POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hva var poenget med vaksine og nedstengninger?

Norges befolkning er gjennomvaksinert. Likevel øker dødeligheten og smitten.

26 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Økt dødelighet, økt smitte, hvor er media?

Av Redaksjonen

Innlegget er hentet fra hemali

Økt dødelighet. Månedlige koronadødsfall nesten seks ganger høyere i 2022 enn -20 og -21. Hvor er riksmedia nå? De var jo ivrige etter å fortelle oss at hvis vi alle lot oss vaksinere, så skulle alt gå bra.

Av Kjetil Tveit, først publisert på hans Facebookprofil

Forskningen sa det nemlig. Nå viser det seg at de månedlige covid-dødsfallene er seksdoblet dette året.

Takk til Per Walderhaug for illustrasjonen.
Tall fra SSB viser overdødelighet i år.

Vi måtte ikke være idioter, ble vi fortalt, men “stole på forskningen.”

Økningen i koronadødsfall i 2022 skyldtes blant mer smitte ifølge FHI til Faktisk..no i april.

Hva skyldes medienes taushet?vEr det samme grunn som at de ikke skrev om at mRNA-eksperimentet tidlig var mistenkt av topp-forskere verden rundt for å gi dårlig immunforsvar og mange sykdommer?

Forskjellen mellom korrupt og hederlig

Korrupt kan ifølge ordboken bety; fordervet, uhederlig, moralsk råtten. En løgnaktig ukultur, med andre ord.

Antonymet til korrupt er blant annet hederlig, ærlig.

For å gjøre stor karriere innen det medisinsk-politiske kompleks, tror jeg ikke hederlig eller ærlig er stikkordet. Enten man er minister, har toppjobb i legemiddelverket, helsedepartementet, eller i FHI.

Dette viste seniorforsker ved folkehelseinstituttet, Bjørn Grinde med all tydelighet. Han viser suppen han er fostret på i Aftenposten juli 2021:

«Det med at ærlighet alltid lønner seg, er i mine øyne ganske enkelt en løgn.»

Han spurte:

 «Er vi tjent med ærlige politikere?

Som eksempel på at vi ikke er tjent med ærlige politikere, brukte han følgende:

«Hva om en helsemedarbeider får blodpropp i hjernen og hjertestans rett etter å ha tatt andre dose av Moderna-vaksinen mot covid-19? Myndighetene har allerede vraket to vaksiner som følge av tilsvarende bivirkninger. Hvis de forkaster flere, eller skremmer folk vekk fra å ta dem, kan det få store konsekvenser for spredningen av sykdommen.»

Forklaringer fra FHI

FHI selv forklarte hjerte- og karsykdom som årsak til økt aldersrelatert totaldødelighet i mRNA-eksperimentets første år, 2021: «(…) flere dødsfall fra hjerte- og karsykdommer enn forventet bidro til høyere totaldødelighet i Norge i 2021».

Bivirkningene som de skulle feie under teppet var kanskje ikke så ubetydelige?

Grinde i FHI mer enn antydet at hjerte-kar-problemet burde underkommuniseres, og at sannheten var oppskrytt.

Det som var Grindes rasjonal for løgnen, og dermed hvitvasket den, var det «faktum» at vaksinen var effektiv i å redusere smitte i befolkningen.

Problemet var at noen kolleger med samme moralske standard som han selv, hadde begått en «hvit» løgn om vaksinens «beviselige» smittereduserende effekt også.

Grinde hadde blitt lurt av noen andre medisinske luringer.

Ble aldri testet om vaksinen hindrer smitte

Det fantes aldri forskning på hvorvidt mRNA-vaksinen hadde effekt mot smittespredning. Det var bare rykter. Forskermiljøene blir selv lurt fordi de går rundt og forteller «hvite» løgner til hverandre, ser det ut til.

Ærlige forskere, som det heldigvis finnes mange av, forsker ofte videre med noen hvite løgner som utgangspunkt. Og som i en datamaskin, vet vi at hvis man laster søppel inn, får man søppel ut.

