POSTED IN Covid-19, Helse

Intervju med Dr. Peter McCullough:

Vaksinene er nå farligere enn sykdommen.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er et intervju av den kjente legen Peter McCullough fra Texas. Vi har tidligere hatt flere artikler og videoer fra han, bl.a. da han vitnet i Texas senats sin helsekomite om behandlingen av Covid-19 med medikamenter. Han viste til egen erfaring med denne behandlingen og hevdet at den er meget effektiv. Det fremgår også av utdraget fra dette videointervjuet.

Det er virkelig grunn til å spørre hvorfor norske myndigheter ikke i det minste anbefaler forsøksbruk av slike medikamenter. Det er ikke helsekadelige og rapporter fra mange leger og fra mange land hvor de er tatt i bruk viser at de er effektive. Det er også det Dr. McCullough sier i dette intervjuet.

Hvis det finnes effektive og ufarlige medikamenter er det i virkeligheten en svært alvorlig forsømmelse for en lege å ikke bruke det til livreddende virksomhet.

Men da trenger en ikke de dyre vaksinene i det hele tatt. Det kanskje her hunden ligger begravet?

Videoen og utdraget av intervjuet på engelsk kan sees her.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Utvalgte utdrag fra intervju

Dr. Peter McCullogh

«Det blir ikke akseptert at du sier nei et medikament eller en ny vaksine som du kan dø av!

Det er nulltoleranse for det. Folk veier det ikke opp og sier: «Javel, jeg tar sjansen og dør!»

«Og jeg kan fortelle deg at det gikk ut meldinger i begynnelsen av april om vaksinen som forårsaker død, og i midten av april stupte vaksineraten i USA! Den stupte absolutt!

– Vi hadde ikke kommet i nærheten av målene våre. Husk at president Biden satte et mål innen 1. juli. Vi kom aldri dit, fordi amerikanerne var redde for slektningene sine, folk i kirkene deres og skolene, fordi folk døde etter vaksinering.

De hadde hørt om det, de så det. Det ble gjort en uformell internettundersøkelse der det for flere måneder siden var 12 prosent av amerikanerne som kjente noen i deres omgangskrets som hadde dødd etter vaksinen.

«Jeg er lege. Jeg er indremedisiner og kardiolog. Jeg kom akkurat nå fra sykehuset. I min praksis har jeg pasienter noen dager i uken på kontoret, og jeg er på sykehuset og gjør akademisk arbeid.

red vehicle in timelapse photography

Jeg har hatt en kvinne som døde av covid-19-vaksinen! 

Hun hadde tatt den første sprøyten. Hun hadde tatt den andre. Etter skudd nummer to utviklet hun blodpropp i hele kroppen. Hun trengte sykehusinnleggelse. Hun trengte intravenøse blodfortynnende midler. Hun ble preget av dette. Hun fikk nevrologiske skader.

Hun avsluttet etter den sykehusinnleggelsen i en rullator. Hun kom til kontoret mitt. Jeg sjekket for flere blodpropp. Jeg fant flere blodpropp. Jeg satte henne på blodfortynnende igjen. Jeg så henne tilbake en måned senere. Det virket som hun var litt bedre. Familien var virkelig bekymret.

«Den neste måneden blir jeg oppringt av Dallas Coroner-kontoret og sier at hun er funnet død hjemme.»

* * * * *

«CDC og FDA (ulike sentrale helsemyndigheter i USA, red.) kjører programmet. De er IKKE menneskene som vanligvis kjører vaksineprogrammer! Legemiddelselskapene driver vaksineprogrammer. Så da Pfizer, Moderna, J&J kjørte sine randomiserte forsøk, hadde vi ingen problemer! De hadde bra sikkerhetsovervåkning! De hadde overvåkingstavler for datasikkerhet. Det gikk greit! Jeg mener jeg må gi legemiddelselskapene en ok.

«Men legemiddelselskapene er nå bare leverandørene av vaksinen! Våre offentlige etater kjører nå bare programmet. Det er ingen ekstern rådgivende komité! Det er ingen datasikkerhetsovervåkingstavle! Det er ingen menneskelig etisk komité! INGEN PASSER PÅ DETTE!

