POSTED IN Covid-19, Endring av politikken

I Norge fortsetter testingen for fullt.

I USA er testen for Kovid-smittete trukket tilbake som ugyldig.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

CDC innrømmer at Covid pandemien var basert på uforsvarlig test

Av Paul Craig Roberts

Dr. Paul Craig Roberts har tidligere arbeidet i USAs finansdepartement og har vært medredaktør i Wall Street Journal. Hans siste bøker er The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West og How America Was Lost.

I det stille, uten medias oppmerksomhet, har «the Centers for Disease Control and Prevention» (CDC), trukket tilbake PCR-metoden som gyldig test for å oppdage og identifisere SARS-CoV-2.

«Etter 31. Desember 2021 kommer CDC til å trekke tilbake søknaden til U.S. Food and Drug Administration (FDA) om nødgodkjenning av CDC 2019 nytt coronavirus (2019-nCoV) sanntid RT-PCR diagnosen, en analyse-metode som ble først introdusert i februar 2020 for utelukkende å påvise SARS-CoV-2.”

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

CDC innrømmer at PCR testen ikke kan skille mellom SARS-CoV-2 og influensa viruser.

For flere måneder siden meldte jeg at «helsemyndighetene» hadde gjort dette vedtaket, men at de ventet med å sette det ut i livet til slutten av 2021. De trengte den falske testen for å opprettholde frykten, slik at de kunne oppnå så stor grad av vaksinering, og dermed fortjeneste, som mulig.

Det er bemerkelsesverdig at CDCs tilbaketrekking av testen ikke fikk noen oppmerksomhet fra media eller politikere.

Dr. Kary Mullis, Nobelprisvinner og oppfinner av PCR-metoden, uttalte for flere år siden at «PCR testen er en prosess. Den kan ikke si noe om at du er syk.» Den var aldri ment å være noen Covid-test.

TRANSCEND MEDIA SERVICE » The Specter of Vaccine Fundamentalism: Bowing Down and Serving the “God of Vaccines”

Dr. Pascal Sacre, den berømte belgiske spesialisten innen behandling av kritisk syke, har sagt at RT-PCR metoden er blitt misbrukt og benyttet som en hensynsløs og bevisst strategi for å skape inntrykk av en pandemi.

Basert på falske test-resultater, og ikke reelle Covid-pasienter, er dette gjort for å krenke folkets menneskerett og grunnlovsfestede rettigheter.

Som jeg  gjentatte ganger har skrevet, så ble PCR testen med vitende og vilje kjørt med høyt antall sykluser som man visste ville gi falske positive resultater. De fleste av de påståtte «Covid tilfellene» var ikke annet enn bevisst oppspinn. Sykehusene var en del av narrespillet, ettersom de fikk finansielle insentiver for å oppgi praktisk talt alle dødsfall som Covid-dødsfall. Dette var enkelt å gjennomføre, da hver døende person -uansett årsak- fikk en PCR test som gir opptil 97% falskt positivt resultat, og ble dermed erklært å være et «Covid-dødsfall».

Spørsmålet som hele verden er stilt overfor, er om «helsemyndighetene» i virkeligheten bare er lakeier for profitten til Big Pharma -slik Robert F. Kennedy Jr. har påvist- , for politikerne og for hovedstrøm-medias løgner, og om de vil bli holdt ansvarlig for skader og dødsfall forårsaket av selve «vaksinene», for stengte og nedlagte bedrifter på grunn av uvettig «lockdown», og for de ekstraordinære bruddene på Nürnberg-konvensjonen som vaksinetvang har medført.

Det folk i hele verden trenger å forstå er at den iscenesatte “Covid-pandemien” er den verste masse-forbrytelsen i menneskehetens historie. Det var det «Frie Vesten» som organiserte og gjennomførte denne forferdelige forbrytelsen.

De som stolte på Fauci, som stolte på Biden, som stolte på helsevesenet, og som stolte på media har fått sine liv ødelagt.

Vil menneskeheten være for dum til å forstå hvordan de er blitt bedratt, og konsekvensene dette har for menneskerettigheter og menneskenes frihet? Vil de fortsatt stole på autoriteter og media som har bedratt dem med et styrt narrativ som krevde at de ekte ekspertene ble kneblet og straffet? I så fall har de virkelig blitt gjort til slaver.

Oversatt av Henning Nielsen

Forsidebilde: Mufid Majnun

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Eneveldet ble avløst av Opplysningstiden, demokrati. Der opplysning/informasjon skulle være en viktig faktor så folk kunne tenke og velge sjøl.
  Nå har vi altså myndigheter som vil snu utviklingen.
  Det ble erklært en epidemi/pandemi i mars 2020 etter at noen hundre hadde dødd av/med Korona. Langt under tidligere års virusinnlagte/døde. Tall som vi ikke fikk opplysning om.
  Heller ikke at de som døde var multisyke, langtidsinnlagte og på slutten av vanlig livslengde. Og at 60% (!) av disse var våre nye landsmenn som antagelig har for mørk hud til å bo i et solfattig område. Og heller ikke hadde kultur for å ta D-vitamin tilskudd.
  Disse opplysningene kunne vi ikke få av «personvernhensyn».
  Myndighetene var i sin enevelde-kultur opptatt med legge grunnlag for å styre ved hjelp av frykt og tilbakeholdte opplysninger.
  Som også påbud om munnbind og Antibac, som de VISSTE var egnet til bakterier, ikke virus.
  Nå ble dettte uvitenskaplige tullet brukt for å skremme til lydighet. Sammen med et testregime, der friske folk uten sykdom ble skremt til å tro at vi alle var syke. Løgner og desinformasjon siden tallet på innlagte og døde fortsatt var langt under tidligere års tilfeller. (-Som vi selvfølgelig ikke ble opplyst om.)

  Dette/disse skal ikke lengre være våre myndigheter.
  Vi skal framover i utvikling, ikke bakover.
  Vi har ikke råd til å fø disse lengre.
  Og dette gjelder samtlige av politikere og partier på Løvebakken.
  Fei de ut.

  At disse i tillegg så igjen skapte frykt & frustrasjon ved å stjele, selge og godseier-avgiftslegge oppvarmingsenergien vår i vinterlandet Norge, og så kalle det «hjelp» når de ble presset til å tilbakebetale en brøkdel av det stjålne, er bare pynt på denne kaka.
  Fei de ut. Samtlige.
  Vi skal ha demokrati. Et folkedemokrati, – ikke et parti-diktatur basert på fykt og løgn.

  Svar
 • Det er litt sent å klage etter to år med masker, lockdown og to eller tre doser med ymse gifitge preparater i armen…. Befolkningen tapte denne BIG time skurkene vandt….

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tegn i tiden?

Presidentkandidat: Frankrike ut av Nato! Nærmere samarbeid med Russland!

Forrige innlegg

«Tenk på et tiltak»

Også FHI-direktøren innrømmer at ingen veit noe om tiltakas virkninger og byrder

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.