POSTED IN Virkelighetsforståelse

Hvem styrer verden?

De som aldri kritiseres.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

De største forbryterne: De er de som mediene aldri tillater kritiseres.

Av Northern Light

Masseinjiseringen av noe som ikke kan kalles noe annet enn et biovåpen, er den største forbrytelsen mot menneskeheten i hele menneskehetens historie. Forbrytelsen er så stor, at ord som folkemord ikke strekker til for å beskrive det. Ordet folkemord forstås som mord på ett folk, men dette er mord på store deler av verdens befolkning. Ondskapen bak dette er ikke av denne verden, og en kan en få sterk mistanke om at de som står bak ikke er av denne verden heller.

For en kan saktens måtte ty til eksotiske forklaringer, når så få fra en så liten gruppe, finansfolket, kan påføre milliarder av mennesker så mye lidelse med forgiftninger av «vaksiner», farmasi, ferdigmat, og sprøyte-midler. Også med åger, et økonomisk system hvor gjeld er penger, renter og inflasjon, hvor en parasittisk rovdyrkapitalistklasse tjener penger på folks penger, virkelige penger fra realøkonomien som vanlige mennesker lever i.

Mens suits on hangers in different colors stock photo
Disse folkene er alltid velkledd. Det inngir tillit. (Foto iStock)

Deretter er det finansfolkets militære- og økonomiske kriger, som kun har til hensikt å tilrane seg nasjoners landressurser, og få eierskap til alle lands aktiva. Globalismen, som gjør milliarder fattige, en fattigdom som til slutt dreper etter et liv i elendighet. Hundrevis av millioner nyfattige i vestlige land etter finansfolkets plandemi, tidligere arbeider- og middelklasse som klarte seg.

Finansfolket, som ikke utgjør flere enn et par tusendeler av verdens befolkning, utvider angrepet på verdens befolkning med å gå til angrep på det eksistensielle, mat og energi. Washington DC, Wall Street bankkartellets utøvende enhet, tvinger Russland til en intervensjon i Ukraina, og som planlagt beordrer de sine marionetter av noen politikere i sine europeiske vasallstater, å stoppe kjøp av olje og gass fra Russland. Med et underskudd på energi, blir det også et underskudd på mat, for energi er en sentral innsatsfaktor i matproduksjon. Finansfolket går til et fullt spektrum angrep på verdens befolkning, for å bruke et militært uttrykk.

Finansfolket som eier bankkartellet, sentralbankene, BIS, styrer Verdensbanken og IMF, og eier kapitalforvaltningsselskapene som er finansielle eiere av Big Pharma, Big Food, Big Energy, Big Insurance, MSM og krigsvåpen-industrien, utgjør en så liten gruppe, at en må begynne å stille spørsmål. Når så få styrer så mye, har de også ansvaret for situasjonen i verden. Men når de kontrollerer vestlig presse og media med stats-tv kanalene, og har infiltrert alle regjeringer og rettssystemene, er det ingen som vil holde dem ansvarlig.

Som å gjøre dem ansvarlig for at 6,5 millioner barn i verden, dør på grunn av manglende medisiner ifølge Unicef (2018 tall). Selv da var Pfizer vurdert høyere enn Kuwaits BNP, og Johnson & Johnson høyere enn New Zealand. En ufattelig rik farmasøytisk industri nekter fattige land å produsere kopimedisiner ved å gjemme seg bak patentrettigheter.

Fattigdom er en større drapsmaskin enn krig, men den rammer kollektiv og ikke individuelt

Denne kriminelle industrien eid av finansfolket, får nå med hjelp av sin frontorganisasjon WHO, og med deres politikere, gitt flere hundre millioner barn sitt biovåpen mRNA-injeksjonen kalt vaksine, som mange medisinske rapporter, VAERS og EduraViligance, Yellow Card og andre viser, svekker immunforsvaret og fører til alvorlige skader og død. De såkalte journalistene i hovedstrømspressen må kjenne til dette, men holder det bevisst unna nyhetsbildet. De presenterer mRNA-injeksjonene for barn som en positiv nyhet, og godtroende foreldre som stoler på de autoritative nyhetsankerne, lar leger og sykesøstre sette injeksjonen på barnet, som for manges del sekunder etter blir skadet for livet.

Hvem eier bankkartellet, sentralbankene og BIS, hvem leder Verdensbanken og IMF? Hvem er de sentrale politikerne i de politiske partiene, og deres rådgivere? Hvem er statsoverhodene, deres innerste krets og ministerne? Hvem er i den militære og sivile beslutnings-kjeden som bestemmer når de skal gå til militær- eller økonomisk krigføring? Hvem er ledelsen i World Economic Forum, WEF/FN, EU og andre overnasjonale organer? Hvem har grunnlagt og leder kapitalforvaltningsselskapene som er finansiell eier av flere tusen av verdens største og rikeste multinasjonale selskaper?

Hvem har grunnlagt og eier de Vestlige store avisene og mediahus også innen tv og film, og hvem er redaktørene og de ledende journalistene? Finner en frem til personene med eierskapet, og kan vise at de bare utgjør en tribal gruppe på bare et par tusendeler av verdens befolkning, har en funnet de skyldige. De kan ikke vurderes som individer, men bare ut i fra summen av hva de gjør kollektivt. Og det er intet annet enn en full krig mot menneskeheten. Sitat: «Hvis du vil vite hvem som styrer deg og verden, ta rede på hvem du ikke tillates å kritisere».

Innlegget er hentet fra derimot sin kommentarspalte.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  2 november 2022 13:15

  All grunn til å fylgja med på korleis norske styresmakter gjev frå seg råderett i militære saker. Er det folkeleg press nedanfrå, frå grasrota i Senterpartiet, eller press utafrå som får angrepsminister Gram til å overlata endå meir til USA:

  – Vi har fra norsk side lagt stor vekt på den transatlantiske forbindelsen, og det ligger et forslag på bordet om at blant annet Norge og Island skal tilhøre Joint Force Command Norfolk. Det er noe vi har ønsket, men det er behov for å utvikle dette hovedkvarteret videre, sier Gram. (ABCNyheter 2.11.2022)

  Me har styresmakter som rotar oss djupare og djupare inn evigvarande krig for USA sine interesser. Flaks for alle med aksjar i Kongsberg Gruppen. Skrekkeleg for oss andre.

  Svar
 • Hans K Johnsen
  4 november 2022 9:59

  Og hvem eier(!) Bank of England og «The FEDs»??

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Storbritannias etterretning er ikke det det en gang var.

Britene bedriver nå terrorangrep mot Russland.

Forrige innlegg

USA-general vet ikke hva han mener.

Russland taper, men taper ikke likevel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.