POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hva kan årsaken være?

Antallet uventede dødsfall øker i mange land.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Uvanlig mange dødsfall i Storbritannia. 10 000 flere briter har dødd. Ekspertene  er ikke sikre på hvorfor.

Jeg har en ide. Denne trenden med  svært mange dødsfall økte i 2023, og dette er svært dårlige nyheter.

Av dr. William Makis.

William Makis er en kanadisk lege og ekspert på radiologi, kreftforskning og immunologi. Han har Governor General’s Medal fra Univeristy of Toronto Scholas. Han er forfatter til mer enn hundre medisinske publikasjoner.

La oss se på dette store antallet døde som til og med de store mediene i Storbritannia innrømmer har funnet sted. Les om det i denne interessante artikkelen.

«Fra mai til desember i 2022 var det 32 441 uventede dødsfall i England og Wales. Det vil si 4055 uventede dødsfall pr. måned, 48 661 pr. År 

I desember 2022 var antallet uvanlige dødsfall 5900. Det vil si 70 800 dødsfall pr. år da vi gikk inn i 2023, om tallet holdt seg stabilt».

England har en befolkning på 57,06 millioner, Wales har 3,21 millioner – til sammen 60,27 millioner.

Det betyr at omtrent 1 av 1000 personer i England og Wales døde «uventet» i 2022.

Alle land med høy prosent Covid-19-vaksinerte opplevde et stort antall uventede dødsfall i 2022, omtrent 1 av 1000.

 • USA – 270 000 i9 2022 (kilde Ethical Skeptic, BMC Skidmore, USMortality,com)
 • Tyskland – 103 000 i 2022 (kilde Tysklands regjering, OECD, EuroMOMO)
 • Storbritannia 54000  i 2022 (kilde BBC)
 • Japan – 91 000 i 2022
 • Australia – 42 000 i 2022
 • Canada – 49 900 i 2022.

Antallet uventede dødsfall øker nå i 2023.

Fra 48 000 dødsfall i 2022 det til 71 000 forventede dødsfall i 2023. Det  betyr at antallet uventede, eller overskytende, dødsfall øker raskt, noe til og med mediene i Storbritannia innrømmer..

Men de nekter å komme med noen forklaring.

Jeg har tidligere sett på økningen av disse «døde plutselig»-hendelsene hos unge mennesker, uansett dødsårsak – om de var leger, sykepleiere, politimenn, skolebuss-sjåfører eller piloter.

Dette var uventede dødsfall hos unge friske personer, men de var alle vaksinert mot Covid 19.

Nå dør de av hjertestans, slag, blodpropp i lungene, hjerneblødninger, utvidelse av blodårene, anfall, blodforgiftning, raskt utviklet kreft og andre tilfeller, som har ført til disse plutselige uventede dødsfallene.

Også i USA har det vært uventede dødsfall i USA i alderen 0 – 24.

Det finnes i data-analyser utgitt av Twitter som bruker Ethical Skeptic. De viser antallet uventede dødsfall hos ung  personer i alderen 0 – 24 år tidlig i 2023, vist på en enestående måter. Om vi ser på de siste 6 månedene er de helt  oppsiktsvekkende tall.

Min oppfatning

I de første månedene av 2023 er det bevis for at antall uventede dødsfall øker raskt, sammenligninger med 2022.

Allerede i 2022 fantes uventede dødsfall etter vaksinering med Covid-19-vaksine i flere land. Da var dødsraten 1 av 1000. I 2023 økte denne raten til 1 av 500.

Økningen av uventede dødsfall er tydelig når man ser på plutselige dødsfall, og nekrologer.

Men den jevne befolkningen ante ikke at dette skjedde, selv om det kanskje hadde berørt familien direkte. Siden bare 13 % av canadierne hadde tatt en oppfrisknings-dose i løpet av de siste 6 månedene, tror jeg at vi kan komme til å få se langtidseffekten var Covid-19 mRNA-vaksinene hos unge mennesker som kan føre til en økende dødsrate.