«CDC og FDA har ganske tydelig sine marsjordrer. Kjør dette programmet. At vaksinen er trygg og effektiv. De gir INGEN RAPPORTER til amerikanere. Ingen sikkerhetsrapporter. Vi trengte dem en gang i måneden. De har ikke fortalt leger hvilken som er den beste vaksinen. Hvilken er den sikreste vaksinen. De har ikke fortalt oss hvilke grupper vi skal passe på. Hvordan vi reduserer risikoer. Kanskje det er medikamentinteraksjoner. Kanskje det er personer med tidligere problemer med blodpropp eller diabetes.

two white birds porches on grey metal bar
De sier ingenting.

«De forteller oss ingenting! De blinder oss bokstavelig talt og uten åpenhet. Nå er amerikanerne redde for døden! Du kan føle spenningen i Amerika. Folk går fra jobben! De vil ikke miste jobben! Men de vil ikke dø av vaksinen!

«Det er veldig tydelig! De sier: «hør, jeg vil ikke dø! Det er grunnen til at jeg ikke tar vaksinen!» Det er bare så klart!»

* * * * *

«De fleste av oss har ingen problemer med vaksiner! 98 prosent av amerikanerne tar alle vaksinene. Jeg tok en vaksine for to uker siden mot influensa. Jeg vet at jeg ikke kommer til å dø av influensavaksinen. Jeg tar det. Det er delvis effektivt. Jeg tror at de fleste som fortsatt er mottakelige ville tatt en covid-vaksine hvis de visste at de ikke kom til å dø av den eller bli skadet. Og på grunn av disse gigantiske sikkerhetsbekymringene, og mangelen på åpenhet, befinner  vi oss i en blindgate.

«Vi har et svært arbeidsbegrenset marked. Vi har folk som går fra jobben. Vi har fly som ikke kommer til å fly. Og alt er fordi byråene våre ikke er gjennomsiktige og ærlige overfor Amerika om vaksinesikkerhet.»

* * * * *

«Ingen leger bør betraktes som en overløper når de bestiller et FDA EU-godkjent monoklonalt antistoff! De monoklonale antistoffene er like godkjent som vaksinene!

«Jeg hadde nettopp en pasient i helgen, ferdig vaksinert, tok boosteren.

En måned etter boosteren dro hun på tur til Dubai, hun kom akkurat tilbake, hun fikk COVID-19! Og hun har tidligere gjennomgått en bypassoperasjon. Det var i går, på en søndag, varslet hun meg. Jeg fikk en infusjon av monoklonalt antistoff den dagen. Og så i dag startet hun sekvensen med medikamenter. Vel, de kaller sekvens multi-medikamentterapi for COVID-19. Jeg sier deg, hun kommer til å komme gjennom denne sykdommen om noen dager. Hun blir ikke innlagt på sykehus. Hun vil ikke dø!

green and white medication pill in clear glass jar
Det finnes effektive medikamenter

«Du vet en podcaster, Joe Rogan gjorde nettopp det samme. Guvernør Abbott var også at vaksinen sviktet. Han gjorde det samme. Tidligere president Trump gikk gjennom den kuren. Amerikanere bør se bruken av monoklonale antistoffer hos høyrisikopasienter, etterfulgt av medikamenter i en oral sekvensert tilnærming, dette er standardbehandling. Det er støttet av Association of physicians and Surgeons, The Truth for Health Foundation, American Front Line Doctors og Front Line Critical Care Consortium. 

Dette er ikke dårlig medisin! Dette skal pasientene ha! Dette er det riktige!

«Den dag i dag er pasientene som blir innlagt på sykehus stort sett de som ikke får tidlig omsorg hjemme. De blir enten nektet omsorg eller så vet de ikke om det, og de ender opp med å dø.. De aller fleste som dør, dør på sykehus, de dør ikke hjemme. Og grunnen til at de havner på sykehuset, er det vanligvis to uker med mangel på behandling. Du kan ikke la en dødelig sykdom vedvare  hjemme i to uker uten behandling, og deretter starte behandlingen veldig sent på sykehuset. Det fungerer ikke.

