POSTED IN Endring av politikken, Norsk politikk

Hvis Stoltenberg får jobben som ny sentralbanksjef,

Da brytes en rekke prinsipper. Men det hefter vel ikke?

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Problemene til den nye sentralbanksjefen

Jens Stoltenberg antas nå ha fått stillingen som ny sentralbanksjef, selv om tilsettingen ennå ikke er formell. Stoltenberg har 4 problemer med denne stillingen sett med utenforstående sine øyner.

___________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene
___________________________________________________________________________

Stoltenbergs tette tilknytning til Arbeiderpartiet. Mange hevder at det er viktig å få en sentralbanksjef som er politisk fri for bindinger, som ikke kan beskyldes for tette politiske bånd som kan ligge bak viktige avgjørelser. Stoltenberg, med hans nettverk, familie og bakgrunn, kan ikke vaske vekk sin farge fra politikken. Stoltenberg hanket inn Jonas Gahr Støre fra stillingen som generalsekretær i Røde kors til stillingen som utenriksminister etter valget i 2005. Nå kan det se ut som det er Støre sin tur å takke for utnevnelsen ved å la Stoltenberg blir sentralbanksjef. Nettavisen går så langt som å si at de politiske bindingene gjør Stoltenberg uegnet til jobben.

Stoltenberg er ikke kvinne. Den andre sterke kandidaten til stillingen er visesentralbanksjef Ida Wolden Bache. Dersom hun blir sentralbanksjef, får Norge sin første kvinnelige sentralbanksjef. Det er vanskelig å si at hun ikke er godt kvalifisert til stillingen. Men utlysningsteksten til stillingen er endret og skreddersydd til Jens Stoltenberg. Det ligger nærmest underforstått i utlysningen at det er fordel å ha vært med å bombe et uskyldig land og ha vært generalsekretær i NATO.

Bombingen av Libya i 1986 – Wikipedia
At Stoltenberg trumfet gjennom bombing av Libya og på den måten knuste Afrikas 1. velferdsstat er ikke noe heft, eller?

Libyakrigen er en svart flekk på Jens Stoltenbergs virke. For krigen var ikke legitim, den var derimot en forbrytelse etter internasjonal rett fordi «påskuddene» til den var løgn designet av USA og spredt via USAs nettverk og Gaddafi sine fiender. Det gjør Norges bombing til en forbrytelse. Problemet til Stoltenberg er at ingen er anklaget eller dømt for denne forbrytelsen, og det kan være grunn til å forvente at forholdet kan bli etterforsket. Stoltenberg var norsk pådriver for å delta i bombingen og vil neppe gå plettfri ut av en eventuell rettssak. Det eneste han kan håpe på er at udemokratiske krefter sørger for at en slik rettssak aldri finner sted. Men om Sentralbanken kan leve med en leder som har en slik svart flekk på rullebladet, er usikkert.

Hvor ligger Jens Stoltenberg sin lojalitet? Istedenfor å bli rettsforfulgt, kan det se ut som Stoltenberg ble belønnet for krigsinnsatsen med jobben som generalsekretær i NATO. Det er liten tvil om at Stoltenberg har utvist en plettfri lojalitet til USA og bidratt til en generell opprustning og skjerpet tone i NATO på USA sine premisser. Spørsmålet er hvor hans lojalitet vil ligge etter at han trer inn som sentralbanksjef for Norge, – og om Norge i det hele tatt kan ansette en person i stillingen der det kan stilles spørsmål til hans lojalitet. Dersom man studerer nøye USAs forbrytelser siden andre verdenskrig, bør det gjøre enhver politiker og etterretningsorganisasjon vettskremt at Stoltenberg blir ny sentralbanksjef.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst.

Forsidebilde: NeONBRAND

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Det er tvers igjennom pil råtten hele systemet. Og nå ser det ut til at vi får en morder til sentralbanksjef … Det må bli et opprør etterhvert …Hvor er MSM ..? Når har de tenk å gjøre jobben sin ..?

  Svar
  • Monopol-media har sin lojalitet helt andre steder enn å ivareta befolkningens interesser for sann informasjon. Disse går først og fremst monopolindustrienes ærend, ref. lenken herunder, som omhandler konglomeratet av korporasjoner, som igjen svarer overfor de 2-3 (4) langt større, og som igjen svarer til de minus 1% som dominerer også dem til syvende og sist. EN maktkonsentrasjon vi vanskelig kan fatte, oppbygget fra den spede begynnelse tusener av år tilbake, forøkt på veien, aksellert fra middelalderen og framover. Stuntet som omhandler nåtidens folkemord forteller oss at ondskapen som har fulgt i deres spor har blitt kroner med hell. Nå går det deres strake vei til målet: En forslavet verdensbefolkning, sterkt desimert, og som lyder deres minste vink, kontrollert og overvåket.

