POSTED IN Media, Virkelighetsforståelse

Ingen bevis for USA-involvering, sier Pentagon.

Og når Pentagon sier det må det være sant, sier journalist.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

At vi i Norge utsettes for intens propaganda er det svært mange som ikke forstår. Det er det som gjør den effektiv. Mange tror de er informert mens motpartens informasjon er propaganda. Og da er det greit å vise litt hvor ukritiske en del av de som forteller oss det som skjer faktisk er.

Hvis Pentagon, USAs utenriksdepartement eller president Biden er sannhetskilder trenger vi ikke kritiske medier. For da er det ingenting å avsløre. Kritiske medier har vi fordi de som forteller oss hva som skjer stadig holder mye skjult og dermed kortene til brystet. Og de lyger for oss når det passer dem.

Fox News reporteren som omtales her kan ikke å være noe sannhetsvitne, snarere en som videreformidler hva som helst fra Pentagon – uten et eneste kritisk spørsmål. Slike journalister trenger en ikke. Det hadde holdt med en kopimaskin.

Knut Lindtner
Redaktør

«Ingen bevis» for at USA er involvert i Nord Stream Pipeline-angrep fordi Pentagon sier det

Fox News reporter løser mysteriet.

Av Paul Joseph Watson

Fox News-reporter Jennifer Griffin har bekreftet at USA ikke var ansvarlig for Nord Stream 2-rørledningseksplosjonen, fordi Pentagon fortalte henne det.

Jennifer Griffin

Ja virkelig.

Til tross for anklager om at USA kunne ha vært involvert i eksplosjonene som angivelig har kunnet ødelegge rørledningene permanent, og uten at noen etterforskning har funnet sted, har Griffins crack-journalistikk løst saken.

«Det er ingen bevis eller indikasjon på at USA var involvert på noen måte i Nordstream 2-rørledningseksplosjonene,» tvitret Griffin. «Mitt spørsmål på Pentagon-briefingen i dag: Kan du utelukke at USA var involvert? Senior militærfunksjonær: ‘Ja, vi var absolutt ikke involvert.’ ”

Vel, det er det da, saken avsluttet.

Som Chris Menahan bemerker , har Fox News-reporteren gjort seg skyldig i å frekt forsterke falsk regimepropaganda før.

«Tidligere i år la Griffin ut den avkreftede svindelhistorien om at Russland bombet Babi Yair-minnesmerket for holocaust i Ukraina.»

Rapporteringen ble senere avkreftet etter at en israelsk journalist besøkte stedet og fant det helt uskadd.

Griffin resirkulerte også løgnen om at Russland brukte «mobile krematorier» for å «fordampe» krigsdøde, da den antatte videoen som beviser det, var hentet fra en YouTube-video fra 2013.

«Da nyheter kom ut om amerikanske biolaboratorier i Ukraina, gjentok Griffin også ganske enkelt Pentagon-talepunkter for å avvise historien som en ingentingburger,» skriver Menahan.

Da Griffin nylig ble belønnet med en ny flerårskontrakt, uttalte hun at det «har vært en ære å gi seere pålitelig rapportering fra Pentagon og over hele verden om saker som er avgjørende for oss alle – sikkerheten og sikkerheten til våre medmennesker borgere og allierte.»

«Tillatende rapportering.»

https://twitter.com/i/status/1501763219362299907

Må klikke på videoen for å åpne den. (redaksjonen)

Forsidebilde: Christopher Alvarenga

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Flere og flere urovekkende detaljer kommer nå til overflaten i forbindelse med bombingen av Nord Stream-rørledningen ! Dette kan rekonstrueres ved hjelp av fly dataene fra nettjenesten «Flightradar24».

  I følge fly dataene begynte dette i begynnelsen av september, en knapp måned før angrepet.
  Da sirklet et US Navy Sikorsky MH-60R «Seahawk»-helikopter i timevis flere dager på rad – spesielt 1., 2. og 3. september og senere over området ved de skadede naturgassrørledningene, ikke langt fra øya Bornholm.
  10. og 19. september fløy også amerikanske helikoptre over Nordstream 1, og på nettene mellom 22. og 25. september oppholdt flere helikoptre seg i timevis over stedet for senere eksplosjoner !.

  Helikoptrene som var i luften natt til 22. til 23. september og 25. til 26. september etterlot spesielt uoversiktlige flyspor.

  Natten før eksplosjonen sirklet et flerbruks MH-60R «Strike Hawk»-helikopter i ni timer over et havområde omtrent 250 kilometer fra Bornholm, fra omtrent klokken 17.30.til 02.30 sentraleuropeisk tid. – Blant annet kan «Strike Hawk» kjempe mot undervannsmål.

  Kilde; Free West Media

  Man kan virkelig spørre seg selv – Hva bedrev amerikanerne på åstedet for eksplosjonen ? Var de på fisketur ? 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tydeligere kan det nesten ikke sies. Vi er blitt en USA-delstat.

USA-soldater på Støres pressekonferanse skal understreke alvoret.

Forrige innlegg

USA erklærer Tyskland krig.

Sprengingen av rørledningen fjerner en brysom konkurrent.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.