POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hvordan er det i Norge?

Bukken og havresekken i legemiddeltilsynet i Storbritannia

0
Print Friendly, PDF & Email

Bill Gates finansierer legemiddeltilsynet i Storbritannia til tross for at han eier store aksjeposter i Pfizer.

Av The Expose.

En undersøkelse har avslørt at Bill & Melinda Gates Foundation er den største finansielle bidragsyteren til Storbritannias Medicine & Healthcare products Regulatory Agency (legemiddeltilsyn), og stiftelsen eier også store aksjeposter i både Pfizer og BioNTech.

Medicine & Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) utvidet nød-autorisasjonen til Pfizer/ BioNTech mRNA-vaksine i Storbritannia, for også å tillate at den kan gis til barn mellom 12 og 15 år 4. juni 2021.

På det tidspunktet sa administrerende direktør for MHRA, Dr. June Raine, at MHRA hadde «nøye gjennomgått data fra kliniske studier hos barn i alderen 12 til 15 år, og har konkludert med at Pfizer-vaksinen er trygg og effektiv i denne aldersgruppen og at fordelene oppveier enhver risiko».

Vi lurer på om Dr June Raine og MHRA i det hele tatt har lest resultatene av den ekstremt korte studien. Hvis de har gjort det, ville de ha sett at 86 % av barna i studien fikk bivirkninger som spenner fra mild til ekstremt alvorlig.

Hvis vaksinen er så effektiv som de hevder, hvorfor sjekker ikke myndigheten levealderen til vaksinerte mot den til de uvaksinerte. De vaksinerte må ha en høyere levealder enn de uvaksinerte for at nedstengninger, vaksiner skal kunne forsvares i ettertid.

Bare 1127 barn deltok i forsøket, men bare 1097 barn fullførte forsøket, og 30 av dem deltok ikke etter å ha fått den første injeksjonen av Pfizer-vaksinen. Resultatene sier ikke hvorfor de 30 barna ikke fullførte forsøket. Informasjonen er offentlig tilgjengelig og finnes i et FDA-faktaark, se side 25, tabell 5 og utover.

Det var aldri noen tvil om at MHRA ville gi nødautorisasjon for Pfizer/BioNTech-vaksinen til bruk hos barn, når Bill Gates eier aksjeposter i både Pfizer og BioNTech og er den største finansielle bidragsyteren av MHRA.

Bill & Melinda Gates Foundation kjøpte aksjer i Pfizer tilbake i 2002, og tilbake i september 2020 sørget Bill Gates for at verdien av aksjene hans gikk opp, ved å kunngjøre til hovedstrømspressen i et CNBC-intervju, at han så på Pfizer-vaksinen som den som ledet i covid-vaksine racet.

«Den eneste vaksinen som, hvis alt gikk perfekt, kunne søke lisens for nødbruk innen slutten av oktober, vil være Pfizer». Bill & Melinda Gates Foundation kjøpte også «tilfeldigvis» aksjer verdt 55 millioner dollar i BioNTech i september 2019, like før den påståtte covid-19-pandemien slo til.

MHRA mottok et tilskudd fra Bill & Melinda Gates Foundation i 2017 til en verdi av £980 000 (13 millioner kroner) for et «samarbeid» med stiftelsen. Imidlertid, måtte MHRA svare på en forespørsel etter loven om informasjonsfrihet i mai 2021, og det avslørte at finansieringen de har mottatt fra Gates Foundation beløper seg til 3 millioner dollar (30 millioner kroner) og dekker «en rekke prosjekter».

Kan vi virkelig stole på at MHRA forblir upartiske når dens største finansielle bidragsyter er Bill & Melinda Gates Foundation, som også eier aksjeposter i Pfizer og BioNTech? Det tror vi ikke.

Fra The Expose, publsert 14 juli 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Government Documents prove Bill Gates is Primary Funder of UK Medicine Regulator despite owning huge shares in Pfizer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pentagon nøler.

Vil egentlig ikke gi F-16 til Ukraina.

Forrige innlegg

Vladimir og Volodymyr:

Kanskje de bør skjerpe seg og bære navnet sitt med rette?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.