POSTED IN Gaza, Israel

Kimen til konflikter ligger i den manglende fredsviljen:

«Israel» opptrer som «gal hund» i Gaza i dag (Moshe Dayan)

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Vi siterer Moshe Dayan, tidligere israelsk general og utenriksminister; en krigshelt for sionister og mange jøder i Staten «Israel». Om nødvendigheten av å være en «gal hund»! For å skremme og markere seg mot sine fiender! Sionister og mange «Israel»-venner taler for – og forsvarer det – mot Gaza i dag.

De tror det på sikt skal kunne gi fred! Etter massakre og terror – fra en «gal hund». De tar feil. Deres massakre og terror i Gaza skal leve i minnet til mange generasjoner! Og legge seg til tidligere sionistiske massakre og terror – det er mange av dem.

Det er handlinger som har til mål å drive palestinerne bort, ta over landet og etablere sin rasistiske og eksklusive stat. En dominerende «jødisk» stat i Midtøsten med stadig ekspanderende grenser. Slikt blir det krig av, med Israel; en «gal hund».

Det er å minne om Moshe Dayans «oppskrift» for en vei med urett, skal ikke føre fram.
Moshe Dayan, sitat om tankegangen som ligger rotfestet:

«Israel må være som en gal hund, for farlig og skremmende til å bry seg.»
(Moshe Dayan)

Årsak til krig i Gaza

«Hvilken grunn har vi til å klage over deres voldsomme hat mot oss? I åtte år nå har de sittet i sine flyktningleirer i Gaza, og foran øynene deres forvandler vi landet og landsbyene der de og deres forfedre har bodd, til vårt hjemsted.» – (Moshe Dayan)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  9 november 2023 17:47

  Vestlig presse trykker løgner for å rettferdiggjøre israels folkemord i Gaza, og hvitvasker historien bak konflikten.

  Av Ethan Huff.
  Enten du «støtter Israel» eller ikke, gjenstår det faktum at virkelige menneskeliv blir massakrert akkurat nå av det israelske militæret og dets USA-allierte militærmaskin, og deres folkemord på sivile palestinere rettferdiggjøres av pro-israelsk presse og medias propaganda.

  Både «venstre» og «høyre» medier avhumaniserer bevisst generelt det palestinske folket, mens de støtter Israels folk som de evige ofrene for en «konflikt», som ikke en gang ville eksistert hadde ikke de selvvalgte tatt landet med makt fra og med på 1940-tallet.

  Nesten all vestlig hovedstrømpresses mediedekning om denne «konflikten» får Israel til å høres ut som et uskyldig offer, mens folket i Gaza – alle 2,3 millioner av dem – er malt som gjerningsmenn som prøver å «utslette» jødene, eller noe i den retning.

  De eneste som prøver å utslette noen, er jødene som prøver å få folket i Gaza utryddet, bare fordi de eksisterer på land som Israel har bestemt at de eier fra 1948.

  (Relatert: Israelske ledere går ikke akkurat rundt grøten angående deres intensjon om å «utslette Gaza»).

  Hvis Hamas’ handlinger er terrorisme, hva kalles da Israels folkemord?
  Medias ensidige rapportering om saken får det til å virke som om Hamas, som ble grunnlagt av Israel selv tilbake på 1970-tallet, «overrasket» Israel med et angrep, som skal rettferdiggjøre den totale utslettelsen av Gaza.

  Måten de prøver å manipulere offentligheten til å akseptere Israels folkemord på, er å aldri omtale palestinerne som virkelige mennesker.

  «Du hører ikke ordet «ofre» når det gjelder palestinere, som du hører det når det rapporteres om tap på israelsk side», sier Taghreed El-Khodary, en analytiker fra Gaza som bor i Nederland, om hvordan vestlige medier skammelig fremstiller Israel som offer, og la til at vestlige medier «ikke bare dekker den israelske fortellingen, men de bygger også opp om den israelske fortellingen».

  Slik de prøver å omskrive historien, vil media ikke omtale det faktum at Israel var den opprinnelige aggressoren mot det palestinske folket, etter å ha begått «Nakba», også kjent som katastrofen, mot de opprinnelige som bodde i landet nå kjent som Israel før 1948.

  «De fleste av menneskene i Gaza er barn eller barnebarn til palestinere som ble utvist fra hjemlandet sitt under opprettelsen av Israel i 1948 – en begivenhet som årlig minnes som «Nakba» eller katastrofen,» forklarer en nyhetskanal. Til tross for økende bevis på at Israel åpenlyst begår krigsforbrytelser mot Gaza, tør ikke vestlige medier nevne et ord om det, i stedet sier de at det er berettigede «svar» på det Hamas gjorde 7 oktober.

  «I hver vestlige nyhets-reportasje nevner de stadig at Hamas er en terrorgruppe». sier El-Khodary.
  «Men hva er det Israel gjør? De bryter internasjonal lov, de begår folkemord. Israel har innført et apartheidsystem på Vestbredden. De har innført en 16-årig blokade mot Gaza. Hva er sammenhengen? Bare at Hamas er en terroristgruppe, og det er den eneste sammenhengen de gir oss».

  En annen måte vestlige medier prøver å få mer støtte til Israel på, er ved å lyve om ting som de «halshuggede 40 babyene» i hendene på Hamas, en falsk påstand som senere ble avslørt som en bløff.

  Fra Natural News, publisert 8 november 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Western media printing LIES to justify Israeli GENOCIDE in Gaza, whitewashing history behind the conflict.

  Svar
 • wasan Totland
  9 november 2023 22:03

  «Israel må være som en gal hund, for farlig å utfordre.»
  (Moshe Dayan)

  Svar
 • Peterkrabbe.wordpress.com – kommentar/video med Scott Ritter (30. oktober):
  Flammende og dyptplaøyendee innspill – dessverre på engelsk, med tekst om det hjelper..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Opprør i USAs utenriksdepartement:

Støtten til Israels politikk skader USAs interesser over hele verden.

Forrige innlegg

Dagens globaliserte verden:

Hovedkonflikten går mellom de som vil underkaste seg USA og de som vil ha multipolaritet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.