POSTED IN EU, Korrupsjon

Kroatisk medlem av Europaparlamentet:

EUs vaksinekjøp – verdens største korrupsjonssak.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Et medlem av Europa-parlamentet sier at EUs kjempe-store kjøp av COVID-vaksinen kan sammenliknes med «den største korrupsjons-skandalen i menneskehetens historie».

Av Ethan Huff.

Mislav Kolakusic, kroatisk medlem av Europaparlamentet i EU, kom med litt av en bombe denne uken.

Mislav Kolakusic

Han sa at EUs  innkjøp av 4,5 milliarder doser med «Covid-vaksiner» til 450 millioner EU-innbyggere  må være «den største korrupsjons-skandalen i menneskehetens historie».

Spøkefullt kalte Kolakusic president Ursula von der Leyen i Europakommisjonen «fru 4,5 milliard doser».

Det er nok fordi hun er en av de ansvarlige for dette massive bedrageriet mot Europas befolkning.

Og det er ikke mange som aner hva som har hendt.

«I dag har ti av oss parlamentsmedlemmer stilt henne følgende spørsmål: Vil hun fortelle oss, medlemmer av Europaparlamentet ,såvel som andre EU-borgere hvem, hun egentlig representerer.

Kommunikasjonen hun hadde med Pfizer under innkjøpet av 4,5 milliarder vaksinedoser var på en tid da det ennå ikke fantes bevis for at vaksinen var effektiv, og iallfall at stoffet ikke var skadelig», sa Kolakusic.

«Dette er absolutt hemmelig – for å beskytte patentet», la han til..

Fjerner Covid-vaksinen bildet av Gud i en person?

Du husker kanskje at Kolakusic tildligere i år skapte overskrifter da han protesterte mot politikken med obligatorisk vaksinasjon, han sammenliknet det med «dødsstraff».

Kolakusic pekte på at det var de samme personene som var mot dødsstraff for forbrytere som nå ikke så ut til å ha noen problemer overfor «titusener av borgere» som på det tidspunktet «døde av bivirkninger av vaksinen» – og at mange flere har dødd i de følgende månedene.

«Obligatorisk  vaksine representerte dødsstraff, og vi vil komme til å se resultatet i avlivingen av mange borgere», påstår Kolakusic.

Siden da har Kolakusic fortsatt å fortelle sannheten om hvordan svært få, kun noen utvalgte personer på toppen av den babylonske pyramiden, visste hva denne vaksinen i virkeligheten inneholdt. 

Eller at de faktisk brukte menneskelige personer og deres DNA for å lage et nytt bilde av Gud.

Det er spekulasjoner om at innholdet i disse hetteglassene kommer med en annen type DNA, og fjerner det gudegitte bildet vi en gang fikk. 

Kanskje vaksinen etterlater en annen mennesketype i stedet for det opprinnelige gudebildet, at den etterlater et annet bilde (kanskje bildet den falne engel!)

«Jeg tror ikke at det er noen regjering i Europa som vet nøyaktig hva som er i dette produktet», sa Kolakusicv da han talte i Europaparlamentet.

«Det er ingen som vet det. Og det er ingen som forteller dere det».

Fram til i dag har han fortsatt med avsløringer. Men ikke en gang en liten bit av troverdig medisinsk forskning har verken han noen av de andre ti medlemmene fått tak i. 

This Week in the European Parliament
Er det noen i Europa-parlamentet som viste hva disse vaksinene inneholdt da de ble bestilt?

Det har heller ikke blitt gitt til EU-parlamentets COVID-komite eller til European Medicines Agency (EMA).

«Hvordan kan det gå an?» spør han. «Det er klart vi snakker om korrupsjon her».

«Anskaffelsen av 4,5 milliarder produkter som med hensikt skal sprøytes inn i folk, uten at noen vet hva dette inneholder, det må ganske sikkert være den største korrupsjons-historien i menneskehetens historie, ikke bare i EUs historie», sa han videre. 

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Hva som er i injeksjonene? Vel, de som vil vite vet det: grafen responderer til 5g, et ledd i prosjektet å gjøre oss til vandrende elektromagnetiske ting.

  Svar
 • Så ser man de som frivillig går med munnbleie utendørs; beklager min grusomhet, men da regner jeg vedkommende som ikke helt menneske, heller bare frivillig slave, ikke verdt å regne med annet enn som et nummer eller strek-kode.

  Svar
  • Ja jeg undres også over de som fortsatt bruker denne bleia, til og med alene i bilen har de den på seg.
   Derved må spørsmålet om hva disse injeksjonene inneholder stilles igjen og igjen til svaret kommer.
   Grafen vet man om, for styring via 5G, men mye annet er uavklart.
   Bakmennene er svært opptatt av Babylon, og babylonisk soltilbeder «religion», det sies at Irak-krigen ble satt igang for å lete Nimrod’s (djevelen/Lucifer/Den Behornede) grav, og at den ble funnet. Muligens for å lete etter «faenskapets» DNA? Som er «implementert» i Quacksinene? Aldri godt å vite med den «gjengen» man snakker om, de er beviselig sprøyte gale nok.
   Synes et møte med Fru Guiljotin er passende straff, siden det var de samme mørkemenn som stod bak den franske revolusjon og «oppfinnelsen» av Guiljotinen, som står bak disse «Quacksinene», litt nedverdigende på en måte for dem å bli tatt av dage med sin egen «oppfinnelse», som en ekstra straff i straffen.

   Svar
   • Det er litt nifst at det er åpenbart, for meg i alle fall, at intensjonen er å drepe. SÅ, okay, svar med samme mynt, hvis det er sånn, som jeg tror det er: dødsstraff. Som ikke engang gjør opp for skaden, flere dødsstraffer går ikke. Neste liv i den ytterste pine, hvis rett skal være rett.

 • Ursulas adelige ektemann Heiko von der Leyen er medisinsk direktør i Orgenesis, et amerikansk firma som spesialiserer seg i «celle-baserte vaksiner», en stilling han har hatt siden september 2020.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva var poenget med vaksine og nedstengninger?

Norges befolkning er gjennomvaksinert. Likevel øker dødeligheten og smitten.

Forrige innlegg

Baneheia-dommen

De ivrigste forsvarerne av den: «Fordi det er synd på oss»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.