10 mars 2023 7:01

  «Dette er villet – og fremhjulpet av politikere.»
  Skatteregler er laget på de rikestes premisser og vanlige folks bekostning. Så enkelt er det egentlig. Hvorfor? Fordi de rikeste bestemmer. De innehar de viktigste posisjonene. De korrumperer om nødvendig, kjøper seg gunstige skattefordeler. Derfor ser vi også i Norge Derfor er det et enormt gap mellom skatteregler for selskaper og for lønnsmottakere.

  Selskaper skatter for det de har til overs ved årets slutt når alt er betalt. Lønnsmottakere trekkes forskuddsskatt før de betaler noe som helst. Selskaper får tilbake moms dersom de fører momsregnskap (omsetning over 50.000 kroner per 12 mndr.), lønnsmottakere betaler alltid moms (avgift for sluttbrukere). Selskaper får skattefordel for utgifter fordi utgifter gir redusert resultat og derfor mindre skattbart overskudd. Lønnsmottakere får normalt ingen fradrag for noen utgifter.

  Det har vært snakket i mange år om en skattereform i Norge. Det får vi ikke, fordi enhver reform vil føre til mer rettferdig beskatning, og det er det noen som ikke vil ha noe av.

  Svar
 • Freeeedooom
  10 mars 2023 7:03

  Pengesystemet! Dagens korrupte, ja kriminelle pengesystem, er roten til alt vondt i verden. Uten dette sentralbankstyrte-systemet så kunne alle mennesker i verden levd i fred og velstand, men i steden så har vi nå et system der et fåtall ondskapsfulle jævler parasittiske jævler snylter på oss andre. Men vi som enkeltindivider kunne gjort noe med det, vi kan finne andre måter å samarbeide på. Vi kan inngå samarbeid med hverandre uten å involvere staten, uten å benytte FIAT-penger. Vi kunne begynt å bytte varer mot tjenster, varer mot varer eller tjenester mot tjenester. Det er mulig,

  Svar
 • Susanne Heart er den eneste norske politikeren jeg vet om med mot og verdighet i plandemisaken. andre er for dypt involvert til at det går an å tro at de ikke visste hva de gjorde, som Erna Solberg i GAVI, eller Preben AAvitsland, som var ansvarlig for forrige farmasi-skandale i forbindelse med svineimfluensavaksinen, og så gjør han det samme igjen med Mrna-injeksjonene, og med mye verre konsekvenser. Folkemord må straffes, og mens sånne som disse to sitter på cella og venter på dom skal de oppgi alt de vet om den egentlige hensikten med plandemien og alle som satte dette ut i livet, og sultefores hvis de ikke samarbeider. Hverken smågodt eller sushi til Erna før hun har fortalt Alt hun vet. Samme behandling til nåværende og forrige helseminister, og hele staben i FHI.

  Svar
 • Aum Amen
  Det onde hersker
  Vidne på Jeghet som løsgjør seg
  av andre pådratt egen kjærlighets skyld
  Opplevet gjennom det daglige brød.
  I hvilket ikke hersker himmelens vilje
  Fordi mennesket skilte seg fra eders rike og glemte eders navne.
  I fedre i himmelen.

  Svar
 • WEF og resten av de hyper rike parasittiske narsisistiske psykopatene i «eliten» er den størst trusselen mot menneskets frihet i hele menneskets historie !!! Les boken «Covid 19 the great reset» skrevet av WEF cult grunnleggeren Klaus Schwab, der står planenene de har for NEW WORLD ORDER verdens regjering hvor «du vil eie ingenting og være lykkelig» nedtegnet med detaljer som forklarer både hvordan og hvorfor…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Professor med brannfakkel: «Legemiddelindustrien driver organisert kriminalitet».

Trengs den medisinske spesialiteten psykiatri?

Forrige innlegg

Kortene stokkes enda en gang i Israel.

Under overflaten koker det blant palestinerne.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.