POSTED IN Helse

I Canada dør uvanlig mange leger:

Dødeligheten hos leger var 53% høyere i 2022 sml. med 2019.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

132 kanadiske leger har dødd plutselig eller uventet siden Covid 19-vaksinen ble lansert.

Canadian Medical Association holder fast på at det finnes en taushetens konspirasjon.

Av dr. William Makis.

Dødeligheten blant kanadiske leger var 53 % høyere i 2022 enn i 2019. 

Men disse usedvanlig høye dødstallene viser seg stort sett å ramme  yngre leger.  Tallene for medisinstudenter eller medisinsk personell under 30 år er hele 900 % høyere i 2022 sammenliknet med gjennomsnittet i 2019/202.

2021 plutselige og uventede kanadiske legers død:

Jeg vil gjerne takke Michael for det enorme arbeidet han har gjort og de hundrevis av timer han han brukt på å samle inn disse viktige data fra offisielle medisinske kilder.: 

Canadian Medical Association, Royal College of Physicians and Surgeons of Canada, Provincial medical Associations, Canadian Medical University Alumni Associations, Provincial Colleges of Physicians and Surgeons, og andre dødsannonser på nettet.

Jeg vil også takke Sonja, veteranforeninger og alle andre som har skaffet fram verdifulle bidrag til undersøkelsen.

Disse dataene kan man finne hos Canadian Medical Association og også hos Royal College of Physicians og hos Surgeons of Canada.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Online Marketing

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Legene er alle utklekket fra Rockefeller-stiftelsens medisinske univers å dauer åpenbart av å følge sine egne medisinske råd. Deres jobb er å selge «medisin» til borgerne. Staten har utstyrt dem med lønn, status, autoritet for å hjelpe i salgsarbeidet. Deres største skrekk er å i vanvare foreskriver en medisin som gjør pasienten frisk. Man vil aldri gjøre tabben man gjorde med pencillin å slapp gjennom en medisin som gjorde folk frisk. I dag ville legemiddelindustrien aldri sluppet igjennom en medisin som gjør folk frisk. Pencillin var en kostbar lærepenge for medisinindustrien. Friske og døde kunder er dårlig bussiness, det gjelder finne perfekt balansen mellom lønnsomhet og helse. Da noen fant på det geniale begrepet «forebygge» var lykken gjort. Nå kunne medisinselgerne (i Norge, fastlegene) selge medisin mot sykdommer ingen hadde eller ante om man noensinne ville få! Fikk man ikke sykdommen – virket forbyggingen og man forbygget videre, fikk man sykdommen betød det mer salg til andre medisiner, en vinn-vinn situasjon.

  Svar
  • Mor T.
   «Deres jobb er å selge «medisin» til borgerne.»

   ‘Smertemedisinen som bidro til Opioid-epidemien i USA, ble i årevis ulovlig markedsført i Norge.
   Hensikten var å nå flere pasienter, slik at produsenten Mundipharma kunne tjene mer penger, mener ekspert.
   Opioid-epidemien har tatt livet av om lag en halv million mennesker i USA. Også Norge opplever nå en økning i overdoser på grunn av sterke smertestillende medisiner som OxyContin.
   Markedsførte de på samme måte i Norge?
   På begynnelsen av 2000-tallet etablerte Purdue Pharmas europeiske datterselskap Mundipharma seg her i Norge. Mundipharma eies i dag av medlemmer av Sackler- familien.
   NRK har søkt om innsyn i alt av reklamemateriell som selskapet produserte på norsk. Etter at vi fikk innsyn i brosjyrer og annet materiell, har vi bedt ulike ekspertmiljøer gå gjennom materialet. Spørsmålet vi har stilt er dette: Er det likheter mellom måten Purdue Pharma gikk fram på i USA, og hvordan datterselskapet Mundipharma gikk fram på i Norge?
   En sentral del av markedsføringen var at OxyContin ikke bare kunne skrives ut for pasienter med sterke, kortvarige smerter, men også for mindre akutte og kanskje langvarige smerter som ryggplager, idrettsskader, eller leddgikt. Av et internt Purdue Pharma-notat gikk det fram at OxyContin ikke måtte begrenses kun til kreftpasienter, skriver Patrick Radden Keefe. Han er forfatteren av boka «Empire of Pain», om opioid- skandalen i USA.En av hjørnesteinene i markedsføringen var å påvirke legers forskrivning av medisinen. Det ble laget fiskehatter, leker, plysj-dyr, og musikk-CD-er med navn som » Swing In The Right Direction with Oxycontin.
   Pasienten sier legene hadde en ting å tilby, og det var OxyContin.
   Hun sier hun ikke fikk ikke noen advarsel med fra sykehuset om at dette kunne føre til avhengighet, og at hun burde være forsiktig.
   «Prøv dette, se om det virker», sa de. Så jeg brukte jo dette fordi legene anbefalte det. Jeg hadde det veldig deilig, jeg, helt til det begynte å gjøre vondt igjen. Da fikk jeg beskjed om at da måtte jeg bare ta mer og øke dosene OxyContin.
   Samtidig har tallet på overdoser etter bruk av reseptbelagt smertemedisin økt. Siden 2016 har sterke smertestillende piller i noen av årene vært den vanligste årsaken til overdosedødsfall i Norge, vanligere enn heroinoverdoser,….
   Ekspertene er enige i at vi ikke har amerikanske tilstander i Norge når det gjelder opioider, men det er flere utviklingstrekk som bekymrer både eksperter og myndigheter.’
   nrk.no/norge/xl/nrk-kartlegging_-_dopesick-medisinen_-ulovlig-markedsfort-i-norge-1.16194170

