POSTED IN Norsk politikk, Overvåkning

Hvem representerer de egentlig?

Stortinget mener det er viktigere å overvåke befolkningen enn kapitalkreftene.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Norge verst i Norden på hemmelighold

Staten vil gi PST rett til å overvåke alle bevegelsene hver borger gjør på internett og lagre opplysningene i fem år. Den samme staten vil ikke offentliggjøre hvem som egentlig eier eiendommer i dette landet.

Innlegget er hentet fra hvamenerpartiene.

Ingen vet hvem som eier Norge. Over 100 000 døde mennesker er oppført i det eksisterende eiendomsregistret. 10 000 eiendommer har hemmelige eiere i skatteparadis, bl.a. grunnleggende infrastruktur som havneområder, aldershjem og kraftverk, og mest omtalt siste tida: driften av norske ambulansefly.

Da MS Scandinavian Star brant natt til 7. april 1990 i Skagerak, omkom 157 mennesker. Selv i dag har ingen klarhet i hvem som eide ferja som var registeret på Bahamas. Ved ulykker er det ingen å stille til ansvar.

En EU-dom fra 22/11 i år gir et tilbakeslag for arbeidet mot hvitvasking og skatteunndragelser ved bruk av holdingselskap. EU-domstolen satte foten ned for at opplysninger om bakenforliggende eiere i selskaper uten videre er offentlige opplysninger. EU-domstolen fant at offentlig innsyn var i strid med de grunnleggende menneskerettighetene og viste til reglene om respekt for privatliv og beskyttelse av personopplysninger.

——————————————————————————————————–

Nettsiden Hva mener partiene har dessuten en illustrerende stripe med kommentarer som vi henger ved her:

(27. des. 2022) Slik vil vår statsmininster Jonas Gahr Støre og hans venner i våpenindustrien løse krigen i Ukraina: Eskalere opp, opp, opp, inntil det sier Pang. Samtidig er det bemerkelsesverdig hvordan de samme menneskene unnlater å nevne at USA har provosert frem denne krigen ved å la NATO ekspandere østover i strid med klart uttrykte løfter. Men kanskje meningsmålingene henger sammen med virkelighetsoppfatningen???

Forsidebilde: Etienne Girardet

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Den runde Agenda2030-knappen har mange politikere vist seg med, og tonet flagg, WEFere, utro tjenere, ikke verdig vår tillit. Ikke prinsen heller.

  Svar
 • «EU-domstolen satte foten ned for at opplysninger om bakenforliggende eiere i selskaper uten videre er offentlige opplysninger. EU-domstolen fant at offentlig innsyn var i strid med de grunnleggende menneskerettighetene og viste til reglene om respekt for privatliv og beskyttelse av personopplysninger.»

  Noen som er i tvil om hvem disse gutta jobber for ?

  Svar
 • «Da MS Scandinavian Star brant natt til 7. april 1990 i Skagerak, omkom 157 mennesker. Selv i dag har «…ingen klarhet i hvem som eide ferja som var registeret på Bahamas. Ved ulykker er det ingen å stille til ansvar. »

  ! ! !
  Hva skal vi da med NOEN SOM HELST registre?

  Svar
 • Klassekampen har en lang sak om hemmelighold i dag.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Paul Craig Roberts:

Pfizer visste om helse-konsekvensene av vaksinering. Derfor hemmelighold.

Forrige innlegg

WHO’ plan er grusom;

Infeksjonssykdommer planlagt fremover, som fører til verdenstyranni

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.