POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hvorfor informerer ikke myndigheter og medier om vaksineskadene?

Et jernteppe har senket seg mellom dem og befolkningen.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Covid-vaksine svindelen fortsetter.

Av Dr. Paul Craig Roberts.

Uavhengige medisinske forskere som ikke er avhengige av en lønn fra Big Pharma eller forskningsstipend, et mindretall, ettersom Big Pharma er kilden til 70% av medisinske forskningsstipender og gir støtte til medisinske utdanningsinstitusjoner, har gitt avgjørende bevis på at covid-«vaksinen» er ansvarlig for mange dødsfall og helseproblemer.

Fenomenet med vaksinerte barn som dør i når de sover, idrettsutøvere og underholdere som faller døde om på banen og scenen, sammen med det samme som skjer med mennesker i alle aldre av livet, avfeies som tilfeldigheter av helsemyndighetene. De presstituerte (prostituert presse, red) mediene nekter å rapportere om uavhengige forskeres funn, eller undersøke det store antallet dødsfall og helseskader etter covid-vaksineringene.

Selv konfrontert med bevis på at «vaksinen» er farlig, fortsetter folkehelseinstituttene å oppfordre til vaksinasjon, det samme gjør apotekene. Hva forklarer at covid-protokollene er de samme overalt bortsett fra Brasil, India og Afrika?

Hva forklarer det haster med massevaksinasjon når de blir bare flere bevis på at vaksinen var ineffektiv og farlig? Hvorfor var covid-«vaksiner» og testsett i produksjon før viruset dukket opp? Hva forklarer sensuren av medisinske forskere? Hvorfor var alternative forklaringer og alternative behandlinger forbudt? Hva forklarer straffene for leger som reddet liv med HCQ og Ivermectin? Hvorfor mistet leger jobber og lisenser for å redde liv?

Når et virus hevdes å være dødelig, hvorfor ble behandlinger utenfor protokollen forbudt som farlige? Både HCQ og Ivermectin er sikre, det er bevist for flere tiår siden, men ble erklært for farlige til å behandle et angivelig dødelig virus. Men en farlig uprøvd «vaksine» var ikke for farlig til å brukes?

Ivermectin var effektiv, hevdet leger som brukte den mot Covid. Hvorfor ble den forbudt?

Hvorfor fortsetter de med å sensurere og undertrykke sannheten, og diskreditere fremstående vitenskapsmenn som fastslår fakta? Hvorfor sviktet hele den vestlige medisinske systemer fullstendig, og hvorfor fortsetter de å svikte, og gir ingen forklaring på økningen i overdødsfall etter vaksinasjon og ingen hjelp til de som ble skadet? Hvorfor har helsemyndigheter og pressen senket et jernteppe mellom fakta og befolkningen?

Disse og andre spørsmål peker på det faktum at «pandemien» og responsen på den ble orkestrert. Var det for Big Pharmas fortjeneste? Var det for å fremme regjeringens inngrep i sivile rettigheter? Var det for befolkningskontroll? Var det et masseeksperiment på befolkningen med gen-endrende mRNA-teknologi? Var det for å fremme World Economic Forums «Great Reset»?

Uten ærlige medier og medisinske institusjoner vil vi aldri finne ut av det. Kongressen kan holde høringer, slik senator Ron Johnson har gjort, men de blir ikke rapportert av pressen. Det ser ut til at ansvarlighet har blitt blokkert. Så forvent en ny pandemi. Bill Gates, som er mistenkt for å ha en tung hånd i utformingen av «Covid-pandemien», har allerede lovet oss en ny. Hvordan kan noen vite om en pandemi på forhånd?

Covid-vaksinen var alt for kort tid utprøvet og viste seg som helefarlig for mange.

Nedenfor er noen nylige funn som ikke blir rapportert av de presstituerte mediene, og benektet av helsemyndigheter underlagt Big Pharma: Selv Big Pharmas markedsførings-agent FDA, innrømmer at «vaksinerte barn i alderen 12 til 17 har økt risiko for myokarditt, en form for hjertebetennelse og en relatert tilstand som kalles perikarditt».

Israel konkluderer med at covid var en bløff, opphauset av en fryktkampanje. Tall beviser at ingen friske unge voksne døde av covid i Israel. Det israelske helsedepartementet fortsetter å prøve å dekke opp for Big Pharma. Covid truet kun ubehandlede eldre.

Overdødeligheten eksploderer, eksperter forblir tause. Plutselig død: Covid-vaksinerte gravide kvinner fortsetter å dø uventet av komplikasjoner. Dødfødsler, blodpropp, blødninger, infeksjoner og mer. Resultater fra undersøkelser av rapporter fra foreldre: vaksiner øker risikoen for autisme, autoimmune lidelser, etc.

Folk forstår ikke at helsevesenet er underlagt Big Pharma, og drives til fordel for Big Pharmas profitt. Ifølge rapporter kommer 70 % av medisinske forskningsbevilgninger fra Big Pharma, som gir farmasøytiske selskaper enorm makt over innholdet i medisinske tidsskrifter. Big Pharma har lykkes med å få et lovverk som driver leger ut av uavhengig privat praksis, og tvinger dem til å bli ansatte i en helseindustri hvor de må følge Big Pharma protokoller.

Tilsynsmyndigheter som FDA, CDC og NIH driver markedsføring for Big Pharma. Media er avhengig av annonseinntekter fra den farmasøytiske industrien. Følgelig holdes befolkningen i mørket om hva som har og blir gjort mot dem.

Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg. Roberts var statssekretær i USAs finansdepartement under Reagan, medredaktør og spaltist i Wall Street Journal og anerkjent forfatter.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: The Vax Coverup Continues.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Det virker å være enda verre. mRNA-vaksinen stammer fra 1990 og man visste alt da at den ikke virker, i følge Dr. David Martin. Her drar han med gode illustrasjoner opp historien til COVID-19 for EU-parlamentet (mai 2023). Martin viser at COVID-19 kan relateres 58 år tilbake i tid:

  https://swebbtube.se/w/aYs8m3qWf9kuh1ZJGkyJgR

  Svar
 • Politikerne har visst gått til krig mot oss. Ja, noen sier at de er under press, men de ville klart å stått i mot, sikret seg med militær og politi, og slått en ring om de demokratiske institusjonenen våre, om de hadde ønsket. Denne unnfallenheten blant våre folkevalgte kan ikke tolkes på annen måte enn et svik.

  Svar
  • stayfree:
   » Denne unnfallenheten blant våre folkevalgte kan ikke tolkes på annen måte enn et svik.»

   Ja, det var et svik. Og politikere som sviker sin egen befolkling for å tilfredstille over-nasjonale organer bør vi sjøl svike/boikotte.
   Enten det gjelder deres overgrep om helse, krig, energi eller økonomi.
   Fei de ut.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En tilfeldighet?

Overdødeligheten i Tyskland startet samtidig med covid-vaksineringen.

Forrige innlegg

Pride-måned, barn er en del av målgruppen

Kjønnsidentitet og påvirkning av barn

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.