   Svar
 • Det er påfallende at derimot så og si aldri kommer med lignende meldinger fra norge. Kanskje fordi det er vanskeligere å fremme gal informasjon her?

  Svar
  • Wasan Totland
   24 februar 2023 20:34

   Det er skammeIig at det fins mennesker s0m deg her! F0Ik dør 0g vi prøver å finne årsaken!

   Svar
 • Northern Light.
  24 februar 2023 15:31

  Unormalt mange av Canadas yngste idrettsutøvere i alderen 6–13 år dør plutselig etter massevaksineringen startet.

  Av Dr. William Makis.
  Kanadiske politikere, folkehelseinstitutt og helsetopper begikk mange alvorlige forbrytelser under covid-pandemien, men en av de mest avskyelige var den tvungne covid-vaksinasjonen av friske barneidrettsutøvere i 2021-2022, for at de fortsatt skulle kunne drive med sport. Her er noen av Canadas yngste idrettsutøvere som døde plutselig i løpet av de siste 3 månedene.

  Presley Clara Rose Wilchuck, 13 år, død 13 januar 2023.
  Presley spilte fotball i Regina, Saskatchewan. Hun døde plutselig 13 januar 2023.
  Som rapportert av Regina Leader-Post: «Presley ble introdusert for Regina Victorias – Regina Minor Footballs første kvinnelige lag. Som andreårs defensiv back med Victorias, hjalp Presley laget hennes med å vinne 2022 Prairie Girls Football League-mesterskapet 27 oktober.

  På Victorias ‘prisbankett, holdt i november, ble Presley kåret til lagets mest lovende spiller. Presley var en del av den yngste aldersgruppen da hun begynte i Victorias i 2021, som en 7 klasse elev. De eldste spillerne er i 12 klasse. «Hun gikk bort til trenerne og sa: «Sett meg på laget, Jeg er ikke redd», husker Rod Wilchuck.

  Jeremy Riendeau, 10 år, død 3 januar 2023.
  Jeremy var en hockeyspiller i Sainte-Martine, Quebec. Han døde plutselig 3 januar 3023. En lokal avis rapporterer: «den unge gutten var lidenskapelig opptatt av hockey».

  Slade Smith 7 år, død 29 november 2022.
  Slade var en hockeyspiller fra Calgary, Alberta. Han døde plutselig 29 november 2022. En uttalelse fra familien lyder: «Slade døde plutselig etter bare fire dagers sykdom, og hans lille hjerte klarte det ikke».

  Ayla Grace Loseth 9 år, døde 29 november 2022.
  Ayla bodde i West Kelowna, British Columbia. «Ayla var en dyktig rytter som elsket hesten Titanium». Hun utviklet influensalignende symptomer 26 november 2022, ble sendt hjem fra akuttmottaket og døde tre dager senere av komplikasjoner av Streptokokk A-infeksjon. Aylas familie uttrykte bekymring for den medisinske behandlingen hun fikk: «Familien har reist spørsmål om hvorfor Ayla ikke ble satt på antibiotika tidligere». «Ingenting virket alvorlig nok før det var for sent».

  Danielle Mei Cabana 6 år, døde 26 november 2022.
  Danielle bodde i Richmond, British Columbia. Hun var en hockeyspiller, medlem av Richmond Ravens U7 jentehockeylag. Hun døde brått 26. november 2022. Richmond News rapporterte: «Ifølge et Instagram-innlegg av pappa Denis Cabana, hadde Danielle fått influensa samtidig som hennes søstre.

