POSTED IN Globalisering

Vi står foran flere valg, hva velger vi?

New World Order 2030 nærmer seg

9 kommentarer

Av Northern Light

Rapperen Timbuktu har rett når han nå etter valget i Sverige sier at innvandrerne fra MENA-land (Midt-Østen og Nord-Afrika) har demografien på sin side. Det kan en observere i hvert eneste land i den vestlige verden. De opprinnelige etniske vert-befolkningene har stort sett en negativ fødselsrate, og innvandrerne fra MENA-land har en positiv fødselsrate. Altfor få, selv av tredje generasjons innvandrere fra MENA-land kan integreres, de kan ikke kvalifiseres til et europeisk arbeidsliv, og blir en stor del av den passive delen av økonomien og parallellsamfunnet. Kostnadene for den enorme kriminaliteten belaster også den passive delen av økonomien betydelig, som underslås av vestlig presse og media, de viser bare frem positive unntak.

Rapperen Timbuktu

I den produktive delen av økonomien i vestlige land, har vi den opprinnelige etniske befolkningen som står for skattegrunnlaget og som går tilbake demografisk, de eldre blir stadig flere og de yngre færre. Men dette har blitt fremholdt av innvandrertilhengerne som grunn til at vi må ha mer innvandring. Men innvandrere fra MENA-land kan ikke erstatte vestlige i den produktive delen av økonomien.

Når en av nøkkelpersonellet i infrastrukturen, for eksempel en ingeniør, går av for aldersgrensen, blir hun/han bare unntaksvis erstattet av en innvandrer fra MENA-land. Det er for få av dem som klarer utdanningsløpet for høyere utdanning innenfor blant annet tekniske fag. Hadde Skandinavia lagt til rette for innvandrere fra andre vestlige land og Øst-Asia, for mange vil bo i Skandinavia, hadde vi ikke hatt denne situasjonen. De integreres lett, assimileres av de opprinnelige befolkningene og samler seg ikke i parallellsamfunn.

Noe som kunne observeres og påpekes allerede for 30 år siden, og de som gjorde det ble og blir beskyldt for rasisme og for å være fremmedkulturfiendtlige. En del av strategien til finansfolket, som er del av den globale storkapitalen, er de som står bak masseinnvandringen fra MENA-land til vestlige land. Strategien er å belaste den passive økonomien til vestlige land med ikke-bærekraftig masse-innvandring. Så mye at de må låne fra Verdensbanken og IMF får å finansiere innvandringens kostnader, som bare gjør det verre, da de som står for skattegrunnlaget i de vestlige landene går tilbake i antall, og kan ikke betale lånene.

I et foredrag i Davos for noen år siden, ivret George Soros for at Vest-Europa skulle låne flere hundre milliarder Euro, for å finansiere innvandrere fra Afrika han fikk over til Europa med fergetrafikken og fluktrutene han sponset, sammen med NGO’ene som hjalp ham og migrantene. Masseinnvandringen fra MENA-land er bare ett av flere løp som storkapitalen driver, for å få vestlige land i knestående økonomisk. Med tomme statskasser og enorm statsgjeld, kan Wall Street finansfolket bare forsyne seg av all statlig eiendom, landressurser, infrastruktur og boliger nesten som de vil.

George Soros sammen med BlackRock, Vanguard, Statestreet og Warren Buffet har også kjøpt seg enormt opp i olje, gass og kull, mens de har sponset grønne bevegelser og propaganda, og posisjonert seg for Europas konstruerte energikrise. Tømmingen av statskassene akselereres med skyhøye priser på energi og investeringene i grønn energi. Som Patrick Moore, grunnleggeren av Greenpeace påpeker, det brukes mer energi på å bygge og drifte de fleste 180-200 meter høye vindturbinene enn det de produserer av energi før de må skrotes. Men den globale storkapitalen har det travelt; Vestlige land og deres økonomier må ødelegges helt før de kan implementere en digital sentralbankvaluta og sin nye verdensordning før 2030. Befolkningene skal desimeres, og de i slaveklassen som får leve i New World Order i minimalistiske bolig-maskiner i megabyer, må drikke shakes med proteinpulver fra insekter fra insekt-fabrikker, og med microchip-implantater bli en så kostnadseffektiv humanoid for herskerklassen som mulig. Det langsiktige og tålmodige finansfolket rir på flere hester for å komme i mål med sin NWO. Boken er ferdigskrevet, og vi har begynt på det siste avgjørende kapitlet. Skal det skrives om, må det gjøres nå.


Innlegget er hentet fra Derimot.no sin kommentarspalte1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 057 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Det som beskrives er den såkalte KALERGI-PLANEN:
  Den skjulte ordningen for å ødelegge Europa innenfra – Innebærer det å rasistisk og kulturelt ødelegge det europeiske folket. – Den virkelige agendaen bak EU !

