POSTED IN Coronavaksiner, USA

Stor seier for New Yorks politifolk:

Kravet om vaksinering for jobb i politiet var ulovlig.

0
Print Friendly, PDF & Email

Vaksinekravet er dømt som «ugyldig» for medlemmer av politiforeningen i New York.

Av redaksjonen

I en artikkel i Global Research av Tom Ozimek fremgår det at dommer i New York har omgjort beslutningen om at politifolk som nektet å ta covid-sprøyten skulle sparkes fra jobben. Vedtaket var ulovlig og de må få tilbake jobbene sine.

I artikkelen fremgår det at

«Selv om det er uklart hvor mange PBA-medlemmer som mister jobben på grunn av mandatet, sa en talsperson for rådhuset til CBS News at mer enn 1750 ansatte i byen har fått sparken for å nekte å få skuddet.»

Ifølge kjennelsen var en hovedgrunn til at vedtaket var ulovlig skyldtes at det ikke forelå en avtale mellom byens myndigheter og politiets fagforening som representerer 24 000 medlemmer. Lederen for fagforeningen 

«PBA-president Patrick Lynch hyllet avgjørelsen i en uttalelse , og kalte kjennelsen en seier for medlemmenes frihet til å ta sine egne medisinske avgjørelser.»

«Denne avgjørelsen bekrefter det vi har sagt fra starten: vaksinekravet var et upassende brudd på våre medlemmers rett til å ta personlige medisinske avgjørelser i samråd med deres eget helsepersonell,» sa Lynch.

«Vi vil fortsette å kjempe for å beskytte disse rettighetene,» la han til, og sa at PBAs kamp mot kravet ikke er avsluttet, ettersom bymyndighetene sendte inn en umiddelbar ankemelding, som effektivt dommerens avgjørelse på er.

«Det er i strid med alle andre rettsavgjørelser at kravet ikke er et vilkår for ansettelse,» sa en talsperson for New York City Law Department til C News.

Men denne beslutningen berører ikke bare politifolk men også mange andre offentlig ansatte i New York, feks. brannfolkene. Og i et større perspektiv angår den alle statlige ansatte i USA som fikk et slikt vaksinekrav rettet mot seg av president Biden.

I ettertid er det sikkert mange som har en vond smak i munnen på bakgrunn av alt som skjedde i tilknytning til koronatiltakene i mange land, ikke minst i USA, men også i Norge. Særlig ille er det med tanke på all den misvisende informasjonen som medier spredte på vegne legemiddelindustrien. F.eks. at vaksinene var 95% effektiv, noe som er en helt meningsløs påstand. Vaksinen beskytter hverken mot sykdom eller smitte av andre og har ført til et stor antall vaksineskader og dødsfall.

Forsidebilde: Nauman Abdul Hafeez

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den nye verdensordningen;

WEF leder oss mot et liv i passiv lydighet

Forrige innlegg

Russland spiller ikke poker, men sjakk.

I sjakk betyr en bløff å tape.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.