POSTED IN Globalisering, Klima

Klima er kun påskuddet

Verdigrabbing i lånte klær

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

At global oppvarming på noen grader og en økning av CO2 i atmosfæren er farlig for flora og fauna, er en konstruert fare, for at den økonomiske eliten skal få verdensherredømme. Klimahysteriet som piskes opp blant den vestlige befolkningen spesielt, skal gjøre flere ting for eliten, som at statskassene tømmes for enorme beløp til grønt skifte og grønn teknologi.

Den globale storkapitalen har som mål å overta statens oppgave, det er den nye verdensordningen. For å komme seg dit, må nasjonenes statsgjeld bli ubetalbar, og finanskapitalen kan ta nasjonenes landresurser som betaling. Klimanarrativet er et av påfunnene, covid og Ukraina andre.

Det gjennomkorrupte FNs IPCC er et politisk, ikke vitenskapelig organ. FNs kommunikasjons-direktør Melissa Fleming sa at «Vi eier vitenskapen». Finansfolket kan ikke la være å skryte. World Economic Forum, som er de superrikes offisielle organisasjon, fremmer sterkt det grønne skiftet, som vil si at tusenvis av milliarder fra vestlige lands statskasser går til selskapersom skal stå for utbyggingen, og som WEF representerer. WEFs grunnlegger og leder Claus Schwab sa: «Vi har infiltrert alle regjeringer i verden!». Bekvemt når selskaper som er medlemmer av WEF skal motta milliardene.

Larry Fink, grunnlegger, eier og direktør i BlackRock, sa: «Klimaendringer påvirker allerede finansmarkedene og økonomien». Bill Gates sier: «Jeg tror vi bør bruke mye penger på klimaendringer» sa han. «Jeg mener vi bør ha svært høye karbonavgifter». Milliardærinvestor George Soros sa: «(han) frykter for menneskehetens fremtid med mindre det tas mer radikale tiltak for å takle klimaendringene». Carl Sagan vitnet for Kongressen tilbake i 85′, at «global oppvarming er virkelig». Det er påfallende at milliardærene som står bak det grønne skiftet og som eier hovedstrømpressen, og mange av de mest berømte vitenskapsfolkene som advarer mot global oppvarming (gjort berømte av deres presse og media), kommer fra en etnisk gruppe som bare utgjør to promille av verdens befolkning. Så er de også en «tribal hive».

WEF er også partner med de enormt mektige kapitalforvaltningsselskapene som er finansielle eiere av «grønn teknologi»-selskapene. Milliardene fra statskassene, skattepenger og avgifter stort sett betalt inn av landenes arbeider- og middelklasse, går nesten direkte til Wall Street. Hvitvasking av milliarder som innsats mot «global oppvarming».

Klimahysteriet skal hjelpe storkapitalen til å overta nasjoner, men også hjelpe storkapitalen med å overta boligene til nasjonenes folk. De skal bli så skremt at de godtar pålegg om etterisolering, varmepumper og annet, som vil koste fra en halv til en og en halv million for en vanlig norsk bolig. Det vil mange som allerede har store lån som de tok med nullrente ikke ha råd til. Lån som nå allerede gir mange vanskeligheter, selv med en så langt en liten renteheving.

Med dyr strøm og økende matvarepriser, blir finanskapitalens påfunn om etterisolering av hus, pålagt folket av deres utøvende organ EU her i Europa, så dyrt at mange må gå fra huset, som blir kjøpt opp av finanskapitalens selskaper og gjort om til permanente utleieboliger, slik som vi ser i USA.

Mat og drikkevann er eksistensielt for mennesket, også strøm og bolig. For den norske befolkningen sin del, må vi importere 60 prosent av maten, til matbaronenes og spekulantene på børsene for basisvarer sine stadig økende priser. Drikkevannet vil Høyre privatisere etter samme modell som med strømmen, noe som garanterer høyere priser. Vi har overgitt råderett og suverenitet over vannkraften vår som produseres for 10 øre kwh, til en energibørs for spekulanter, og vi må kjøpe strømmen tilbake for det mangedobbelte.

Når finanskapitalen overtar boligene også, som de aller fleste nordmenn til nå har sett på som noe som de selvfølgelig skal eie, blir det George Orwell sa, forfatteren av romanen 1984, til virkelighet: «Reell makt oppnås når den herskende klassen kontrollerer livets materielle eksistensielle ting, gir og tilbakeholder dem fra massene som om de var privilegier».

Selv om mange av vitenskapens titaner som ikke lar seg kjøpe eller true, har avslørt svindelen med klimanarrativet, får de ikke taletid i hovedstrømpresse og media, som eies og kontrolleres av storkapitalen. Den vestlige befolkningen får ikke vite sannheten, de hjernevaskes og indoktrineres til de faktisk vil ønske seg herskerklassens nye verdensordning, hvor bare de som er profitable for herskerklassen får leve i en forvaltet slaveklasse.


Forsidefoto: Larry Fink’s promo-bilde

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Gjelder dette for hele verden, eller gjelder det bare for den vestlige verden?
  Gjelder det også for andre land slik som Kina og Russland og Brics-landene?
  Vesten vil gå økonomisk til grunne pga dette mens resten av verden som ikke deltar i galskapen, kan overleve og klare seg bedre.
  Og så skal dette muligens også skje samtidig med at vestlige land skal gå til storkrig mot resten av verden (noe som krever en storstilt opprustning og mobilisering i den vestlige verden).
  Henger alt dette på greip?

