POSTED IN Sensur, Ytringsfrihet

Alle skal mene det samme som oss

Avvikende meninger må stoppes

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ytringsfriheten tynes.

Jan Hårstad 

Som oppegående har registrert gjennom mange år. «venstresida» har intet prinsipielt eller universelt tenkevis når det gjelder ytringsfrihet. Ytringsfrihet skal forbeholdes de miljøene som befinner seg under samme politiske paraply som «venstresida». Ellers ikke.

Da dukker det jevnlig opp kampanjer om at Human Rights (Hege Storhaug) må fratas noen lusne kroner i statspenger, SIAN bør absolutt forbys i likhet med alle organisasjoner som defineres som «høyre». Ytringsfriheten er med andre ord ytterst selektiv for «venstresida.»

Det vekker da stor oppmerksomhet i England at en fransk forlegger ved navn Ernest Moret fra forlaget Editions La Fabrique ble stoppet av britisk sikkerhetspoliti ved ankomst til London 17 april. Forhørt i timesvis med krav om passord til mobiltelefon og PC. Det er altså Schedule 7 av terrorism Act i praksis.

Selv det mer borgerlige venstre likte dette dårlig og hisset seg opp. Til dette svarer da webben heritageand Destiny.com at dette er et utsøkt hykleri: «leftist got a taste of their own.»

For som de ser det har alle dissentere på den andre siden vært jaget av den samme lovgivningen i årevis. Revisjonistiske historikere, nå sist Vincent Reynovard, har vært burt inne, aktivister ved navn Isabel Peralta, Mark Cotterill og Peter Rushton har vært utsatt for den samme ydmykende trakasseringen uten at det dannede venstre har løftet en finger i protest.

Alle skal mene det samme

Det som pågår er naturligvis GLEICHSCHALTUNG av hele Nato-sonen. Ordet stammer fra Tyskland i 1934 og gikk ut på al alle borgere skal mene det samme. 300 000 Nato-soldater skal oppmarsjeres langs Russergrensa og da kan man ikke ha noen 5. Kolonne som i bakrommet saboterer krigføringen.

Men dette kan man naturligvis ikke si. Og det man da hører fra PST-hold i lalle land er at nå tar man tiltak mot Pedofile, mot islamofobe, mot høyreekstremister, etc etc. Noe nytt hvert år for å beskytte oss.

Bare bløff alt sammen naturligvis. FN jobber jo nå for at pedofile skal få gode tider med legalisering av barns seksualitet. Bill Gates leverer penger til prosjektet. Det er en ny fersk trend dette at man gjerne kan være undertrykt pedofil.

Det som nå står på dagsorden er Natos Gladio II. Natos Gladio I foregikk i perioden 1950-1970 og hadde som målsetting å knuse de store Moskva-orienterte kommunistpartiene i Italia og Frankrike. Mange bøker finnes om det terroristiske blodbadet.

Gladio II er Gleichschaltung. Det skal bli forbudt å ha avvikende politiske meninger i spørsmål som krig. Alle som viser sympati, forståelse for Kina-Russland alliansen skal knuses.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Terrorisme under falskt flagg. Le Monde Diplomatique, september 2006. Av Kim Bredesen
  https://www.lmd.no/2006/09/terrorisme-under-falskt-flagg/

  I september 2005 i Basra, ble medlemmer av de britiske spesialstyrkene SAS arrestert av irakisk politi–britene var kledd som arabere, hadde på seg parykker og en bil full av eksplosiver som de angivelig planla å detonere med fjernkontroll i et av de myldrende markedene i Basra. Medlemmene av SAS ble frigjort av den britiske hæren som stormet inn i den irakiske politistasjonen. Men om lignende grupperinger hadde med 11. September å gjøre, er vanskelig å si. I boken NATO’s Secret Armies. Operation Gladio and Terrorism in Western Europe (2005), har den sveitsiske forskeren Daniele Ganser ved Institutt for strategiske studier i Zürich kartlagt hemmelige væpnede organisasjoner som er betegnet som stay behind-organisasjoner, eller Operasjon Gladio (Sverdet). Disse gruppene, som ble opprettet av NATO og CIA i alle land i Vest- Europa under Den kalde krigen, hadde som oppdrag å gjøre undergrunnsmotstand mot Sovjetunionen hvis det ble invasjon. Disse væpnede organisasjonene var utenfor parlamentarisk kontroll i flere land, og rekrutterte ofte medlemmer fra høyreekstreme miljøer. De var underlagt NATOs Allied Clandestine Committee, ACC og Clandestine Planning Committee, CPC. Kodenavnene på gruppene varierte fra land til land. Organisasjonene kunne hete SDRA8/STCmob (Belgia), Absalon(Danmark), TD BJD(Tyskland), LOK(Hellas), I&O(Nederland), ROC(Norge), Aginter Press (Portugal), SDECE (Frankrike), P26(Sveits), Counter-Guerrilla(Tyrkia), OWSGV(Østerrike) eller Stay Behind (Luxembourg). Navnene på gruppene i Finland, Spania og Sverige er fremdeles ukjente. I 1990 vedtok EU-parlamentet en resolusjon som fordømte Operasjon Gladio, og som krevde en undersøkelse av alle stay-behind-organisasjoner i Europa. DET ER KJENT AT flere av de hemmelige væpnende gruppene forlot sin opprinnelige funksjon, og deltok i krigføring mot det sivile samfunnet. I Italia, ble dette spesielt tydelig da det ble avslørt i 1990 med dokumentasjon fra dommeren Felice Casson som visste at en organisasjon, som var kjent under navnet Gladio, hadde under Den kalde krigen infiltrert De røde brigadene og utførte terroraksjoner i deres navn – mens den hele tiden utenfor kontrollen til både parlamentet og regjering. Gladio rekrutterte medlemmer fra de fascistiske organisasjonene Avanguardia Nazionale og Ordine Nuovo, og hadde i flere tiår vært under kontroll av en parallellstat som bestod av både italiensk militær etterretning (SID/SIFAR), frimurerlosjen i Italia kjent ved navnet Propaganda Due (P2), mafiaen og CIA. I perioden fra 1969 til 1987 ble 491 uskyldige sivile drept og 1181 såret i terroraksjoner utført av Gladio.

  Svar
  • Jan Hårstad
   21 april 2023 12:35

   Olav: det er så få mennesker i dagens norge som har kunnskap om det temaet
   du legger fram. Jeg oppfordrer deg til å skrive mer og utfyllende om dette,for
   det er illusjonsmakeri å tro at Nato/Gladio terrorisme er utgått på dato.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Larry Johnson:

Har spyttslikkeri ført han til den militære toppen i USAs væpnete styrker?

Forrige innlegg

Ikke bare Donald Trump rettsforfølges.

Økonomisk gransking pågår av Bidenfamilien.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.