POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Hun avslørte fryktelige tall fra Ukrainakrigen:

100 000 drepte unge ukrainske gutter. Antallet skadde er antagelig 4 ganger høyere.

3 kommentarer

Ursula von der Leyens avsløring om krigen i Ukraina ble raskt sensurert

Av red. PSt -2. desember 2022

Det var intet mindre enn en bombe av en avsløring da presidenten i EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, avslørte at «100.000 ukrainske offiserer har mistet livet i krigen i Ukraina». Talen ble da også raskt sensurert. Men i vår tid er det ikke så lett å slette ting helt, så her er talen uten og med sensur:

Innlegget er hentet fra Steigan.no1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 726 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  2 desember 2022 10:07

  Om kvar offiser har med seg 4-5 menige i krigen, snakkar me kanskje om 1/2 million vest-ukrainarar som har late seg drepa for å utvida Nato-imperiet ved å få Ukraina endå meir inn i Nato enn det allereie var i januar/februar.

  Sivile lidingar kjem i tillegg. Det er berre å ta av seg hatten for Nato-propagandaen som får dette til å sjå ut som framgang for tryggleik, demokrati og menneskerettar.

  Svar
 • Det som i dag kanskje best karakteriserer den krigsdrivende klasse som mest og merkeligst har kommet til å bestå av såkalte liberale og en pervertering av venstresiden, er denne klassens vilje og evne til å utnytte tragedier for å skaffe seg mer makt. Motsatt ser en at tragedier som mer enn 100 000 drepte ukrainske soldater slett ikke affiserer dem. Tvert om skal tallene undertrykkes, og igjen er det for makt. De bryr seg ikke om menneskene som utsettes for tragediene. Ofrene er kun verd å hykle medynk med lenge de kan anvendes til neoliberale og neososialistiske hensikter om mer makt. Dette er den sørgelige og ondskapsfulle realiteten bak den vestlige, krigsdrivende klassens «hjelpevilje». Her synes jeg at argumentenes tid egentlig og for lengst har tatt slutt, for de hjelper ingenting mot ondskap. Denne ukrainske kvinnen sier alt så mye bedre enn noen argumenter som jeg etter dette kan komme på: https://www.bitchute.com/video/c54A7Bz60nLb/

  Svar
 • Oberst Douglas MacGregor regner med 100.000 døde og rundt 400.000 skadde ukrainere. Resultatet er at kampene nå i stor grad utkjempes av «kontraktører», «instruktører», «rådgivere», «leiesoldater», og fremmedkrigere utkledd som ukrainere fra bl.a. NATO.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Klimavarsler

For hver som dør av hete,
dør 17 av kulde

Previous Post

Scott Ritter:

Krigen i Ukraina drives med kontraktsoldater fra Nato-land. Ingenting kan nå forhindre russisk seier.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.