«Jeg forteller deg, det har vært et veldig godt sett med analyser, en i Journal of Clinical Infectious Disease, det er journalen for det internasjonale infeksjonssykdomsstedet for amerikansk infeksjonssykdom, og den viste dag for dag at en taper mulighet for å redusere sykehusinnleggelser når mengden av monoklonale antistoffer er forsinket.

«Så jeg kan fortelle deg at pasienten min denne uken kommer til å få et perfekt resultat. På vei hjem fra sykehuset ble jeg varslet av to pasienter til – en er seks dager inn i det, kvinnens elleve dager – nå er de yngre, men du vet at hun fortsatt har feber. Jeg kan fortelle deg, viruset river i stykker kroppen hennes akkurat nå! Og det er der det monoklonale antistoffer kommer inn. Hvis vi ikke får tak i de monoklonale antistoffene, bruker vi absolutt Hydroxchloroquine, støttet av over 250 studier, ivermectin, støttet av over 60 studier, kombinerer det med azitromycin eller doksycyklen. …

«Jeg sier deg, leger burde ta denne sykdommen veldig alvorlig. Vi har hatt over 700 000 amerikanere som dør med utilstrekkelig behandling, og heldigvis har vi nok leger nå og nok pasientbevissthet, spesielle pasienter som lytter til podcastene dine og videoene dine til å forstå at tidlig behandling fungerer, den er nødvendig, og den bør utføres !»

Maskinoversatt og bearbeidet/KL

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Synes jeg leste et sted at alle i USA enten nå kjenner noe eller vet om noe som har dødd eller blitt alvorlig skadet av disse sprøytene…. så da er det vel ikke det minste rart at folk ikke lenger vil ha de. Jeg holder meg nå i disse LANGT unna ALT som tilbys av sprøyter fra det offentlige. Det samme med legestanden her i landet: jeg stoler ikke lenger på de, jeg tror ikke de har pasientes beste i tankene.

  Ja det finnes nok hederlige unntak, men de fleste er bare løpegutter for legemiddelbransjen. For eksempel så hadde jeg litt høyt kolestreol og legen min maste om at jeg måtte begynne med statiner… til slutt så ga jeg etter og tenkte «javel jeg kan jo prøve, hva kan det skade»… hadde undersøkt litt på forhånd og var klar over at det ville være litt bivirkninger. Men ingenting kunne forberedt meg på det helvete som fulgte: vondt i hele kroppen, vondt i ledd, vondt i muskler, store problemer med vannlating, tror jeg utviklet hemoroider også… og selv når jeg sluttet så tok det et halvt år før jeg følte meg sånn noenlunde bra igjen. ALDRI i livet om jeg tar den giften der igjen.

  Svar
  • Wasan Totland
   29 oktober 2021 19:56

   Leger er helt på jordet. Jeg forsøkte å snakke med en kommunelege men nådde ikke helt fram. Fikk ham dog til å se på et program med Fuellmich. Han maste også om statiner. Legene må da selv klare å se alle disse enorme bivirkningene statiner har?

   Svar
   • Jeg fortalte legen min om disse bivirkningene og henviste til noen forskningsrapporter, og hun ble mildt sagt overrasket… nesten så man kan begynne å lure på hva som egentlig foregår på legestudiet. Legene vet IKKE best, og man skal nå i disse dager være veldig forsiktig med å stole blindt på de. Personlig er jeg nå særdeles skeptisk til ALT av sprøyter og «tilbud» som kommer fra det offentlige og fra legestanden.

    Men det ER unntak, bedriftslegen min er av den gamle skolen som så rett gjennom korona-løgnen. Sist da jeg var der spurte jeg om jeg kunne ta av munnbindet, og han svarte «ja ta det av, det tullet der virker ikke mot noe som helst». Han frarådet meg også å ta disse sprøytene, så det er noen igjen der som tenker på pasientens beste.

 • Wasan Totland
  29 oktober 2021 19:54

  Jeg så forsiden på et VG i går. De sier at corona gir tåkesyn. Jeg kan tenke meg at det er kvakksinen som gir små hjerneblødninger.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fra Nordisk folkeriksdag 2021 på Ørje

Fritt Norden!

Forrige innlegg

Klima og dommedag

«Dagens klimapolitikk har ingen effekt og koster altfor mye»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.