POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Ingen blir frisk av det.

Legemiddelverket registrerer vaksineskader, men det er utilstrekkelig

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vil hjelpe der myndighetene svikter

Av Julia Schreiner Benito

Innlegget er hentet fra hemali

Jeg skulle gjerne hatt dette klart for lenge siden. Men når min kapasitet ikke er på topp på grunn av bivirkninger, måtte det ta den tiden det tok. 

– Det ble rett og slett umulig å ikke prøve å gjøre noe etter at jeg det siste året har blitt kontaktet av svært mange med bivirkninger, sier Karl-Erik Hordnes. Nettsiden VaxVeritas ble lansert i dag.

Ingen blir friske av at Legemiddelverket registrerer bivirkninger.

Utmattet etter to stikk. Karl-Erik erfarer også at hjelpen og anerkjennelsen uteblir. En ny plattform skal hjelpe vaksineskadde der myndighetene svikter.

Utmattet

Både Hemali og TV2 har intervjuet Karl-Erik om alvorlige plager høsten 2021 etter to koronavaksiner: utmattelse, nummenhet og konsentrasjonsvansker.
– Jeg tror at mange som sliter med helsen ikke tenker på at det kan ha med vaksinen å gjøre, sa Karl-Erik til Hemali i sommer.

– Ingen blir friske av at Legemiddelverket registrerer bivirkninger, sa han i et annet intervju med Hemali. VaxVeritas skal bidra til at vaksineskadde av koronavaksiner blir hørt og får hjelp.
– Sannheten om vaksinenes bakside skal komme fram, sier Karl-Erik.
VaxVeritas har et eget fagråd, og det er utarbeidet en anonym spørreundersøkelse som hjelp til å kartlegge vaksineskader.
– Den er utarbeidet med eksperter. Håpet er at undersøkelsen skal tydeliggjøre hvor stort problemet faktisk er. Resultatene av undersøkelsen skal presenteres for helseministeren.

Håpet er at VaxVeritas skal hjelpe og støtte dem som er rammet og samtidig opplyse dem som ikke er rammet.

Hjelp, støtte og informasjon

– Vi ønsker å øke bevisstheten hos myndighetene om langvarige bivirkninger. Det offentlige arbeidet med å kartlegge omfanget er utilstrekkelig. Vi savner også behandlingsalternativer for disse vedvarende plagene. Håpet er at VaxVeritas skal hjelpe og støtte dem som er rammet og samtidig opplyse dem som ikke er rammet.

– Mange tror at bivirkningene i stor grad handler om vanlige vaksinebivirkninger. I virkeligheten er det mange som fortsatt sliter med alvorlige bivirkninger, sier Karl-Erik.

VaxVeritas drives utelukkende på frivillig basis.


Maria (25): – Hvordan kan jeg akseptere at dette skjer med meg? Hør historien i Hemalipodden.

ung jente smiler mot kamera. Hun er ute, tre i bakgrunnen, har på seg rutete skjorte og cowboyhatt
Maria Vilster ble nærmest låst til sengen etter koronavaksiner. Hun er utmattet og går på hjertemedisin og smertestillende. Hemali spurte Sykehuset Innlandet om forekomst, årsak, behandling med mer etter at Maria har vært innlagt der, men vi fikk ikke svar.

Hemali har omtalt vaksineskader på flere måter

Jan Raa: – Kan det tenkes at vaksinene gir skadelige bivirkninger?
Oppsagt som fastlegevikar fordi han informerte om risiko ved koronavaksinene.
Marianne (45) fikk ME etter koronavaksinene: – Jeg sørger over det livet som er tapt.
Hemali ønsket at nordmenn med bivirkninger skulle bli hørt, i denne filmen møter du noen av dem.
Henrik fikk arytmi etter andre dose med Pfizer.
Line og de fleste andre får nei til erstatning for vaksineskader.

Forsidebilde: CDC

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Det høres kanskje kynisk ut, men når man er så dum at man lar seg inokulere med en utestet «vaksine», kan man skylde seg selv.

  Når det er sagt håper jeg inderlig at de ansvarlige for den grove forbrytelsen «vaksinekampanjen» faktisk er får sin velfortjente straff.

  Svar
 • » Vi ønsker å øke bevisstheten hos myndighetene om langvarige bivirkninger. Det offentlige arbeidet med å kartlegge omfanget er utilstrekkelig.»

  Nå er det vel slik at myndighetene er (mest) opptatt av å putte dette i sekken *LongtidsCovid’.
  Annet vil jo eventuelt sette fokuset på noe myndighetene & media er ansvarlig for, gjennom et grunnlovstridig press om å ta en eksperimentellinjeksjon, og yrkesforbud.
  – Og for å hause opp et hysteri. ( Det motsatte av det som skulle være myndigheters oppgave, siden de satt med løpende, inbyggerbetalt, tallmateriale. )

  Og ettervikningene av Covid-influensaen er jo også viktig. Det har vel alltid vært ettervirkninger av tidligere/vanlig influensa også.
  Men for å finne ut hva som er hva, må det vilje til. – Og et ærlig ønske & vitenskapelig søken etter å finne ut/skille.
  Kan vi forvente dette når hele ‘pandemien’ og den helseskadlige nedstengingen var politisk?
  – Og av de samme aktørene & deres media som nå skal etterforske sin egen forbrytelse.

  Svar
 • Maria Vilsters far Tomas sier:
  «Jeg er sint. Hvis ingen blir stilt til veggs, da er ikke Norge en rettsstat.»
  Fint! Vær sint! Tørk tårene, knytt nevene!
  » … nordmenn lar det skje, folk er feige, redde og konforme.»
  Nettopp. Helt riktig. Feige, redde og konforme, et dypt skuffende folk sånn sett. Nå er de injiserte vandrende antenner, klar for 5Gs radiasjon, utprøvd i Australia, hvor en forsamling fikk kroppene mikrobølgekokt innenfra og ut, et redskap som når som helst kan aktiveres med frekvenser for å kontrollere masser og som vil ramme særlig dem som er fulle av grafen. Vi renblods er kanskje litt bedre stilt, skjønt grafen er registrert i mange artikler, som f.eks. i apotekenes munnbind og i desinfiserende gel alle butikker hadde ved inngangen. Grafen kan tilsettes mat og drikke. Det har også vært hevdet at grafen spres med chem-trails.
  En del duster som kunne sluppet unna og som var blitt advart, de måtte egentlig ikke for å beholde en jobb, men de ville på konsert og/eller til Syden. Om det så skulle koste dem livet. De føler seg neppe særlig glupe nå hvis de er skada. De som la press på andre vil sikkert helst også snakke om noe annet enn eventuelle skader; kall det heller «long-covid» om så blodet propper seg og turbokreftsvulstene vokser.
  Vi får se i tiden som kommer hvor mye norsk rettsvesen er verdt. Og hva helsevesenet er verdt. En bekjent gikk til legen som satte sprøytene, og da han fikk første runde «vaksine»skade fikk han fra Onkel Doktor de trøstens ord: «du har hatt uflaks», siden fikk han et kollaps så ille at legene snakket over hodet hans og erklærte ham som nesten død; hørselen var den eneste funksjon i kroppen som virket. Er ikke sikker på om han er levende fortsatt. Alenepappa og alt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er USA og EU som sliter.

Russisk økonomi går bra, sier Putin.

Forrige innlegg

Det store spørsmålet som helsemyndighetene ikke tør besvare: Lever de vaksinerte lenger enn de uvaksinerte?

Her er svaret fra England.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.