Hvis noen sier til deg, slik som man gjør i Aftenposten at: “Vi lyver til deg, og du må tro på oss”, da er det du selv som må være den voksne. For som vi har sett nå, får denne ukulturen svært alvorlige konsekvenser.

Kanskje en del av de i høye posisjoner må rykke tilbake til start, og ta søndagskolen på nytt?

De trenger egentlig ikke, det er jo bare å begynne å snakke sant… hvis det er det som må til?

Forsidebilde: Emmanuel Ikwuegbu

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

26 kommentarer. Leave new

 • Ellers intelligente personer er i fullstendig fornektelse, som min bror, som sier la oss være enige om å være uenige, i forbindelse med at jeg nevner min forferdelse over at EMA godkjenner injeksjon til seks måneder gamle nurk. Okay. Da kan jeg ikke gjøre noe mer. Jeg sa fra allerede i 2020. Feige flokkdyr har jeg kalt de lydige, og det står jeg for. Så kan de kalle meg akkurat hva de vil og det dreit jeg i. Faktisk er det jeg som vender ryggen og ikke motsatt. Hva skal man med sånne som bare følger strømmen, det går jo ikke an å stole på noe så veikt og ryggradsløst. Ryk og reis og bare fint å bli kvitt. Folk går i døden for å ikke skille seg ut.

  Svar
  • For meg var det helt åpenbart med en gang 2020: så må altså alle strømme til flyplassen for å komme hjem til sitt hjemland, maksimal sjanse for smitte i kø og i et fly, forbudt å dra på hytta, mens det beste ved pest og kolera er å komme seg ut av byen. Men nei, ernapurka truet med heimevern og «vi kan spore dere». Forbannet være det ekle fleskete kvinnfolket. Spy og drite som jeg hater henne. Og flere til. Lille dustebent etcetera etcetera, bare som en begynnelse.

   Svar
  • Resultatene av massiv propaganda mot egen befolkning er en total tragedie. Som du sier intelligente personer tror på bløffen. Propaganda er faktisk første fase i enhver krig og amerikanerne hadde tidligere lov mot å bruke propaganda mot egen befolkning. Tror Obama opphevet den loven. Så norske myndigheter har faktisk under hele pandemien drevet krig mot egen befolkning. Rettstaten er erstattet med et postmodernistisk system som ikke bryr seg om rett og galt, men som primært straffer de som går ut av flokken.

   Svar
   • Sant R. Det var han som fikk fredsprisen før han hadde bevist/handlet noen ting. Og når han hadde fått prisen dro til USA og startet 7 kriger og innførte loven om at propaganda er «lovlig» …er det mulig! ?
    Vitenskapen er blitt den største overtro!

  • e:
   >»Ellers intelligente personer er i fullstendig fornektelse»

   Ja, ganske forstemmende å se.
   Støtter også resten av dine syndpunkter.

   Redaktøren:
   >»Norges befolkning er gjennomvaksinert. Likevel øker dødeligheten og smitten.»

   Der burde vel stått «Derfor øker dødeligheten og smitten.» – Det er jo det som er sannheten. «Vaksinen» ødelegger immunforsvaret, dermed øker mengden syke, og dermed øker antallet som dør og som blir smittet.

   Svar
  • «Folk går i døden for å ikke skille seg ut.»

   En av menneskehetens største svakheter er flokkmentaliteten: store gruppe mennesker kan i perioder oppføre seg nærmest som paniske flokkdyr. Paniske flokkdyr kan også helt ukritisk løpe utfor et stup for et nærmest neglisjerbar fare. I moderne tid har vi sett det samme: det menneskelige flokkdyret har latt seg injisere med en potensielt dødbringende sprøyte, og det kan ende stygt… veldig stygt. Personlig har jeg sluttet å være irritert over de som er med i denne selvmordskulten, de har gjort sitt valg. De som fortsatt tror på MSM og myndighetene sine løgner, de er det dessverre ikke lenger noe håp for.

   Jeg tror at denne galskapen bare må brenne seg ut, da vil de som har overlevd forhåpentligvis ha lært noe… eller ikke.

