POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Koronapolitikken i EU:

Hele grunnlaget for den svikter. Den var bygget på en stor løgn.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Korona-politikken i EU, «Det hele var en stor løgn»: «Korthuset kollapser, de har sviktet!»

Av Free West Media

Nylig inviterte MEP (Medlem av Europaparlamentet) Virginie Joron den anerkjente franske tropelegen og vaksineekspert professor Christian Perronne til Europaparlamentet for en konferanse. MEP Christine Anderson holdt åpningstalen.

Professor Christian Perronne 

Perronne ble tiltalt av den franske regjeringen for sin kritikk av Corona-politikken, men ble nylig fullstendig rehabilitert av disiplinærkammeret til den franske legerordenen. Legen hevdet blant annet at masker og nedstengninger ikke fungerer og at faren for korona var grovt overdrevet. Han fikk stående applaus i Europaparlamentet.

«En vind av forandring blåser. Korthuset deres kollapser, sa Anderson sammen med en smilende Perronne. «Jeg er lei av å bli kalt en Covidiot.»

Det hele var en stor løgn

Det er en prosess på gang for tiden takket være MEP Rob Roos (JA21), som hadde spurt en Pfizer-leder i en høring om Corona-vaksinen var forhåndstestet for å forhindre spredning av viruset. Nei, svarte hun. Derfor var forestillingen om at «du gjør det (vaksinerer deg, red.) av hensyn til andre» alltid en løgn, sa Roos.

«Vi vet alle nå at folk ble løyet for,» understreket Anderson. «Det var en stor løgn. Alle tiltakene som myndighetene tok – innskrenkning av friheter, låst folk inne i hjemmene deres – var basert på den ene store løgnen.»

Hun sa at hun var fast bestemt på å komme til bunns i hvorfor folk over hele verden ble villedet. Anderson påpekte at ingenting av dette hadde vært mulig uten den enorme støtten fra alle de menneskene som gikk ut i gatene for å vise sin misnøye med Corona-politikken. «Takk for det,» sa hun.

Anderson bemerket videre at EU-sjef Ursula von der Leyen har kommet under press for å offentliggjøre vaksinekontrakter. Folk har rett til å vite hva disse kontraktene innebar, så vel som tekstmeldingene hun utvekslet med Pfizer-sjef Albert Bourla, sa MEP.

«Folk må vite hvem de kan holde ansvarlig. Det handlet aldri om folkehelse, det handlet aldri om å stanse smittebølger, det handlet alltid om å knekke mennesker. Men – og dette er den gode nyheten – de mislyktes! De mislyktes. Og det er jeg veldig stolt av.»

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «…om Corona-vaksinen var forhåndstestet for å forhindre spredning av viruset. Nei, svarte hun. Derfor var forestillingen om at «du gjør det (vaksinerer deg, red.) av hensyn til andre» alltid en løgn, »

  Det er altså noen som misbrukte/misbruker innbyggernes naturlige lyst til å gjøre det de kan for fellesskapet.
  ‘ Hva vinnere løgnerne med løgnene? – At vi ikke lengre tror at NOE er sant.’

  Forvirring og frustrasjon gjør det lettere å styre en saueflokk.
  – For ulvene.

  ( En digresjon: Hva gjorde Bush jr. da herrefolket ødela TwinTower? Han ble satt til å lese eventyret om ulven som ville lure sauene. ;-) )
  Disse folka er så trygge på sin makt at de kan tillate seg humor innad i kretsen.)

  La oss ha det like moro når vi ødelegger deres makt. La oss bruke det naturlige fellesskapet til det.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den kontantløse verden kommer nærmere: Nå tester India ut digital sentralbankvaluta

War on Cash

Forrige innlegg

Kaller en lavdose-forskning for høydose-forskning for å vise at vitamin D ikke virker?

Hvordan en fjerner D-vitaminets virkninger gjennom håpløs forskning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.