Disse langtidseffektene ble aldri studert av Pfizers eller Modernas kliniske tester. De undersøkte friske unge mennesker bare i noen få måneder.

Og det var det.

Det er er avgjørende, mer enn noen gang, å forlange at man gjør skikkelige undersøkelser og gjennomfører skikkelige obduksjoner.

Hva er grunnen til plutselig død 1 til 1,5 år etter den siste Covid 19 mRNA-vaksinen?

Vi vet ikke, men det bør vi finne ut snarest.

Forsidebilde: Zeynep Sümer

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Ja. :

  «Det er er avgjørende, mer enn noen gang, å forlange at man gjør skikkelige undersøkelser og gjennomfører skikkelige obduksjoner.
  Hva er grunnen til plutselig død 1 til 1,5 år etter den siste Covid 19 mRNA-vaksinen?
  Vi vet ikke, men det bør vi finne ut snarest.»

  Svar
 • Northern Light.
  23 mai 2023 16:36

  Covid-vaksiner og amming: Mange ammende covid-vaksinerte mødre opplever at babyer får alvorlige reaksjoner, og flere spedbarn dør.

  Av Dr. William Makis.
  Redusert produksjon av brystmelk, misfarging av melk, blødninger. Spedbarn som døde da covid-vaksinerte mødre ammet. (Noen saker fra Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) et amerikansk program for vaksinesikkerhet, som administreres i fellesskap av U.S. Centers for Disease Control and Prevention og Food and Drug Administration). Kilde: Wikipedia. Ovs.anm.

  VAERS ID 1532154: 8 uker gammel baby døde.
  En 36 år gammel mor fra New Mexico skrev: Jeg hadde ammet min 6 uker gamle når jeg fikk den første Pfizer-vaksinen 4. juni 2021. Han ble veldig syk med høy feber ca 2 uker etter at jeg fikk den første Pfizer-vaksinen. Han ble behandlet i 2 uker med antibiotika for en antatt bakteriell infeksjon, men de fant aldri noen bakterier.

  Etter 14 dagers antibiotikakur var han hjemme i én uke, men viste merkelige symptomer som hovne øyelokk, merkelige utslett og oppkast. Jeg tok ham med tilbake til sykehuset 15. juli. De kalte en atypisk Kawasaki-sykdom. Han døde 17. Juli 2021 etter blodpropp i de sterkt betente arteriene.

  VAERS ID 1166062: 5 måneder gammel baby døde 20. mars 2021.
  En mor fikk sin andre dose Pfizer-vaksine 17. mars 2021. Dagen etter utviklet hennes 5 måneder gamle ammede spedbarn utslett og var i løpet av 24 timer utrøstelig, nektet å spise og fikk feber. Barnet ble brakt til akuttmottaket, blodanalyse avslørte forhøyede leverenzymer og ble innlagt på sykehus, men ble dårligere og døde 20. mars 2021 med diagnosen TTP.

  VAERS ID 1099241: En 16 måneder gammel baby fikk hemolytisk anemi.
  En mor fra California fikk J&J-vaksinen 10. mars 2021. Hennes 16 måneder gamle baby utviklet gulsott dagen etter og ble innlagt for evaluering av hemolytisk anemi.

  VAERS ID 1543319: 12 måneder gammel fikk hovne lymfeknuter.
  1. februar 2021 fikk moren en Moderna-vaksine. Dagen etter utviklet det ammende 12 måneder gamle spedbarnet feber og hovne lymfeknuter i lysken.

  VAERS ID 980782: Morsmelk ble grønn.
  Mor hadde Pfizer-vaksine. Hun la merke til redusert morsmelkproduksjon og morsmelken ble grønn.