   Svar
   • Henning Nielsen
    25 oktober 2022 11:16

    «En av menneskehetens største svakheter er flokkmentaliteten…»
    Jeg tror det ligger dypt i vår felles hukommelse, for i riktig gamle dager -noen tusen år tilbake i tid- var vi avhengige av flokken for å overleve. Det hjalp lite å ha rett, dersom du var uenig med høvdingen, og ble frosset ut og bokstavelig talt kastet til ulvene. Fortsatt ser vi oss nervøst over skulderen for å sjekke om vi er i samsvar med «konsensus». Vår rasjonalitet er bare et tynt ferniss over et lava-hav av emosjoner, og grunnleggende overlevelsesinstinkt.

   • Det kommer dagligen nya galenskaper som folk tror på. Vid närmare eftertanke kanske det inte är så fel om «flockdjuren» utrotar sig själva, kvar blir ju då de mer självständiga tänkande individerna.

 • En «god-nyhet» i hele vaksinetragedien er at produktene er totalt forskjellige, og ikke er konforme til noen som helst kvalitetsstandarder samt har misvisende og falsk produktdeklarasjonen. mRNA er ikke blitt injisert i alle. Den dårlige nyheten er istedet at det er mer snakk om forgiftning med ulike tungmetaller, proteiner, fibre, krystaller og andre gjenstander ikke deklarert av produsentene. Hele eksperimentet er verdiløst andet enn å finne ut hvor mye folk kan utsettes for nedsettende propaganda…

  https://rumble.com/v1p69bf-c-19-injections-regulatory-and-manufacturing-fraud-tessa-lena-tallks-to-ale.html

  Svar
 • Burde ikke FHI og helsemyndighetene nå for alvor innse at disse Covid vaksinene er farlige og at de rett og slett kan ta livet av oss ? – Forstår de ikke at den avgjørende faktoren som vanligvis forårsaker hvorvidt vi blir alvorlig syke og i visse tilfeller dør av virus svært ofte faktisk skyldes vår immunrespons på spesifikke virus og vaksiner, & at Covid vaksiner representerer en betydelig dødsrisiko på lik linje med selve viruset og i mange tilfeller er en mer betydelig dødsfaktor ?

  «Enkelt forklart» Litt Biologi er på sin plass !
  Ved bekjempelse av en infeksjon trigges en såkalt overreaksjon fra immunsystemet for å kunne bekjempe et onde. – Prosessen utløser makrofager (Hvite blodceller) og disse benytter seg av sensorer for å gjenkjenne viruset og produserer som kjent proteiner kalt cytokiner. Dette er signalmolekyler (intercellulære budbringere) som vil utløse betennelser og deretter rekruttere andre celler i ditt medfødte immunsystem for ytterligere hjelp. – Samtidig instruerer disse makrofagene også ditt adaptive immunsystem til å forstå at dette er et patogen og vil deretter produsere antistoffer. (Etter 7.. Dager vel å merke) – I mellomtiden angriper ditt hovedimmunforsvar TH1 – lymfocytter og leukocytter de produserte «spikene». Dette er uunngåelig ved både virus og vaksiner!!!

  «Det adaptive immunsystemet: – Dette er ditt ervervede immunsystem. – Dette er et undersystem av hoved-immunforsvaret ditt og er sammensatt av spesialiserte, systemiske celler og prosesser som vil eliminere virus (patogener) eller forhindrer deres vekst utenfor cellekjernen – Nok om dette ! »

  Problemet med disse mRNA vaksinene er at de tvinger kroppen til å produsere et Ufattelig antall med «spiker» som i de fleste tilfeller vil medføre en unormal produksjon av cytokiner (kan ofte medføre en Cytokinstorm). Dette vil mobilisere hele ditt immunforsvar og rett og slett fremprovosere et SIRKUS av prosesser i kroppen din. – I mange tilfeller kan dette være dødelig, i beste fall gjøre deg uvel og alvorlig syk men kan også fremprovosere skader på hjerte lever, nyrer, lunger og blodkar i en langt større grad enn viruset i seg selv er i stand til !

