POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Har du avvikende synspunkter fra de offisielle?

Pass munnen din hvis det gjelder covid-vaksiner!

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Framtredende britisk kardiolog suspendert fra Facebook

Av red. PSt

Den britiske kardiologen Dr Aseem Malhotra har stemplet Facebook som en «demokratiets fiende» etter å ha blitt suspendert av teknologigiganten i tre dager etter innlegg på sosiale medier om Covid-vaksiner. Dette skriver GBNews.

Malhotra delte Covid-vaksinedataanalyse fra Floridas statskirurg tidligere denne uken, som Facebook erklærte «ikke fulgte våre fellesskapsstandarder». Han ble deretter suspendert i 24 timer.

Floridas statskirurg Joseph Ladapo ga ut ny veiledning for Covid-vaksiner forrige uke, som inkluderte en anbefaling mot menn i alderen 18-39 år som tar Covid-vaksinen på grunn av tilsynelatende hjerterelaterte problemer forbundet med stikket.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er malhotra-intervju-696x388.png
Dr. Aseem Malhotra i samtale med GBNews.

Som svar på suspensjonen sa Dr Malhotra i en samtale med GB News’ Mark Steyn-show: «Facebook er en fiende av demokratiet».

«Faktasjekken går bare i én retning.»

«Tenk på antallet kommentatorer som fortalte oss at vaksiner stoppet smitten under utrullingen. Hvor var etikettene for «medisinsk feilinformasjon» da?»

Dette kommer i lys av Europa-parlamentets Covid-komités avhør av Pfizer-ledere denne uka. Den nederlandske MEP Robert Roos spurte Pfizer-direktør Janine Small om hvorvidt vaksinens innvirkning på overføring ble testet før den ble lansert.

Nylig mottok Dr Malhotra enda et nytt stempel fra Facebook. Innlegget besto av en video der han ba om at Covid-vaksinene skulle «suspenderes inntil alle rådata (fra forsøkene) er frigitt for uavhengig analyse.»

Han var en av de første til å ta to vaksinedoser, nå krever han vaksinene stanset

I Dr Malhotras anmeldelse publisert i det fagfellevurderte Journal of Insulin Resistance forrige måned om feilinformasjon om Covid, var han svært kritisk til faktasjekkere og sosiale medier siden begynnelsen av pandemien.

Han skrev «De såkalte ‘faktasjekkerne’ har sensurert alt som utfordrer den rådende mainstream-narrativet (etablissementet er pålitelig, og vaksinene er helt trygge)».

GB News henvendte seg til Meta for kommentar som sa at de ikke kan kommentere saker som er under vurdering.

Men Dr. Malhotra kommenterte saka i et intervju

Det er nå helt klart at «vaksinene» ikke beskytter mot smitte. Dette raserer grunnlaget for hele lockdown- koronapass- og segregasjonsregimet som store deler av verden har vært pålagt de siste to årene. Men vil de ansvarlige for denne ekstremistiske politikken beklage de forbrytelsene de har begått mot menneskeheten? Vil Faktisk.no & co rødmende beklage sine feilaktige «faktasjekker»? Og vil politikere som Bjørnar Moxnes, som har gitt sin helhjertede og ureserverte støtte til denne politikken, endelig innrømme at det ikke var noe grunnlag for den? Vi tror ikke vi vil holde pusten mens vi venter på slike beklagelser. Vi frykter at det ikke vil komme noe slikt, og at de ansvarlige håper på at folk har dårlig korttidsminne.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Jonathan Borba

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • «Vi tror ikke vi vil holde pusten mens vi venter på slike beklagelser. Vi frykter at det ikke vil komme noe slikt, og at de ansvarlige håper på at folk har dårlig korttidsminne.»

  Ja, dessverre. Og vi kan heller ikke forvente at det blir noen edruelig gjennomgang av disse to årenes opphausede hysteri og løgner. Det er for mange i maktapparatet som er involvert. – Og det er for mange av befolkningen som er lurt og vil komme til å se at de er tatt ved nesen, ved å følge myndighetene blindt.
  Mange av løgnene vil nok , over tid, avsløre seg sjøl.
  Og vi bør heller forberede oss på neste angrep. Enten det er virus eller annen sykdom. Penge- økonomi eller annet ‘globalt’ som kan spre frykt og lamslå.
  – Og som ‘må løses globalt’. 😉

  Svar
 • Vax og Flax ! – En Betraktning !

  Jeg skal ikke forenkle problemet, men grunnen til at vi blir syke av både virus og annen «styggedom» er nok i hovedsak de spesifikke genetiske variasjoner hos det enkelte menneske. – Dette spiller hovedrollen angående hvor syke vi blir av både virus og andre infeksjoner. – Ikke kun dette, men også hvor flinke vi er til å bygge opp immunforsvaret hos våre barn fra de er født og at vi senere i voksen alder fortsetter å vedlikeholde dette med riktig næringsinntak. – Det er tross alt vår egen kropp og vårt eget immunforsvar som til syvende og sist skal bekjempe virus og infeksjoner og ikke vaksiner i seg selv !!!