  Danielle ble ført til sykehuset sist onsdag, da det så ut til at hun fortsatt kjempet mot influensaen etter at søstrene hennes var blitt friske. Hun ble snart flyttet til intensivavdelingen hvor hun ble diagnostisert med myokarditt på grunn av influensa. Hun fikk deretter to hjerteprosedyrer og begynte å puste på egenhånd sist lørdag, men døde til slutt etter å ha fått et «massivt hjerneslag».

  Eric Homersham 13 år, døde 9 november 2022.
  Eric var en hockeyspiller som bodde i Calgary, Alberta. «En naturtalent av en idrettsutøver, Eric spilte flere idretter, men fokuset hans var hockey og golf». Som Calgary Herald rapporterte: «Eric Homersham, en elev i åttende klasse ved West Island College døde 9 november etter å ha kollapset på et skolebasketball-uttak». «Eric, den yngste av tre søsken, hadde vært med Wolverines Hockey Club i sørøst i Calgary i åtte år, og begynte som Timbit i 2014. Han startet med U15 divisjon 1-laget denne sesongen».

  Min oppfatning.
  Jeg tror covid-vaksiner skader immunforsvaret og hjertene til små barn alvorlig. Det kan ta 6-12 måneder før denne skaden manifesterer seg fullstendig. Ikke overraskende prøver kanadiske helsemyndigheter å late som om disse plutselige dødsfallene til Canadas yngste idrettsutøvere ikke skjer. De kanadiske helsemyndighetene sluttet å publisere oversikter over vaksinestatus for kanadiske barn fra 5-17 år i januar 2023. Imidlertid kan de ikke bare ignorere dette alvorlige problemet lenger. Covid-vaksiner er forbudt for barn under 18 år i skandinaviske land.

  Fra Glabal Research, publisert 23 februar 2023. Skrevet av Dr. William Makis.
  Oversatt fra engelsk, linker og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Canada’s Youngest Athletes, Ages 6-13 Are Dying Suddenly: COVID-19 Vaccine Mandates for Children Playing Sports Were a Crime…

  Svar
 • Uansett årsak. Grusom idioti i hysteriet vi er påført i disse to årene. :

  ‘Det var fredag 21. januar at ektemannen ble akutt syk og fraktet til sykehus. Det ble påvist flere blodpropper i hjernen, med påfølgende hjerneblødning.
  Skadene var så store at livet ikke sto til å redde. Natt til søndag 23. januar døde han på Rikshospitalet.
  Men den lille familien han etterlot seg, fikk ikke ta farvel med ham. Kona og barna Ava (4) og Leo (6) kom ikke lenger enn til parkeringsplassen.
  Det er ennå ikke avklart hva som er grunnen til at tobarnsfaren ble alvorlig syk og døde. Om det har sammenheng med covid, bivirkninger av en nylig satt vaksinedose eller noe annet får de ikke svar på før obduksjonsrapporten er klar, ‘
  nrk.no/norge/ble-nektet-a-ta-avskjed-med-petter-_33__-_-dette-ma-stoppe-na_-1.15848048

  Svar
 • Kombinertløpernes mediesjef, Steinar Bjerkmann, må nå hjem fra VM etter full kollaps; nevrologiske funn og ben som ikke ville bære ham. Han skal ha slitt med hjerteproblemer i ett års tid, bl.a. hjerteflimmer. Dette kan ikke tilfeldigvis ha noe å gjøre med en viss vaksine….? Det er helt tydelig at Bjerkmann har tatt vaksinen – han twitret bl.a følgende i desember 2021:»Jeg må ha førerkort for å kjøre bil. Urimelig å kreve vaksine for å være i butikker etc.?»

  Svar
  • det går fremdeles ikke veeeldig bra med Bjerkmann……Ny oppdatering avslører kaos og ny kollaps – og nå venter grundige undersøkelser. Skal ikke forundre meg om legene ikke finner ut av hva som egentlig feiler ham – det pleier å være slik med de koronavaksineskadde…..All verdens prøver kan gjerne ikke forklare symptomene…

   Svar
 • Et råd. Har du fastlege som har forøker overtale deg ta injeksjonen og i tillegg har tatt injeksjonene sjøl, styr unna. En slik «lege» viser sånn mangel på samfunnspolitisk innsikt, kunnskap og dømmekraft at man aldri noensinne kan stole på vedkommende igjen. Da er det bedre å gå ut av hans kundeprotefølje å overlate plassen til andre. Så kan andre naive pasienter utsette seg for vedkommendes «kunnskap og kompetanse». En fastlege får tildelt en kvote pasienter fra kommunen som det er opp til legens kreativitet og forretningssans melke penger fra.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Jan Hårstad:

På randen av storkrig i Midt-Østen.

Forrige innlegg

EU-leder til Kinas utenriksminister:

En regel for deg og en helt annen for oss.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.