POSTED IN NATO, Russland

I møte med afrikanske ledere:

Putin: «NATO, hold dere unna!»

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Putin ber USA og NATO «ha dere vekk».

Av Larry Johnson

Larry Johnson, X-CIA

Jeg ber på forhånd  om unnskyldning for å utsette dere for det følgende klippet fra CNN. Det inneholder en video av Putin som jeg ønsket å dele med dere. Men dessverre blir videoen fulgt opp av kommentarer fra de to dummeste og mest uærlige forståsegpåere i Amerika. Det gjelder pensjonert general i hæren Mark Hertling og pensjonert CIA-offiser Steve Hall (han var forresten tidligere klassekamerat av meg i Tre Career Trainee Program).

Helt uten ironi eller skam beskylder både Hertling og Hall Putin for å lyve. Det er fett. Hvis du kan huske Hall, så var han en av de femtien «tidligere» etterretningsoffiser som feilaktig påsto at saken om Hunter Bidens laptop var et ondskapsfullt bolsjevik-plot. Dette er det verste eksempelet på at «gryta skal sverte kjelen».

Se deg i speilet, Steve!!

Putins eksplosjon rettet mot De Forente Stater (kan best oversettes med «fanden ta deg», og så «ha dere vekk» ifølge Andrej Martyanov) likner slett ikke på Putin. Normalt viser  han en svært reservert oppførsel. Han bruker et forsiktig språk når han uttaler seg offentlig. Men ikke denne gangen. Han la ikke fingrene mellom og avslørte en voksende frustrasjon  mot USAs bølleoppførsel og overgrep.

Russland er i krig med De Forente stater, og vil oppføre seg deretter.

Putin talsmann, Peskov, slo fast dette med en kortfattet uttalelse: krigen mellom Den Russiske Føderasjonen og Vesten har faktisk begynt.

CNN-utklippet representerer de åpenbare løgnene som amerikanerne blir foret med. Den løgnaktige dritten som Hertling og Hall presenterer er ganske typisk. Deres kommentarer reflekterer bare den desinformasjonen som bli spredt over hele verden av de etablerte mediene, både elektronisk og på trykk.

I et senere møte med representanter fra flere afrikanske nasjoner, prøvde disse å få til en våpenhvile mellom Russland og Ukraina. Nok en gang kom det ikke ett ord fra Putin for å fordømme Ukrainas avslag, og at deres vestlige allierte kjøper dette. Putin kom med flere viktige punkter.

«Alle problemene i Ukraina begynte etter det statlige, grunnlovsstridige, væpnede og blodige kuppet i Ukraina i 2014. Dette kuppet var støttet av vestlige sponsorer. Og de skjemmes ikke en gang over å si det. De har til og med fortalt hvor mange penger de brukte på forberedelser og gjennomføring av dette coup d’etat (statskuppet, red.)».

Deretter kom Putin med noen nyheter som han kom nærmere inn på , om de mislykkede forhandlingene med Ukraina i april 2022. For første gang viste han fram dokumentene fra forhandlingene, underskrevet av den ukrainske forhandleren. Og han forklarte at det var i god tro Russland trakk tilbake de tanks som var utplassert nord for Kiev i april. Dette avslører løgnene om ar de ukrainske styrkene «tvang» russerne til å trekke seg tilbake.

Niks.

Russerne trakk sine tanks tilbake som del av en forventet fredsavtale. Men denne avtalen  ble sabotert av den vestlige innblandingen. Zelensky ble tvunget til ikke å inngå noen fredsavtale. Og han gjorde som de sa. Den følgende videoen viser at Putin skårer noen viktige poeng hos den afrikanske delegasjonen.

Jeg tror det er riktig å konkludere med at Putin og hans sikkerhets-team har null tro eller tillit til forhandlingsforslag som kommer fra Ukraina eller fra Vesten.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Oksana Manych

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  21 juni 2023 9:55

  Putin si framsyning av avtalen med Kiev er like oppbyggjeleg som opplysande. Og drepande for vår allierte storkrigar Storbritannia og Boris Johnson.

  Sjå elles kva Knut Erik Aagaard skreiv i går: https://steigan.no/2023/06/like-ond-som-hitler-eller-en-vanlig-dagsrevy/

  Som vanleg har NRK ikkje fått med seg seansen. Den kunne jo skipla svake sjeler frå ei urokkelg Nato-tilbeding og dødskultus.

  Svar
 • «Russerne trakk sine tanks tilbake som del av en forventet fredsavtale.» Hvem tror på det da ?

  Svar
 • Hvor mange tanks og våpen,raketter og
  Droner er blitt sendt igjen og igjen fra USA OG EUROPA til
  Ukraina . Og mer må de ha . Man kan da begynne å lure på
  Hvem som får ødelagt mest utstyr.
  De hadde vel litt utstyr i Ukraina før krigen?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Britiske myndigheters egne tall viser «covid-vaksiner» svekker immunsystemet

Facebook innrømmer at det var feil å merke det som feilinformasjon.

Forrige innlegg

Etter måneder med tenkning:

Det var ikke Russland som sprengte sin egen rørledning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.