   Tiden for kollaps av verdensøkonomien – den vestlige i særdeleshet nærmer seg med stormskritt. Det skal der en erfaren statist som mr. Stoltenberg for å takle. I tunge stunder vil storesøster kunne bistå med skulderklapp;
   Og så klart etter to års erfaring med den såkalte «korona-pandemien» som direktør for FHI; så kommer nå C.S. ut med info/oppsummering fra skrivebordet; les sin erfaring med vår (altså vi, det norske folkets) lidelse på mange plan. Sikter vedkommende til høyt på strå så er jo skriftlig erfaring viktig nok. FN og/eller EU venter.. folk med ambiøse planer for seg og sitt viker ikke. Og, helt naturlig at FN skal ha rapport fra sine lakeier som de betaler for utført jobb. .

   https://www.redvoicemedia.com/2021/12/monopoly-who-owns-the-world-deep-state-cabal-the-great-reset-documentary/

   Medienes rolle er, i samarbeid med våre myndigheter, å se til at befolkningen vender seg til infamiteter; den ene etter den andre fram imot 2030. Blant de nyeste er selvfølgelig vaksineløgnene. Dertil dukket kraftproduksjon-sviket opp. Strømprisen fikk oss til å gløtte på øynene. Nå er ro-årene tatt fatt = nye løgnsprell fra våre angivelige myndigheter. Mer enn øyegløtt fra en bedagelig befolkning skal vi ikke forvente.

   La oss øve oss på veien. Ikke forvente noe positivt: glem ikke å hedre våre myndigheter. Jeg selv betakker meg for det siste, det er jo til å få tarmslyng av. Konspirasjonen pågår for fullt langs med. Hold dere fast.

   Svar
 • Norge er ikkje ein fri stat, men ein vasall under USA. USA kjenner alle hans krigsforbrytelser og alle hans hemmelige bankkonto for våpensalg til Europa. USA har full kontroll. Klart han får Norges Bank.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  3 januar 2022 10:00

  God artikkel. Korleis ser endringane i utlysingsteksten ut?

  Svar
 • Det snakkes aldri om hvorfor hans bestefar havnet i konsentrasjonsleir. Derfor er det sannsynlig at han var jøde. Men pytt, Jensern giftet seg for sikkerhets skyld med en Jøde slik at alle hans barn uomtvistelig er jøder. Slik som Håkon Lie, og Einar Gerhardsen. Det er en ting som skal til for at man kan å kontakter inn i det jødiske storfinansmiljøet, og klarte ikke Jensern kunststykket å få selveste Lloyd Blankfein over til Norge, jo, hvor han roste Jensern for å ikke bruke av Oljefondet (men istedet støtte internasjonale fond, hvor blankfein og co har masse investeringer.)
  Det er åpenbart at hans lojalitet ikke ligger hos usa men Israel/Usa.
  Årsaken til at Nato og USA er så oppsatt på å støtte nazi juntaen i Ukraina, er for å ødelegge for en mulig rival. Jordas supermakt skal bli Israel, uten sidestykke. Det er det sjakkspillet til Zbigniew Brzezinsky handler om.

  Svar
  • her bikket det vel litt over

   Svar
   • Torfinn Slettebø
    3 januar 2022 11:25

    Einig. Det burde vera nok å nemna saklege grunnar som krigsbrotsverk og krigshissing. Trengst fleire argument, kan me ta med «månelandinga» på Mongstad. Ein mann som sosar vekk 10 milliardar er neppe nokon opplagt kandidat til ei bankstilling på noko nivå.

   • Reidar Kaarbø
    3 januar 2022 12:28

    Vel, det var ikke mer enn sentrallbanksjef Gjedrem tapte ved å selge hele Norges gullbeholdning like etter han var på besøk på Bilderberg i 2003 – istedenfor å sitte på den i noen år mens prisene gikk i været. Jeg har aldri fått vite hvem som påla ham å selge, begrunnelsen for det, hvem han solgte til og hvorfor det hastet så jævlig å selge arvegullet i en tid der Norge knapt visste hva godt man skulle investere i. Hele greien stinker.

   • Vidar Johansen
    3 januar 2022 15:05

    Det var vel under Bondevik at de 40 tonn med gull ble solgt. Hvem som bestemte det er meg uvisst, men resultatet er at Norge i dag, så langt jeg vet, er det eneste landet i Europa uten en gullreserve.

   • Hvor bikket det?
    Vi vet en del om dette folket etterhvert, og det er de sjøl som proklamerer at de er en egen, spesiell, rase.
    Deres spesialiteter er :
    1. Mytebygging om seg sjøl, gjerne ved bruk av usannheter.
    2. Det globale nettverket deres står over nasjonen de bor i.
    3. Det er ikke synd å lyve, – overfor Gojm.
    4. Feighet.

    Alt ser ut til å stemme i dette tilfelle.

   • Nei, når du deltar på ett debattfelt må du tåle at det dukker opp ting utenfor ditt erfaringsfelt.
    Hva med å lese The great chessboard?

 • Gullet var eit unikt krigsminne, heroisk redda 9.4.1940 frå eit tysk væpna ran. Salget er eit skammeleg ran av norsk krigshistorie. Kulturlaust og åndsfattig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Lolita-ekspressens kjernespørsmål klarer ikke mediene å stille.

Hvem var kundene i pedofiliringene?

Forrige innlegg

Tvangstiltak skaper sterke reaksjoner.

Mann satte fyr på seg selv i protest mot vaksinepolitikken.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.