POSTED IN Covid-19, Virkelighetsforståelse

Hvis en teller vaksinedøde slik en teller Covid-19 døde:

Da har Storbritannia over 30 000 vaksinedøde.

0
Print Friendly, PDF & Email

Det denne artikkelen forteller er hvor absurd tellingen av antallet Covid-19 døde i Storbritannia er blitt. Hvis alle som har testet positivt på Covid-19 dør innen 28 dager etter testen regnes de som Covid-19 døde. Enten de blir skutt eller dør i en bilulykke osv.

Bruker en samme metode på vaksinerte, at alle som dør innen en viss tid etter vaksinering regnes som vaksinedøde uansett dødsårsak, da får en skyhøye vaksinedødsfall.

Hvorfor teller en Covid-19 dødsfall på denne måten? Etter min mening har denne absurde tellingen to viktige funksjoner. For det første bidrar høye dødstall til å rettferdiggjøre nedstengningene. For det andre bidrar høye dødstall til å skremme befolkningen til lydighet. Uten forhøyete dødstall ville motstanden mot tiltakene vært langt større.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Hvis Storbritannia beregner vaksinedødsfall på samme måte som de beregner COVID-dødsfall, ville tallet på døde være over 30 000.

I Storbritannia regnes alle som dør innen 28 dager etter å ha testet positivt på en PCR-test som et «COVID -dødsfall».

Samtidig slår data frigitt fra Office for National Statistics (ONS) fast at bare i de første seks månedene av 2021 døde mer enn 30 000 mennesker innen kun 21 dager etter at de hadde mottatt en COVID-vaksine. (4500 av disse dødsfallene «involverte også COVID» hva nå enn det måtte bety):

Antall dødsfall som involverte COVID-19 og prosentandel av alle dødsfall etter vaksinasjonsstatus i England. Dødsfall i perioden 2. januar  til 2. juli 2021.

Det var 640 dødsfall hvor COVID-19 hadde betydning blant mennesker som hadde mottatt begge vaksinedosene.

Jeg vil ikke antyde at vaksiner forårsaket 30 000 dødsfall på 6 måneder. Det ville være absurd. Men hvis ideen om at 30 000 dødsfall «involverte en COVID-19-vaksine» er problematisk – så må det nok heller være antydningen om at ethvert dødsfall innen 28 dager etter en positiv PCR-test følgelig «involverer COVID-19».

Det er ved denne typen metodologi at vi kommer til en situasjon der Sverige har 15 000 offisielt registrerte COVID-dødsfall, men  kun i overkant av 8 000 ekstra dødsfall siden januar 2000. (3,5 tusen før en nylig “oppdatering”.)

Oversatt av Einar Reitan

Forsidebilde: Martin Jahr

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er dette fremtiden?

Vaksinene må fornyes to ganger i året. Israel går foran.

Forrige innlegg

Her faller myndighetenes påstander enda en gang.

Vaksineringen har liten effekt på smittespredningen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.