POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Høyesterett i Spania: Utlever de hemmelige vaksinekontraktene!

Den spanske regjeringen nekter.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En kort kommentar det som fremgår av artikkelen under.

Enhver forstår jo at disse kontraktene inneholder noe som ikke er ment for offentligheten. Men representerer ikke den spanske regjeringen det spanske folket? Fortar den seg noe som ikke er bra for de som har valgt dem, som de ikke har godt av å vite noe om?

Det er jo slike spørsmål som melder seg, altså at de vi har valgt ikke handler på vegne av oss, men på vegne av andre krefter som de egentlig skal kontrollere, f.eks. legemiddelindustrien.

Det er faktisk det denne meldingen lukter mistenkelig av. Politikerne og offentlig ansatte myndigheter har ikke hatt befolkningens beste for øye, men helt andre interesser som de egentlig er satt til å beskytte oss mot. Har dette relevans for Norge?

Knut Lindtner
Redaktør

Spanias regjering nekter å avsløre vaksinekontrakter til tross for rettsavgjørelse

Av Free West Media

Den 28. juli 2022 innvilget administrasjonskammeret ved Høyesterett på Balearene en forespørsel fra Asociación Liberum og beordret det spanske helsedepartementet og det farmasøytiske byrået AEMPS om å avsløre vaksinekontraktene med farmasøytiske selskapene Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca og Janssen.

Asociación Liberum , en nasjonal menneskerettighetsforening, hadde bedt om disse bevisene som en del av søksmålet mot Covid-passet, men både helsedepartementet og narkotikabyrået har nektet å etterkomme denne rettskjennelsen innen fristen som er satt. Asociación Liberum meldte dette 6. september .

Regjeringens begrunnelse for kontraktene var konfidensielle fordi de ble utarbeidet av en koordineringskomité og var en del av «pre-kontraktuelle avtaler inngått av EU-kommisjonen» med legemiddelselskapene. Dessuten kan publiseringen av dataene skade vaksinemarkedet.

I et intervju sa Ascociación Liberum- talsperson Luis Maria Pardo: «Kan du forestille deg at Guardia Civil går inn i helsedepartementet for å beslaglegge disse dokumentene?»

For det er akkurat det som må skje nå, sa han, siden Høyesteretts avgjørelse er juridisk bindende. I tillegg kommer det faktum at regjeringen ikke har anket denne pålegget. Helsedepartementet og AEMPS er forpliktet til å utlevere originaldokumentene til rettsvesenet.

Det var ingen diskusjon om dette, understreket Pardo. Derfor har organisasjonen hans igjen krevd at Høyesterett på Balearene gjennomfører kjennelsen. Advokaten håper at denne anmodningen vil bli imøtekommet så raskt som mulig.

I tillegg påpekte Pardo at de ansvarlige i Helsedepartementet og Legemiddelverket kunne bli tiltalt «for å se bort fra rettens avgjørelse». I så fall ville de statlige sikkerhetsstyrkene virkelig måtte settes inn – og Guardia Civil måtte storme helsedepartementet for å beslaglegge dokumentene.

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: Caleb Woods

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Høyst aktuelt for Norge m. h. t. Ernas hemmeligheter.
  Guardia Civil storme Helsedepartementet? Ja, det kunne være akkurat til pass om noe lignende skjer i Norge. Det ser da ut som Spanias Høyesterett ikke er av de mest korrupte. Reiner Fuellmich beskriver fore eksempel tysk rettsvesen som tvers igjennom korrupt. Jeg er ikke så sikker på det norske, hvor korrupt det er, det får vi se hvis vi får rettssaker mot norske politikere og deres rådgivere.

  Svar
 • Vel, dersom dette er en avtale inngått mellom EU-kommisjonen og legemiddelselskapene, så vet vi jo også at den samme avtalen, i form av et direktiv; også gjelder for Norge, avtalen som Erna ville hemmeligstemple i 100 år.

  Svar
 • Det er så trist at vi har fått ei politikarklasse som i sak etter sak, svik velgarane, og skadar folket. Uinformerte politikarar hersker over intelligente velgarar.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den nye verdensordningen;

WEF leder oss mot et liv i passiv lydighet

Forrige innlegg

Russland spiller ikke poker, men sjakk.

I sjakk betyr en bløff å tape.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.