POSTED IN Globalisering, Klima

Vår globalistiske fremtid:

Individuelle karbonkvoter vil bestemme hva du får kjøpe og hvor du for lov til å reise

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Conservative Treehouse
Oversatt av Northern Light

Karbonhandel blir en økonomisk plattform for inntekter til Staten. Den inntekten finansierer deretter de økonomiske mekanismene for karbonkontroll av befolkningen.

Snart er vi i en verden med Central Bank Digital Currency (CBDC). Digitale penger gir kontroll over hva du kjøper og ditt karbonforbruk. I mange år var karbonkvotene for enkeltpersoner esoteriske mål som presentert av på globale møter i Davos og i World Economic Forum.

Men med raske fremskritt i energikontrollprosessen, resultatene av pandemien og «Build Back Better», bestemmer de som administrerer kontrollsystemene nå detaljene for den enkelte innbygger. Ditt samlede karbonforbruk, mengden karbonutslipp forbruket ditt fører til, er det som vil bestemme målet for din fremtidige kvote.

Fra University of Leeds, C40 Cities Report:

«Det er en økende konsensus, basert på overbevisende bevis, om at verden står overfor en klimakrise og rask handling for å redusere klimagassutslipp er en nødvendighet. Historisk sett har beslutningstakere og akademikere diskutert en rekke alternativer som kan redusere karbon-fotavtrykket vårt på lang sikt.

Nye bevis viser imidlertid at å velge mellom et alternativ og et annet, ikke lenger er forenlig med raske og betydelige utslippsreduksjoner. I økende grad kreves alle alternativer, og dette innebærer at vi utforsker hvordan en kan svare på den klimakrisen; inkludert nasjonale myndigheter, byer, næringsliv og sivilsamfunn».

Som du kan se i oversikten, er målet å fjerne kjøtt og meieriprodukter helt. I neste diagram kan du se kvoten din for «klær og tekstiler»; du vil få lov til å kjøpe 3 nye klesplagg hvert år. I transport-sektoren er det ambisiøse målet å fjerne alle private kjøretøyer, og kjøretøyenes levetid er 50 år. For flyreiser vil innbyggerne få tillatelse til én flytur mindre enn 1500 km hvert tredje år.«Det brede spekteret av handlinger som kreves for å oppnå et 1,5°C-scenario, gir lite rom for forsinkelser eller feil i løpet av det kommende tiåret; andre retningslinjer kan gi et sikkerhetsnett for utslippsreduksjoner».

«Eksempler på slike retningslinjer er en karbonfangst som favner bredt og -lagring (CCS), spesielt i bransjer med direkte utslipp, og mekanismer med prising av karbon som kan underbygge handling på tvers av hele økonomier og markeder. Men enda sterkere paradigmatiske tiltak kan være aktuelle, som å ta i bruk mer nyttige mål for samfunnsutvikling enn bare økonomisk vekst. I praksis vil ingen by eller nasjon følge nøyaktig samme metoder for utslippsreduksjon, men denne rapporten gir veiledning om typen, omfanget og tidsskalaen til politikken som må implementeres».

Som nevnt innledningsvis er dette kvotene vi kan forvente å se i fremtiden. Hvordan de vil gjennomføre det vil sannsynligvis variere, avhengig av regjeringsmakten blant de forskjellige vestlige nasjonene. Basert på de vellykkede resultatene fra COVID-passets beta-tester, vil en digital valuta sannsynligvis være en del av prosessen med karbonkvotene som beskrevet.


Fra Principa Scientific, publisert 9 desember 2022.
Oversatt fra engelsk, linker, link til pdf rapport og oversikter i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Climate Professionals’ Now Provide Allowances For Transportation, Food, Clothing.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Kritikken mot rikmannsklubben WEF kommer fra mange hold. Det stilles spørsmål ved hva Klaus Schwab hadde å gjøre på G20-møtet for verdens ledere på Bali fornylig. Erkebiskop Carlo Maria Vigano, tidligere generalsekretær i Vatikanet, ser et storstilet globalt kupp:

  – Dette er et globalt kupp. Det er viktig at folk reiser seg og at det innledes en internasjonal juridisk prosess. Dette er en nært forestående og alvorlig trussel. Globale ledere er slavebundet og utpresset av denne internasjonale mafiaen. World Economic Forum er i stand til å gjennomføre kuppet.