  Dette er ingen konspirasjonsteori!
  Kalergi skapte planen for å blande rasene slik at den europeiske skulle dø ut !
  Vi vet at Rotchilds adopterte og finansierte planene for å «utslette» Europa.
  FN er også med på å gjennomføre denne planen kjent som erstatnings migrasjon.

  Kalergi med hans egne ord:
  «Fremtidens (europeiske) mann vil være av blandet rase.
  Dagens raser og klasser vil forsvinne på grunn av forsvinningen av nasjoner, tid og fordommer. Fremtidens eurasisk-negroide rase, som i sitt ytre utseende ligner de gamle egypterne, vil erstatte mangfoldet av folkeslag med et mangfold av individer.»

  Disse vil være lettere å kontrollere og styre for Eliten !

  Viktor Orban er en av de få som tar tak i dette bedraget fra eliten og prøver å drive de Rotchild-kontrollerte bankene fra landet !

  Svar
  • Disney «reimaginer» klassiske europeiske historier uten hvite mennesker !
   Dette er ikke anti – rasime – Dette er noe helt annet !

   https://rumble.com/v1kcggr-disney-is-reimagining-classic-european-stories-without-white-people.html

   Svar
  • Det er bare et stort problem med denne rase teorien: De er alle mennesker.
   Det er umulig å blande 1 rase med samme rase i forventing om en «ny rase». Du vil bare få rasen Mennesket. Og av denne rasen finnes det kun 1.

   De som tror at det finnes flere raser av mennesket må da komme med bevis på at det finnes flere forskjellige menneske raser, noe det ikke gjør.
   Det handler om å blande kulturer og religioner, ikke raser. Det handler i bunn og grunn å kvitte seg meg kristendom og troen på 1 Gud. Det handler om å skape kaos, opprør, ødeleggelse og vold.

   Svar
   • «Det handler i bunn og grunn å kvitte seg meg kristendom og troen på 1 Gud.»

    Så det eksisterer ikke raser, – men det eksisteren en ( event. 1. ) gud? Og bevisene er ? 😉

    Men du har rett. Det dreier seg om kultur. Verden skal bli som et fat risengryn.
    Med En verden, En leder, – og En valuta. Globalisters våte drøm.
    Ikke en spennende blanding av forskjellige kulturer basert på lynne og geografi.
    Nasjonale grenser skal bort. For vi læres jo opp til at det er frie nasjonalstater som er årsaken til at det er krig i verden? Hvem lærer oss dette? 😉
    – Ikke imperialisme og at de store vil bli større; – eller at noen krefter vil ha ALL makt og styring?

    Svar
 • Dessverre er vesten medskyldige i muslimers behov for å flykte fra områder NATO har rasert, men nå har vel også den delen av befolkningen i Norge fått sine sprøyter, så er de også ufruktbare.

  Men vår frihet og kultur må mer prekært stå opp mot en farligere fiende: NWO.

  reignitefreedom.com
  globalwalkout.com

  Disse nettsidene gir tips om hvordan vi fredfullt )1) kan sabotere f.eks. cash-fritt samfunn ved å betale kun med cash; (2) om mulig handle lokalt produserte matvarer, og/eller dyrke sjøl, (3) vende TV og MSM ryggen. etc. La oss sabotere der vi kan, og med mange nok kan det virke. Jeg kjøper f.eks. ikke så mye som en tannpirker fra Johnson & Johnson eller andre bigPharma. På apoteket handler jeg helst ikke. Holder mobiltelefoner lengst mulig unna kroppen.
  Angående walk-out:
  Bl. a. disse velkjente er aktive: Mike Yeadon, Robert Malone, McCullough, R. Kennedy jr, Christine Anderson, Amanda Forbes
  De perverse og sadistiske verdenslederne ville like det hvis de kan meie ned folkeopprør med brutalitet. Vi unner dem ikke den gleden, gjør vi vel?

  Svar
 • Noen som kjenner til noen fraflyttede åkerlapper i en fjord der eierne kanskje kunne tenke seg å låne/leie ut litt land til de som gidder ta hånd om den?

  Svar
 • India kunne fortalt oss hvordan muslimene er; de vet

  Svar
 • Interessant dette, Northern Light.
  NWO-prosjektet har kommet ganske langt, men det vil likevel neppe bli den suksessen som makteliten håper på. Anbefaler sterkt å lese (det øverste) fra denne nettsiden: 2012portal.blogspot.com

  Svar
 • Northern Light.
  24 september 2022 16:58

  WEF leder oss mot et liv i passiv lydighet i deres nye verdensordning.