  Det vel åpenbart nå at ditt adaptive immunsystem ikke har opparbeidet forstand på virusets egne spiker da disse ikke har den samme biologien som disse spikene du har utsatt kroppen din for ved en vaksine. Selv om egenprodusere spiker ikke skulle være patogene som «ekspertisen» hevder, hvorfor skader de oss da, men det vet vi da faktisk at de gjør, ærlig talt ! – Muligens at FHI og Pharmacia ikke innser det, men kroppen vår innser det – sukk

  Resultat -Mange virus vil overleve dersom du blir smittet, – penetrere cellene og gjøre deg syk – og dersom du ikke blir infisert av selve viruset kan en cytokinstorm grunnet vaksinen forårsake skader på dine indre organer og ofte medføre en mer alvorlig helsetilstand enn viruset i seg selv,

  Vaksinen kan nesten betegnes som et Kinderegg 😉 – multiple parallelle sykdomstilfeller, men da er det også mye annet som ikke er nevnt, – (men jeg ror de fleste fordtår dette) !

  Ha en God Dag !
  Synn

  Svar
  • UPS – nok en skrivefeil – skulle være (men jeg tror de fleste forstår dette) men ved ettertanke , . muligens det å fordtå er en bedre benevnelse 😉 ,,.. !

   Svar
   • Uansett kan vi forvente mye «roing» fra FHI fremover 😉

   • FHI er til for å registrere effekten av tiltakene (((de))) har mot befolkningen i norge. Derfor er det FHI som kontrollerer dødsstatistikken her i landet, som i seg selv er ganske hårreisende.

   • Andre F.:
    » Derfor er det FHI som kontrollerer dødsstatistikken her i landet»

    Statistikk er jo statistikk. Og/men her gikk altså dødligheten ned.
    Er det noen som har kompetanse til en riktig (?) forklaring?

    ‘En ny studie publisert i tidsskriftet Nature Human Behaviour viser nå hvordan høy vaksinedekning i land som Norge bidro til at færre døde under pandemien.
    Lav vaksinedekning førte til at klart flere døde.’
    https://forskning.no/virus/bare-norge-og-danmark-unngikk-okt-dodelighet-under-pandemien/2098003

   • Nei, det er akkurat motsatt, Frikar:
    Covid Vaccines are killing people at a 79% higher rate than Covid-19 in the UK according to statistics
    thetruthseeker.co.uk/?p=239249

    Frikar:
    >»Statistikk er jo statistikk.»
    Ja, og det finnes bare to typer sies det: Løgn og forbannet løgn.
    Det er ikke noe det lyves mer med enn statistikk.

  • Henning Nielsen
   25 oktober 2022 11:30

   Hei Synn, takk for god info! Jeg tror nok FHI og andre helsemyndigheter er fullt klar over hva de har sluppet løs på oss. Derfor ligger de musestille og håper i det lengste at dette vil gå over. Men skaden er uhyrlig og vil bli mer vanskelig å undertrykke for hver dag som går. Men hva kan FHI et al gjøre? Bare en liten innrømmelse fra deres side åpner for en flom av anklager, det vil være en prosess de ikke har mulighet til å reversere. Men så stille det er blitt! Hvor er fjorårets «helter»; Nakstad, Guldvåg, Aavitsland og Stoltenberg? Tyst som i graven de har forberedt for folket. Men de VET. Og de er redde.

   Svar
 • På de siste tre månedene har 53 utøvere falt døde om eller kollapset på scenen

  https://www.bitchute.com/embed/XgPtJyqwWwpW/

  Det samme skjer med idrettsutøvere, leger og vanlige hverdagsmennesker som ble vaksinert.

  Svar
  • …det kalles «plutselig død syndrom» x og det må vi bare tåle. Det er kommet for å bli! skjønner du. Det blir den nye normen iflg vitenskapet. Det skapet som voktes av de «viktige» vitenskapsfolk som ikke er nysgjerrig på om forskningen deres holder mål, men du vet de som trenger penger-fordi hvis forskningen deres motsier pengemakten ja da blir det ingen penger til å forske for-så da må jeg forske slik at de blir fornøyd med forskningen min.