  Svar
  • Det haster å ta affære, Rune, det er rett. Kunststykket blir å skape en opposisjon som kan motstå å, for sin kjærlighet tl menneskeheten, risikerer å taaues inn som en eller annen form for terrorist, synonymet for forkjempere for ytringsfrihet.
   Reiner Fuellmich dømmer tysk rettsvesen nord og ned som korrupt og ududgelig, verre enn det amerikanske, intet mindre, og han jobber i bransjen.
   Hvordan ligger det an med norsk rettsvesen? Jeg har heldigvis aldri gjort noe mer kriminelt enn å glemme bilbelte i baksete, og betalte bot; ved sosialt kredittsystem går de inn på din konto og forsyner seg. Eller sperrer både din og foreldrenes konto hvis du for eksemple er tysk journalist og ytrer noe som ikke er Putin-fiendtlig. Dette er Europa 2022. Det haster veldig å ta affære, og mot en mafia så ond blir det blodig hvis det skal virke, er jeg redd. Transhumanisters hoder må gjerne rulle for min del. Elons også hvis han fortsetter å ville microchippe folk.

   Svar
 • Slaveplanet. Fangeplanet. Å leve i et sånt «samfunn» er et liv som slave eller livegen. Barn og ungdom har gått glipp av mye nødvendig for en sunn sjelelig utvikling. De er nå så traumatiserte at mye utdannelse er gått tapt, og hjernen har tatt skade i utviklingen på grunn av de kontraproduktive «tiltakene» på samme måte som en ser ved barn som er vokst opp med grove overgrep. Hjernen blir gammel i ung alder. ALLE barn er nå alvorlig traumatiserte, og myndighetene er overgriperen.
  steigan.no
  Kanskje de oppvoksende også er så drilla i stockholmsyndrom og vant med å bli kua at de bare adlyder; er de etter tilstrekkelige antall zombifiserende injeksjoner tilregnelige eller er de «hackable animals» og fjernstyrte cyborgs, som NWOerne ønsker seg? For å eie ingenting og på kommando være lykkelig med det, det er ikke egnet for mennesker.
  TRE plagg i året, antagelig kinasko og mao-drakt, forbudt å forlate ditt 15-minutt-distrikt uten løyve, ingen rettigheter over egen kropp og egne barn, som slavene på plantasjene omtrent.
  Noen hevder å ha blitt bortført og tuklet med av «greys» som ser ut som hollywood-ET-skapninger. Synske foreslår at det er menneskehetens fremtidige skjebne hvis transhumanisme får dominans, som sjel-løse greys, funksjonelle til praktiske formål, ingen egen personlighet. De var engang mennesker og prøver å få bli det igjen ved hybridisering med mennesker. Litt for far-out for mange å tenke seg. Jeg synes det virker logisk. Transhumanistisk tingliggjøring av alt og ingenting er hellig, gud er død og jesus er fake news. Antikristmentaliteten tar over hele showet og gjør seg til herre over liv og død. Et tilbakeskritt for menneskeheten, ikke et fremskritt, selv om det er ment til å se ut som det.
  Tukling med skaperverket og hybridisering med dyr har skjedd før i det sunkne atlantis, som gir opphav til forestillinger om havfruer og andre hybrider. Frankenstein-mentaliteten normaliseres ved f.eks. familien Jenner/Kardashian; ikke ett troverdig naturtro eksemplar i hele klanen. Annet enn kanskje den nylig kårede hitler: Kanye West.

  Svar
 • «Som du kan se i oversikten, er målet å fjerne kjøtt og meieriprodukter helt. I neste diagram kan du se kvoten din for «klær og tekstiler»; du vil få lov til å kjøpe 3 nye klesplagg hvert år. »

  Er dette årsaken til at myndighetene vil ha mulighet/rett til å lagre kasse-lappene/kviteringene fra butikken, ikke bare i sum, men for spesifikt kjøp?
  Den underlige begrunnelsen de har kommet med for dette grepet henger jo ellers ikke på greip.

  Tidligere begrunnelser for å (tvangs-) installere øyeblikks-strømmålere hadde en begrunnelse som heller ikke hang på greip.

  Det er vel slik man koker frosker; – trinnvis. .

  Svar
  • Neste kan være at det vil bli forsøkt påtvunget «smarte» vannmålere. Dette må man for guds skyld si nei til.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ingen i Norge vet noe om den.

Jemen-krigen er verre enn krigen i Ukraina.

Forrige innlegg

Private stiftelser og storselskap donerte milliarder av kroner for å få ønsket valgresultat i USA.

Mye tyder på valgjuks i 2020-valget i USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.