POSTED IN Vaksiner, Virkelighetsforståelse

Hva skyldes det?

Det er stor overdødelighet i USA.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er en enorm overdødelighet i USA som ikke kan være tilfeldig

______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Bindersinitiativet
______________________________________________________________________________

Forfatter: Kjetil Tveit/Bindersinitiativet

Det er opp mot 40% overdødelighet registrert i Amerika. Hva er det som egentlig skjer? Robert Malone sammen med flere medisinske eksperter kommenterer dette i ett høyaktuelt møte i det amerikanske senatet den 24. januar.


Overdødeligheten skyldes ikke Covid-19. Hvorfor gjør vi dette? – Robert Malone.


Dr Aaron Kheriaty i senatshøring:
«En 10% økning i dødsfall av alle årsaker er en katastrofe som skjer en gang pr. 200 år. Dette er en 40% økning.»

Senator Ron Johnson inviterte igjen medisinske eksperter, og andre, til det amerikanske senatet den 24 januar. Noen av dem har lenge sett hva som skjer, mens andre har bråvåknet. 

Dr Kheriati sier:

«Katastrofen er frukter av denne nærsyntheten og inkluderer en enestående 40% økning i dødsfall av alle årsaker blant mennesker i arbeidsfør alder. Voksne fra 18-64 år det siste året. Flesteparten, mellom to tredjedeler og en fjerdedel, avhengig av hvilken stat, var ikke relatert til Covid.»De snakker om medisinske problemer knyttet til hjernen, hjerte, koagulering, reproduksjonssystemet, det immunologiske systemet, og at dette er problemer som oppstår blant folk som aldri var i risikosonen for dette viruset.

En overdødelighet som er fire ganger så stor som en 200-års-katastrofe, og som ikke skyldes viruset. Hvorfor nevner de det knapt i de store mediene? Aftenposten har nevnt at vi har fått overdødelighet, men hvem husker vel det de sier en gang iblant?
 

«Hvorfor gjør vi dette?» sier dr Robert Malone. – Videoen kan ses i sin helhet her:Her kommer mye frem om bedraget som har blitt utført av en samrøresamrøre av medisin, media, og korrupte/hjernevaskede/uvitende/feige/korrekte/redde politikere.

Det viktigste nå er at uansett hvor få eller mange doser du har tatt; ikke ta flere. Og ikke begynn å vaksinere dine barn. Ta ansvar selv og beskytt dem fra myndigheter som for tiden lider av lite vilje til å ta ansvar for situasjonen vi står i dessverre. Det er det tallene viser. Ikke gå med maske. Vis motstand.

 

Meninger om Covid-situasjonen som for kort tid siden ble beskrevet som konspirasjonsteorier, er nå synlig både i dags-presse og i politikeres og myndighetspersoners uttalelser.
Tom Green, PsykologspesialistNå har verdens myndigheter – i takt – dratt situasjonen så langt at de har bare en mulighet til å komme seg unna tror jeg.

De kan lage en ny krise. Om det blir mer virus, nye virus, krig, eller noe annet vi skal frykte – som de skal berge oss fra – er vel ikke så godt å si.

 

Det viktigste vi kan gjøre nå er å IKKE frykte. Vi kan le av dem, og straffeforfølge dem. For de må stilles til ansvar. Det er ikke de som skal redde denne situasjonen. Det er vi som skal stille krav og vise at vi er flere enn dem.Kilder:

https://binders.info/articles/146/Hvorfor_politikere__myndighetspersoner_og_journalister_ikke_forst__r_hva_de_gj__r_med_samfunnet.html

Forsidebilde: Raúl Nájera

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Befolkningsreduksjonen er jo i fin form, mens folket åpner det ene øyelokket før de legger seg til å sove igjen. Er der et nytt og mer effektivt virus for å få fortgang i saken, eller er krig med Russland neste avlednings-manøver? At det blir færre av oss er en realitet allerede, i og med skadene på de reproduktive testikler og livmødre.
  Har iscenesetterne en motgift i baklomma som de kan ta mens folket dør som fluer? Selvfølgelig