  Svar
 • Northern Light.
  30 november 2023 21:19

  Rothschild ønsker fusjon mellom selskaper, myndigheter og AI for å «redde kapitalismen».

  Et nytt intervju av Lady Lynn de Rothschild, denne gang også om globalistenes intensjon med å bruke AI for styring av befolkningene.

  Av Brandon Smith.
  «Rådet for inkluderende kapitalisme»(CIC), er i hovedsak alt som vi har advart om i årevis, en orwellsk organisasjon, maskert som humanitær og filantropisk. Den grunnleggende oppgaven til rådet er å sentralisere de fleste eller alle større selskaper med global innflytelse, og slå dem sammen med regjeringer i et nettverk som setter ideologi høyere enn profittmotiv.

  CIC er ment å skape insentiver og straff for næringslivet basert på hvordan de følger verdiene til globalisme og woke sosialisme, og i den grad de underkaster seg klimaagendaen. Hvorfor skulle selskaper velge å slutte seg til en slik organisasjon hvis de hele tiden skal mikrostyres ? Det presenteres ikke for dem som et valg, men snarere et uunngåelig krav. De som kommer inn først får de beste plassene ved kabalens bord, de som kommer sent kan bli knust under vekten av et undertrykkende byråkrati. De kan velge å være med frivillig, med løftet om at selskapenes ledere vil få styringsroller etter kapitalismens «The Great Reset» som World Economic Forum fremmer.

  Den eneste måten slike selskaper ville være i stand til å overleve, er at de slutter seg til regjeringer, får et statlig sponset monopol og blir støttet av evigvarende subsidier. Mussolini definerte en gang kombinasjonen bedriftsmakt og regjeringsmakt som den opprinnelige fascismen.

  Gruppen ledes av Lady Lynn de Rothschild fra Rothschild-dynastiet, og har blitt utvidet til å omfatte en skare av selskaper, regjeringer, FN-partnere og til og med Vatikanet. En viktig del av den globalistiske agendaen og som nevnes ofte er kunstig intelligens (AI), med dens antatte evne til å omvende alt i samfunnet og økonomien vår for alltid. Mens evnene til AI er svært overvurdert, ser eliten ut til å tro at det er en slags gudelignende teknologi som vil gjenskape verden.

  Rothschild ble intervjuet av CNBC om CICs agenda. Overraskende nok møter Rothschild en viss motstand fra intervjuerne som tvinger henne til å gi en indirekte innrømmelse: «AI vil kreve en fullstendig reform av økonomien», noe som betyr at frie markeder må forsvinne og myndigheter/bedrifter må gå inn for å styre alt, av hensyn til «felleskapets beste», selvfølgelig.

  Bortsett fra at det hele er en svindel. AI, som klimaendringer, er bare enda en oppdiktet unnskyldning for global sentralisering. CIC sammen med institusjoner som WEF og FN har hevdet de siste årene at «noen» må gå inn for å bruke AI på en slik måte, at ingen regjering misbruker sin makt. Med andre ord: Problem, Reaksjon, Løsning.

  Globalistene skaper et problem ut av løse luften (AI), og sier at det er en mye større velsignelse for menneskeheten enn det faktisk er, og hevder de vil styre teknologien på en rettferdig måte. Rothschild foreslår det selv i intervjuet når hun hevder at «kapitalister» vil måtte justere sine prioriteringer fra profitt til til sosiale hensyn etter AI tas i bruk. Det er bare ESG i en annen form, de får bestemme hvilke selskaper som klarer seg eller går under. De får bestemme neste århundres sosiale verdier. De får diktere hvordan verdens ressurser brukes og hvem som får tilgang til dem. Spørsmålet som globalistene ikke vil at vi skal stille, er hva som gjør dem kvalifisert til å bestemme fellesskapet? Hvorfor skal vi stole på dem med vår sosiale velferd, eller noe annet for den saks skyld?

  Globalistene vil svare på dette med å si at AI er den ultimate «objektive» formidleren fordi den ikke har noen følelsesmessig eller politisk lojalitet. De vil hevde at AI må bli det de facto beslutningsapparatet for den menneskelige sivilisasjonen. Og nå ser du hvorfor Rothschild er så ivrig etter å gå i spissen for etableringen av et globalt regelverk for AI – Den som styrer funksjonene og programmerer AI styrer til slutt verden, mens de bruker AI som stedfortreder. Hvis noe går galt, kan de ganske enkelt si at det var AI som tok avgjørelsen, ikke dem.

  Det er den perfekte skyggeregjering; en teknokratisk magisk verden for å styre planeten, fjerne all ansvarlighet og stoppe opprør. For hvordan kan befolkningen argumentere med eller gjøre opprør mot en ansiktsløs algoritme i det digitale universet?

  Fra Alt-Market us, publisert 29 november 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Rothschild Wants Merger Between Corporations, Governments And AI To “Save Capitalism”.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Har den relevans for det som i dag skjer på Gaza.

Historien om beleiringen av Milos i det gamle Hellas.

Forrige innlegg

Det skjer mye i verden akkurat nå.

I Ukraina fjernes minnesmerker over seieren over nazismen og erstattes ofte med det motsatte.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.