   Svar
 • Det norske folk oppfører seg som rotenolbehandlet fisk, fordi bare dau fisk driver med strømmen. Man sier laksen råtner fra hode og ned, et land av et hjernevasket feigt folk, i generasjoner ledet av korrupte ledere og deres korrupte institusjoner og myndigheter.

  Svar
 • …ikke for å skryte, men jeg har eksagt samme medisinsk utdannelse som Bill Gates. « Så hvis vi er skikkelig heldig med vaksineringen, kan vi redusere jordens befolkning med 15%, kanskje 20%.»(sitat BG-som feiteerna og børgebrende foret med milliarder fra felleskassen vår) Erna satt forøvrig i WEF sammen med Schwab og gjengen og logret for innføring av nedstegning , tvungen vaksinering. Hvordan i h…te er det mulig for en industri som den farmasøytiske og få politikere til å kjøpe millioner av vaksiner og så frita dem for rettsforfølgelse hvis produktet ikke holder mål????!!!!??? Alle jeg kjenner som har vaksinert seg mot corona( definert som influensa iflg. medisinsk ordbok 1980) har fått corona!? Var det ikke nettopp derfor de tok vaksinen for å ikke bli smittet! « hadde blitt mye sykere av coronaen hvis jeg ikke hadde vært vaksinert.» var svaret når jeg undrende spurte. Vitenskapsmenn er like lettkjøpt som politikere viser det seg. I 2011 uttalte Bill Gates . «Utryddelse av mennesker med tvungen vaksinering er løsningen på 0 carbon utslipp» ..så hva gjør vi? Jeg vaksinerte meg ikke-har ikke hatt corona(ble tvunget til å teste meg før jeg fikk gå i juleselskap -negativ) har aldri brukt maske-da jeg som håndverker oppdaget at den beskyttet mot sagstøv, men ikke min egen fjert lukt som er det samme som at den er ubrukelig for å hindre smitte pluss at på de gamle maskene sto det en advarsel mot å bruke de for lenge mht oksygenmangel. (Innånding av co2)
  Takk e for berettiget utbrudd! Takk Synneva for innsigtsfull forklaring. Takk zamehippi for innlegg. Phuu noen er heldigvis våken

  Svar
  • Olav:
   >»Hvordan i h…te er det mulig for en industri som den farmasøytiske og få politikere til å kjøpe millioner av vaksiner og så frita dem for rettsforfølgelse hvis produktet ikke holder mål????!!!!???»

   Så det lurer du på….Du må ikke ha lagt merke til gullkjedene rundt halsen på Fleske-Erna. Det begynte med et ganske tynt gullkjede, så så å fli feitere og feitere for hver opptreden hun hadde på TV. Til slutt var det en gull-kjetting Fleksa hadde rundt halsen.
   Men så begynte jeg på Internett å be folk være oppmerksom på dette, og da sluttet Tjorven å bruke gull rundt halsen, og gikk over til det som ser mye mindre kostbart ut.

   Svar
   • ‘for så å bli feitere og feitere’, skulle der stått…

   • Ha ha Andre F var det så enkelt. Hun trengte sikkert sårt å være en del av gulllenkegjengen. Kanske mannen hennes bare hadde råd til en gullhyssing. Ikke rart at hun falt for en skikkelig gullenke da. Jeg er villig til å betale mere skatt for at hun skal få en mye sterkere lenke…du vet en sånnn fotlenke!

   • Det er nok mange som er berettiget fotlenke i disse dager 😉
    God Natt 🙂

 • Sant nok Synneva. Siste fra Canada er at alle pasienter som skal inn til operasjoner og blir bedøvet får samtidig en vaksinedose. Sykepleiere har forsøkt å slå alarm, men blir tiet og bedt om taushet fra legene. I USA vil mathyllene forbli tomme inntil alle er vaksinert.! Tredje verdenskrig er godt i gang.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det var mye varmere for kort tid siden:

Menneskeskapt hysteri.

Forrige innlegg

Kroatisk medlem av Europaparlamentet:

EUs vaksinekjøp – verdens største korrupsjonssak.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.