POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Israel:

Mellom 1. og 2. vaksinering økte akutte hjertetilfeller med 25%.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

25 % flere akutte hjertehendelser under vaksinasjonskampanjen i Israel

Studieforfatterne er bekymret. Studien som forskerene står bak i Israel viste at selv om risikoen for et alvorlig Covid-forløp for personer mellom 16 og 40 år var relativt lav etter vaksinasjon, økte antallet nødanrop for hjertestans med 25 prosent.

_________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Politikeren
_________________________________________________________

Studien var opprinnelig ment å avklare om antallet hjertestanser og nødanrop blant 16- til 39 år gamle israelere er relatert til Covid-infeksjon og vaksinasjonsrater . En ting ble snart klart for forskerne ved Bostons Massachusetts Institute of Technology (MIT) og legene ved det israelske Jaffa-sykehuset i Tel Aviv, som jobbet med det sammen: Etter den første og andre vaksinasjonen var antallet nødmeldinger for hjertesykdom økt for personer mellom 16 og 40, ikke bare litt men kraftig økning – med en fjerdedel (25 prosent). De var i stand til å fastslå dette ved å bruke et unikt datasett fra Israel National Emergency Medical Services (EMS) fra 2019 til 2021.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35484304/

Studien sammenlignet tilfellene av nødanrop for hjertestans blant målgruppen i 2020, da ingen vaksine ble utviklet, med tallene fra januar til mai 2021, da den andre dosen allerede var injisert i Israel. I begge periodene var antallet nye infeksjoner omtrent det samme. Men i 2021 var antallet hjertestansredninger 25 prosent høyere.

Studieforfattere: “Resultater gir grunn til bekymring”

Selv om studien understreker at årsakssammenhengen mellom vaksinasjonen og nødanropene ikke er sjekket, er resultatene fortsatt bekymringsfulle og må undersøkes nærmere. “Resultatene vekker bekymring for uoppdagede alvorlige kardiovaskulære bivirkninger fra vaksiner og understreker den veletablerte årsakssammenhengen mellom vaksiner og myokarditt (betennelse i hjertemuskelen), en vanlig årsak til uventet hjertestans hos unge mennesker.” , bedømmer studieforfatterne.

Forskerne utelukker med andre ord ikke alvorlige bivirkninger hos unge mennesker, inkludert hjertemuskelbetennelse og plutselig hjertestans som følge av vaksiner og hypotesen skal sjekkes ut nærmere i tiden som kommer. Hvis dette viser seg å være riktig står vi foran tidenes medisinske og politiske skandale og tilliten til myndighetene og helsesektoren verden rundt vil være knust i lang tid fremover.

Forsidebilde: Giulia Bertelli

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Ny studie viser 133 ganger større risiko for myokarditt (hjertebetennelse) etter COVID-vaksinasjon.

    Studien, som ble utført av forskere fra U.S. Centers for Disease Control (CDC), undersøkte effekten av vaksinasjon med produkter produsert av Pfizer-BioNTech og Moderna. Studiens forfattere brukte data hentet fra VAERS rapporteringssystem. De bemerket også at gitt den passive karakteren av VAERS-systemet, vil antall rapporterte hendelser sannsynligvis være en undervurdert. Steve Kirsch har gjennomført beregninger som viser at VAERS-systemet underrapporterer vaksineskader ca 40 ganger.

    https://www.israelnationalnews.com/news/321238

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kunnskap vi ikke skal glemme – del 2

Ukraina og landets nazisme-problem

Forrige innlegg

Kunnskap vi ikke skal glemme

Ukraina-krigen, landets nazisme-problem

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.