POSTED IN Israel

Jødisk religiøs rasisme i Israel:

«Død over araberne!»

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Palestina må utslettes»: Avisen «Times of Israel» publiserer og sletter deretter en artikkel som oppfordrer til folkemord på palestinere.

Av the Palestine Chronicle.


En artikkel dukket opp i den populære israelske avisen The Times of Israel torsdag, som åpenlyst oppfordrer til folkemord på det palestinske folket. Selv om artikkelen ser ut til å ha blitt slettet fra bloggdelen av nettstedet, er den fortsatt tilgjengelig via det digitale biblioteket Internet Archive.

Artikkelen har den Chicago-baserte bloggeren Jeffrey Camras som forfatter, som er beskrevet i biografien som en person med en «dyp kjærlighet til det jødiske folket og staten Israel».

«For å rette opp en urett, for å få fred og gå videre, må Palestina utslettes,» skrev Camras og la til: «Det er en krenkelse av samfunnet, moralen, menneskeheten. Den representerer løgner og antisemittisme, undertrykkelse og terror. Ikke noe annet».

Jeffrey Camras

Han skrev også, «Ingen bryr seg om palestinerne. Omsorg for dem eksisterer utelukkende i form av anti-israelsk støtte, ikke pro-palestinsk støtte.

«Israel og du som leser dette, trenger å ha tro på Toraen og Hashem for å oppfylle vår skjebne. Etabler suverenitet over Har HaBayit. Gjør dette i dag! Erobre gjenværende bibelske land i Libanon, Syria og Jordan. Gjør dette diplomatisk eller militært».

I en tidligere artikkel – fortsatt i The Times of Israel – med tittelen «A Halachic Solution Is a Diplomatic Solution», også publisert i The Times of Israels bloggseksjon den 18. april, skrev Camras: «For å endre retningen til den israelske- Palestinsk konflikten, må vi transformere konflikten fra en nasjonal til en religiøs konflikt.».

Den siste artikkelen ble publisert torsdag ettermiddag, omtrent samtidig som tusenvis av israelske jødiske ekstremister deltok i en provoserende parade i den okkuperte palestinske byen Øst-Jerusalem, og sang rasistiske slagord som «død til araberne».

Det var uklart når artikkelen ble fjernet fra nettstedet, men i henhold til versjonen av artikkelen som ble åpnet av Palestine Chronicle i det digitale biblioteket Internet Archive, ble innlegget publisert torsdag 18. mai klokken 15:32.

Noen israelske tjenestemenn og parlamentarikere deltok i den såkalte «flaggmarsjen», inkludert høyreekstreme israelske nasjonal sikkerhetsminister Itamar Ben-Gvir, og Israels minister Yisrael Katz. I sin tale under demonstrasjonen, ba Katz om at Hamas-leder Yahya Sinwar ble myrdet.

«Yahya Sinwar bør også vite at hvis han våger å angripe marsjen, vil skjebnen hans bli den samme som vennene hans i Islamsk Jihad,» en referanse til myrderiene utført av Israel under det siste bombardementet på Gaza.

I mellomtiden fordømte det amerikanske utenriksdepartementet den «opprørende og uakseptable» volden og rasismen som ble vist under den israelske flaggmarsjen.

Fra The Palestine Chronicle, publisert 19 mai 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: ‘Palestine Must Be Obliterated’: ‘Times of Israel’ Publishes, Deletes Article Calling for Genocide.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Psykopatstaten og de utvalgte fornekter seg ikke, de skal ikke kritiseres, «antisemittisme» hyles det uansett hvor berettiget kritikken måtte være, og offerrollen har de monopol på, så å sammenligne Anne Frank og Holocaust med noe som helst, det er jødehat og straffbart, hvor mange millioner drepte i andre folkemord ikke er noe å snakke om i forhold til de stakkars utvalgte,

  noe Pink Floyd’s Roger Waters nå får merke.

  Når begge sider følger et trossystem hvor kun ens egen tro og ens eget folk har livets rett, som er realiteten i både islam og jødedom, vil blodet fortsette å flyte; lite håp å spore der.
  Zionisten Theodor Herzls argument var at jøder må ha sitt eget land kun for seg og sine da de ikke er kompatible med andre;
  det ser vi nå i praksis.

  Svar
  • Gunnar Saunes
   28 mai 2023 12:57

   Frå MIFF: » Grunnlaget for Israel
   Etter flere hundre år som minoritet i Europa og arabiske land, blir jødene fortsatt behandlet som fremmede. Det sier alt om behovet for en jødisk stat. Før 1948 utgjorde jødene en minoritet på opp mot 2 % i arabiske land. Nesten alle jødene ble jaget ut. De fleste fant nødhavn i Israel, som i areal er 0,18 % av arealet til arabiske land. Dette stykket nekter jødene å miste. »

   Uansett Israel, på storleik med eit norsk fylke, men med fleire folk enn Noreg, vert uansett skulda for å vere ein imperialistisk aparteidstat av folk som burde vite betre.

   Svar
 • Ole Kristian Jønholt
  27 mai 2023 21:06

  Konflikten mellom Jødene og Araberne er basert på historie forfalskning og løgn . Det finnes ikke noe ‘ palestinsk’ folk, og derfor heller ikke noe palestinsk’ land som er blitt ‘ okkupert’ av jødene. Ordet Palestina kommer fra et folk kalt ‘ filistere ‘ som langt tilbake bodde i Gasa og som alltid var i konflikt med og fiender av jødene. Romerne satte navnet ‘ filistia’ på jødenes land som et hån. Siden er det blitt til ‘ Palestina. Det som i dag blir kalt palestinere er etterkommere av i hovedsak lovlige og ulovlige arbeidsinnvandrere til Judea og Samaria, jødenes kjerneland, som jødene begynte å vende tilbake til i slutten av 1800 og begynnelsen av 1900 tallet. I 1948 ved proklamasjonen av den gjenfødte Jødiske nasjon , angrep Arabiske armeer Jødene for å utslette dem og kaste dem på havet. På Arabernes oppfordring, forlot Araberne som bodde i Israel, områdene de bodde i for ikke å gå med i ‘ dragsuget’ . Araberne tapte, mot alle odds, og de arabiske ‘flykninger’ ble værende i det området som i dag blir kalt Palestina. Siden er dette politisk blitt spunnet til at jødene okkuperer landet ‘deres’. Palestina Araberne har hele Arabia å bo i, med samme kultur språk og religion, men Arabiske ledere nekter dem det, for å bruke dem som brekkstang mot Israel, først og fremst motivert av sin religion islam kledd i politikk.

  Svar
 • Det er foretatt DNA sjekk av folkene som bor i Israel og Palestina. DNA’et viser at det er Palistinerene som er ekte jøder sammen med mange israelere. Lederene i Israel, er imidlertid Kazarer, og er ikke jøder. Kazarer mangler et gen i sitt DNA i forhold til andre folk. De har null empati. Se hvordan verdens ledere oppfører seg ovenfor sitt folk. Da vet du hvem som er hvem. Dette ikke bare i Israel, men overalt i verden.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Jan Hårstad:

Er Norgesdemokratenes redning noe tilsvarende Alternative für Deutschland.

Forrige innlegg

Kissinger med 100-årsslag
mot det moralske krigerske Vesten

Alt-eller-ingenting-holdninga
fører til verdenskrig

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.