  Pfizers publiserte en rapport april 2021 med rapporter om bivirkninger til og med 28. februar 2021. Rapporten gir oss interessant informasjon. Babyer som ble ammet av covid-vaksinerte mødre hadde en bivirkningsrate på 13 % (17/133), og en 2 % alvorlig bivirkningsrate (3/133).

  mRNA-vaksiner er ikke trygge for amming.
  Covid-vaksiner er ikke trygge for ammende mødre eller spebarn. Dette ble bekreftet av den britiske regjeringen 16. august 2022, da den erklærte at «Kvinner som ammer bør ikke vaksineres».

  Alberta Health Services kan bli saksøkt for medisinsk feilinformasjon.
  AHS råder gravide kvinner i Alberta: «Det er ingen kjente risikoer ved å få covid-vaksinen mens du ammer». Hver gravid kvinne i Alberta kan nå saksøke AHS for medisinsk feilinformering. Det er på tide med historiske gruppesøksmål.

  Covid-vaksine mRNA finnes i morsmelk, dette har vært kjent minst siden april 2021. Pfizers egne dokumenter viser at antallet bivirkninger hos babyer som ammer fra covid-vaksinerte mødre er 13 % og alvorlige bivirkninger forekommer hos 2 % av babyene, inkludert to spebarns-dødsfall registrert i VAERS. De vanligste reaksjonene babyer har på mRNA i morsmelk er feber og utslett, deretter diaré, oppkast, og noen ganger mer alvorlig som anemi, blod i urin eller avføring og anfall.

  Vi har nå et utbrudd av myokarditt (hjertebetennelse) hos spedbarn, yngre enn 28 dager gamle, med 16 tilfeller av myokarditt i Storbritannia, inkludert to dødsfall som ikke er rapportert i VAERS. Disse tilfellene kan skyldes mRNA i morsmelk eller LNP med mRNA i morkaken før barnet er født. Mødre rapporterer om redusert produksjon av morsmelk, misfarging av morsmelk, den blir blå eller grønn, plutselig uregelmessig eller kraftig menstruasjonsblødning, klumper i bryst og mer.
  Covid-vaksinasjon hos ammende mødre har aldri vært trygg, institutter eller eksperter som hevdet noe annet lyver.

  Fra Global Research, publisert 23. mai 2023. Dr. William Makis er spesialist i radiologi og onkologi, og har publisert over 100 fagfellevurderte artikler.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: mRNA and Breastfeeding: COVID-19 Vaccinated Mothers Who Breastfeed — Babies Have Serious Reactions Including Death.

  Kommentar:
  Folkehelseinstituttets anbefaling til gravide norske kvinner:
  Gravide har økt sannsynlighet for alvorlig sykdom som følge av covid-19. Risikoen for alvorlig forløp øker jo lenger ut i svangerskapet kvinnen blir smittet. Folkehelseinstituttet anbefaler derfor gravide å beskytte seg ved å ta to doser koronavaksine. Kilde: Folkehelseinstituttet.

  Svar
 • Og etter nedstengning og idiotiske munnbind-bruk ble de jo også en oppblomstring av halsinfeksjoner blant barn av antagelig samme grunn. Munnbind ( – som er laget for å stoppe bakterier, ikke virus) vil jo sende bakterier tilbake i halsen; i tillegg til at det hindrer pusteren å bli kvitt CO2.

  ‘– Forekomsten av infeksjonssykdommer har vært lavere under pandemien, og immunforsvaret har ikke fått trent seg like godt på å bekjempe infeksjoner. Det kan ha ført til lavere immunitet i befolkningen mot noen smittestoffer ..’
  nrk.no/rogaland/okning-i-streptokokk-a-infeksjoner-i-norge-_-flere-dodsfall-i-stavanger-1.16408783

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Etter Gaza-seieren:

Vil Israel prøve seg på et nytt krigseventyr mot Iran?

Forrige innlegg

Når en blander fakta.

Ikke Covid, men lungebetennelse fra respirator drepte mange.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.