POSTED IN Coronavaksiner, Covid-19

I Sveits:

Ved naturlig immunitet mot Covid risikerer du inntil 5 år i fengsel.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne historien fra Sveits setter hele Covid-styret på spissen. Hvis du smittes og blir frisk igjen uforvarende er alt i orden. Hva du oppsøker smitten er du kriminell. Og for å begrunne meningsløshetene lyger leger og myndigheter.

De benekter etablerte sannheter som at naturlig immunitet er best, at den beskytter mest og varer lengst. Men slik er det blitt nå. Myndigheter og helsepersonell som skulle ivareta befolkningenes interesser er blir pushere for legemiddelindustriens vaksiner og tillater seg å lyge i denne prosessen.

Her er løgnen i kortform: Vaksiner er best og naturlig immunitet er farlig.

Ingen, hverken leger eller myndigheter, er immune mot ukritisk tenkning og friske penger fra vaksineprodusentene.

Knut Lindtner
Redaktør

Hvis du skaffer deg naturlig immunitet i Sveits risikerer du inntil 5 år i fengsel.

Covid-infeksjonsfester blir stadig mer populære i Sveits, selv om myndighetene har bekreftet at praksisen er ulovlig.

Sveits’ føderale folkehelsekontor (FOPH) bekreftet denne uken at det å pådra seg Covid-19 med vilje er ulovlig og gir deg en fengselsstraff på opptil fem år.

Noen vaksineskeptikere i Sveits strekker seg langt for å få koronaviruset slik at de kan motta et Covid-sertifikat etter bedring.

brown wooden houses near green trees and mountain under white clouds during daytime
Hvordan kan myndighetene i Sveits vite hvor en blir smittet?

De annonserer tilsynelatende på sosiale medier på jakt etter smittete mennesker som kan overføre viruset til dem.

FOPH sa at praksisen ikke bare er ulovlig, men at den er farlig – både for personen som smittes av viruset og for andre, ettersom det med hensikt å få Covid betydde at det var mer sannsynlig å spre seg videre.

«Dette bidrar til å akselerere overføringen av viruset og alvorligheten av epidemien. Folk tar risiko som setter sine pårørende i fare og som er farlig for samfunnet».

Mens talsmenn for å pådra seg viruset i stedet for å bli vaksinert hevder at immuniteten er sterkere, sier leger at dette ikke alltid er tilfelle på grunn av virusets uforutsigbare natur.

Å pådra seg viruset kan også gi uforutsigbare bivirkninger, som eksperter sier er langt farligere enn selve vaksinen.

Claude-François Robert, en kantonallege i Neuchâtel, sa til Sveits RTS at han «på det sterkeste frarådet selvinfeksjon. Ingenting kan kontrolleres med naturlig infeksjon, vi har ti ganger høyere risiko for myokarditt ved naturlig infeksjon enn ved vaksinen. [Løgn]

«Vaksinen er et trygt produkt.»

Forsidebilde: Johannes Hofmann

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Sveits er av mange debattanter fremhevet som ett flott demokrati,ett demokrati som er som alle andre demokratier,drevet av angst,feilinformasjon og ett bankvesen som ikke er verdt navnet.
  Denne No Vax joke of it skal neppe til Sveits etter Australiaturen.

  Svar
 • Sveits er vel (og har alltid vært) først og fremst kjent for gjøkur (!) og «bankvesenet» som tar vare på og gjemmer vekk de rikes penger. Mange KT’ere mener at Sveits sammen med City Of London, er bolverket til de som nå forsøker seg på BBB.
  Dog, direkte avstemminger med juridisk binding er veien å gå i en del spørsmål (ikke alle) etter en opplysningskampanje (ikke propaganda), det har vel Sveits vært i førersetet for en stund.
  Så er det også slik at ved et direktedemokrati kam man gå på en virkelig nesestyver, da man oppdager at resten av befolkningen ikke var helt enig med deg, men tvert i mot, men slik er «demokratiet».
  (Må være «jævlig» for politikerne dette, å ikke få bestemme selv, eller slik som de blir «beordret» til av sine «mørke skygger».)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

På grunn av Covid-19 nedstengninger:

Mange barn mister sine ordinære vaksinasjons-programmer.

Forrige innlegg

Svineinfluensavaksinen ble stoppet.

Denne covid-vaksinen er 11 ganger farligere så langt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.