  Svar
  • Motgiften mot genmodifiserte «virus» er et godt fungerende immunforsvar ! – I de fleste tilfellene folk eventuelt dør eller blir syke av Corona skyldes dette hovedsakelig alderdom, underliggende sykdommer og i de fleste tilfellene dette alene !
   For de fleste plagene knyttet til selve Corona og Vaksinene kan dette bekjempes med mineraler og vitaminer (Helst på forhånd) ! –

   Husk at skadelige «virus» eller virus i det hele tatt ikke er frilufts entusiaster som drar til syden i sommermånedene og kommer tilbake i vintermånedene selv om «myndighetene» og FHI vil at vi skal tro dette – (Det er dette de «lever» av ) !

   Virus lever/ eksisterer ikke utenfor kroppen som enkelte bakterier – Når de ikke er tilstede i vårt daglige liv residerer de i et eller annet Laboratorium før de slippes løs – Vi burde vel alle ha forstått dette nå !

   Dette er egentlig ikke noen hemmelighet … men frykt og Idioti styrer menneskeheten – Det burde vi vel egentlig alle også ha forstått nå ! (Oppgitt)

   Svar
   • «Forfattet» for noen år siden en liten historie om 2 små virus som koste seg på en strand på mer sydlige breddegrader men jeg skal ikke fortelle den nå 😉

  • De trenger ikke motgift; de har fått saltvann. God forbid at noen av samfunnets «støtter» skulle pådra seg bivirkninger (eller er det hovedvirkninger) som hjerteposebetennelse (perikarditt), blodpropp i lungene, besvimelse (synkope), hjertemuskelbetennelse (myokarditt), underlivsblødninger etter overgangsalder, anafylaktisk reaksjon, dyp venetrombose, hjerterytmeforstyrrelser (arytmi), blodpropp (trombose) eller blodpropp eller blødning i hjernen (hyppigst meldte alvorlige bivirkninger i Norge (i synkende rekkefølge) iflg. Steigan.no).

   Svar
 • Ikke noen Snakker om 5G

  Svar
  • 5 G ! – joda … det er høyst aktuell i denne Coronadebatten. 60 GHz – 5 G bølger hindrer kroppen i å ta opp oksygen gjennom hemoglobin !

   Det er så mye panikk og frykt rundt Cov-19 at vi totalt har glemt hvordan andre faktorer påvirker helsetilstanden vår. – Faktisk demper eller svekker 60 GHz-frekvensen oksygenmolekylet hos mange mennesker. 60 GHz-frekvensen kan føre til at O2-molekyler ikke så lett binder seg til hemoglobinet noe som betyr at kroppen ikke absorberer så mye oksygen som tilrådelig . Dette vil føre til under – oksygenmetning eller hypoksi !

   Dette er forløperen til mange sykdommer. … Også Covid !.
   Hvordan ? «Dette er hva jeg kaller falsk Covid» !. – 60 GHz-frekvensen påvirker ikke bare oksygenmolekylet men også jod absorpsjonen ! – Jod er faktisk et veldig viktig mineral og hvis det blir undertrykt vil kroppen din fange opp lignende kjemiske elementer / – Halogener som fluor, klor og brom, som alle er giftige i motsetning til Jod som du så absolutt trenger !

   Hvis du har mangel på Jod vil du få pustebesvær.. I verste fall kreft ! Sammen med bivirkningene av skadelige halogener kan du sannsynligvis få diagnosen Covid selv om dette ikke er tilfelle !
   Telenor er nok ikke enig i dette men det gir jeg F*** i ! 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Leger i USAs forsvar:

Voldsom økning av spontanaborter, hjerteforstyrrelser og nevrologiske skader.

Forrige innlegg

Hvorfor skal vi ikke høre på motparten?

Hva mener de i opprørsrepublikkene i Øst-Ukraina?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.