POSTED IN Tyskland

I Tyskland akkurat nå:

De som vil ha slutt på krigen mot Russland er til fare for «europeisk stabilitet».

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Knus AfD 

Av Jan Hårstad

På en rekke webber i Tyskland kan du nå se fotografier av den halvt ihjelslåtte politiker for Alternative für Deutschland: Andreas Jurca. Jurca ble overfalt av en migrantgjeng og stygt banket opp. Det er også slik at tyske ANTIFA hisser til vold (gewalt) mot AfD-politikere.

Vi har her på derimot gjennom flere år dekket denne tyske utviklingen. USA har hele 12 militærbaser i Tyskland: Ramstein og Spangdahlem de mest berømte. AfricaCommand sitter i Stuttgart!

AfD er ikke for noen utmeldelse fra Nato nå. Men de ønsker at Tyskland skal føre en selvstendig nasjonal politikk og ikke være en bikkje under USA. «Ami go Home» var en sentral parole blant 5000 på gatene i Berlin nylig hvor hovedparolen var: Fred i Ukraina, fred med Russland.

Da er det en hel blokk av tyske partier – verst er selvfølgelig det grønne venstre- som har det travelt med å forby AfD som har 22% oppslutning. Når du ser videoen fra Berlin-demoen ser du besteforeldre, mødre med barnevogner og det man kaller vanlige folk. 

Andreas Jurca

Den tyske staten/media/forfatningspolitiet har det travelt med å lansere Afd som «fascistpartiet». Naturligvis kan det være slike i AfD men i øyeblikket framstår AfD som det folkelige protestpartiet. Mot masseinnvandring, mot grønning, mot tyske krigsbidrag og mot USAs militære okkupasjon.

Om rockebandet RAMMSTEIN blir det sagt: de uttrykker emosjonelt, i sin musikk, akkurat det AfD-velgerne føler.

Hvor eksplosivt det har blitt i Europa, framgår av at Frankrikes EU-minister, Laurence Boone, jamrer over at «AfD er en fare for den europeiske stabiliteten».

Siden presidenten i forfatningspolitiet, Thomas Haldenwang, går i spissen for statshets mot AfD, gir han derved grønt lys både til antifa og militant islam til å banke opp AfDere etter hjertens lyst. Det er tysk staatspolitik. Bare så dere vet det. På vei til Norge og.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • I Norge river en muhammedaner Norgesdemokratenes betalte reklame av «sin» buss, så jihad er eet faktum også i Norge; Rødts Sofia Rana vil ha sensur. Knivstikkinger og voldtekter er nå dagligdags, og alle vet hvorfor. De fleste er for feige til å sette ord på det «for vi må ikke skjære alle over en kam.» Globalistene fryder seg over splittelsen i folket og de har fått en voldelig hær til å jobbe gratis for seg; PST bare lar maskingeværmassakrer i Oslo skje, så sivilister må våge livet og legge allahuakbaren i bakken.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vestlig utdanning-system og leder-utvelging:

Fører til dårlige beslutninger og til slutt økonomisk kollaps.

Forrige innlegg

På kollisjonskurs med EU.

Polens statsminister vil holde folkeavstemning om EUs immigrasjonsplan.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.