  Av Dr. Suzanne Burdick.
  Da politisk kommentator Kim Iversen leste, «Velkommen til 2030: Jeg eier ingenting, har ikke noe privatliv og livet har aldri vært bedre» – en artikkel publisert i 2016 på nettstedet til World Economic Forum (WEF) – ventet hun på en punchline, forutsatt at artikkelen var satire. Men det var ingen punchline. Forfatteren av artikkelen var seriøs. Iversen viet en nylig episode av «The Kim Iversen Show» til å dissekere WEF-artikkelen, hvis «Du vil ikke eie noe, og være lykkelig»-melding dukket opp igjen midt i økende interesse for WEFs Great Reset.

  Iversen fremhevet noen av artikkelens sentrale uttalelser, som hun kalte «absurd» og «sinnssyk»:
  «Jeg eier ikke en bil. Jeg eier ikke et hus. Jeg eier ingen apparater eller klær.
  Det ga ingen mening for oss å eie biler lenger, fordi vi kunne ringe et førerløst kjøretøy eller en flygende bil for lengre reiser i løpet av minutter.
  I byen vår betaler vi ikke husleie, fordi noen andre bruker vår ledige plass når vi ikke trenger den. Stuen min brukes til forretningsmøter når jeg ikke er der.
  Miljøproblemer virker langt unna, siden vi bare bruker ren energi og rene produksjonsmetoder.

  Shopping? Jeg kan egentlig ikke huske hva det er. For de fleste av oss har det blitt omgjort til å velge ting å bruke. Noen ganger synes jeg dette er gøy, og noen ganger vil jeg bare at algoritmen skal gjøre det for meg. Den kjenner smaken min bedre enn jeg gjør nå.
  En gang i blant blir jeg irritert over det faktum at jeg ikke har noe reelt privatliv. Ingen steder jeg kan gå uten å være registrert. Jeg vet at et eller annet sted blir alt jeg gjør, tenker og drømmer om registrert. Jeg håper bare at ingen vil bruke det mot meg».
  Artikkelen, publisert 10. november 2016, er skrevet av Ida Auken, medlem av det danske parlamentet (2007-) og tidligere Danmarks miljøminister.

  Auken skrev artikkelen som en forberedelse til WEFs årlige møte for Global Future Councils som fant sted 13-14 november 2016, i Dubai, De forente arabiske emirater. WEF nominerte i begynnelsen av 2017 Auken som en ung global leder, og promoterte artikkelen hennes i en tweet. «WEF-lederne spøkte ikke,» sa Iversen. «Dette er fremtiden de så for seg. Alt vil gå over til robotikk, alt vil bli overvåket for å redde klimaet». Iversen sa selv om hun historisk sett kalte seg miljøforkjemper – «Det var egentlig miljøbevegelsen som var mitt første inntog i politikken,» – stiller hun spørsmålstegn ved det egentlige motivet for alt dette.

  Iversen sa: «Jeg har sett WEFs globale ledere hevde at mange ting er virkelig ille, og det er de ikke. De ble sterkt overdrevet for å bruke disse tingene til å gjøre oss redde og styre oss». Ifølge Iversen leder WEF oss mot et liv i passiv lydighet til et sentralisert system av myndigheter som kontrollerer og eier alt. Budskapet deres er; «‘Bare vær en god borger og du har ingenting å bekymre deg for så lenge du ikke uttaler deg mot regjeringen, så lenge du følger alle reglene, Ja, du vil ikke ha noe privatliv, og du vil ikke eie noe, men du vil være veldig, veldig lykkelig. Du trenger bare å gjøre som du blir fortalt'».

  Iversen avsluttet med: «Takk og lov er det flere og flere som rapporterer om dette og våkner opp og sier: ‘Nei. Vi kommer ikke til å gå med på denne agendaen».

  Suzanne Burdick, Ph.D., er reporter og forsker for The Defender med base i Fairfield, Iowa. Hun har en Ph.D. i kommunikasjonsstudier fra University of Texas i Austin (2021), og en mastergrad i kommunikasjon og ledelse fra Gonzaga University (2015). Stipendet hennes er publisert i Health Communication. Hun har undervist ved ulike akademiske institusjoner i USA og snakker flytende spansk.

  Kim Iversen, utdannet ved University of California, Davis, er en uavhengig politisk kommentator, journalist, tv og radio talk show programleder.

  Fra Global Research, publisert 23 september 2022, skrevet av Dr. Suzanne Burdick.
  Oversatt fra engelsk, linker, video og tweet i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Kim Iversen: WEF Is Marching Us Toward a Life of Passive Obedience.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Strømaksjonen

Regjeringas påstander tilbakevist

Previous Post

Han var kanskje den første til å utfordre fortellingen om 11. september.

Faller denne løgnen, faller korthuset.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.