  Gjentar som tidligere skrevet; – «Vaksiner fungerer ikke som medisin selv om mange kan få forståelsen av dette og det er sterkt beklagelig, – Vi trenger faktisk en nasjonal kampanje for å opplyse folk om dette (Det er bra med 5 om dagen men dette er ikke godt nok)».

  Det som gjelder for alle virus, – som i prinsippet er «døde krabater» er at de må komme inn i de menneskelige cellene for å kunne formere seg og overleve. – Først inne i cellene lager de ugagn og formerer seg! (litt som udugelige politikere som lager ugagn når de oppnår en maktposisjon 😉 )

  Selv om kroppen vår har bygd opp et godt immunforsvar som følge av både genetikk og riktig ernæring er det mye som «skurrer» vedrørende den generelle helsetilstanden til alt for mange av oss. – Vi blir alt for lett syke av både virus, kjedelige forkjølelser, men også andre mer alvorlige og kritiske sykdomstilstander, – men hvorfor er det slik ? , – for dette er faktisk tilfelle. – De siste 70- 80 årene har menneskeheten faktisk ikke blitt friskere til tross for moderne medisin og «gode råd» om riktig kosthold ! – Årsakene er mange men, det har hovedsakelig sin årsak i oljebasert medisin , prosessert mat og sukkerfrie produkter som kan bryte ned et ethvert immunforsvar (Også et godt medfødt et)!

  Det er bedrevet en bevisst og ubevisst «terraforming» av menneskeheten de siste tiårene med syntetisk og prosessert mat og det som verre er og selvfølgelig blir vi syke da. – Resultatet er at vi blir mer og mer syke og kroppen vår blir mer og uegnet til å bekjempe både virus og bakterier som vi har hatt en sameksistens med i millioner av år. Virus og bakterier, – både de farlige og ufarlige har utviklet seg sammen med dyreverdenen som mennesker unektelig også er medlemmer av !

  Skal menneskeheten overleve må vi bli mer bevisst på vårt opphav som biologiske vesener og forstå at vi hele tiden må utvikle oss sammen med naturen og ikke bli et syntetisk biprodukt der både virus og bakterier banker på døren vår og bevisst eller ubevisst utfordrer et immunforsvar som ikke fungerer lenger ! – Det er etter min mening hovedproblemet !

  Vanlige vaksiner kan være vel og bra i enkelte tilfeller, – men da må vi også være bevisst i hvilken grad kroppen kan nyttiggjøre seg disse til tross for at disse svært ofte inneholder kjemikalier kroppen har problemer med å bearbeide og skille ut av systemet vårt!

  Disse Covid vaksinene er ikke vaksiner i biologisk forstand og vil definitivt ikke forårsake en bedring av din helsetilstand og forsvarsevne da de er maskert som «troll i eske» (tri glyserider) og vil føres med blodstrømmen til hjerte, nyrer Lever og lunger og andre kritiske steder i kroppen og avgi sinn dødelige last ! – Kroppen vil da skrike etter bistand fra det som er igjen av ditt originale hoved forsvar (TH1), – men det er som regel svært ofte kompromittert og mangler ofte nok byggeklosser (DNA) for å kunne fungere tilfredsstillende, – dessuten vet ikke immunforsvaret vårt helt hva de skal angripe og i mange tilfeller angriper de også omkringliggende vev og da er skaden på indre organer et faktum !!!

  Dette visste vi fra begynnelsen av denne plandemien , så hva gikk galt ? ; …. Alt det beskrevne, udugelige helsemyndigheter samt et meget spekulativt og pengegrisk Big Pharma !

  Synn

  God helg

  Svar
  • Det har dessverre ikke vært uvanlig for både fagpersonell og «vanlige» medborgere å bli suspendert fra både det ene og det andre under denne plandemien. – Både fra forskningsmiljø, jobb, famille, venner, kollegaer og sosiale medier, – og dette kun for kun å påpeke fakta !

   Gjentar gjerne at vi er utsatt for et medisinsk tvangseksperiment på mennesker og at dette var i strid med Nürnberg-koden fra første stund, – da dette var basert på uredelige påstander om at produktet var trygt og effektivt. – Noen som virkelig tror/trodde noe annet?

   Forteller oss kun en ting ; – Vi har all grunn til å frykte et samfunn som sakte men sikkert glir inn i diktaturets favntak og følgene av dette vil jeg helst ikke tenke på !

   «Kontrollerer du helsen til mennesker kontrollerer du samtidig alt annet i samfunnet » – Fakta !

   Svar
 • Dr. Joseph Mercola beskriver hvordan kreftdødsfall fra Covid-vaksinen blir skjult.
  En blogger ved navn The Ethical Skeptic har lagt ut en serie diagrammer som illustrerer hvordan kreftdødsfall blir feilmerket som COVID-dødsfall.
  Mistanken er at dette er et forsøk på å skjule det faktum at COVID-vaksinene har resultert i skyhøye forekomster av kreft.
  The Ethical Skeptic sier er at 20% av de ukentlige såkalte COVID-dødsfallene faktisk er kreftdødsfall,
  Forsvarsdepartementets data viste også massiv kreftøkning. Ukontrollerbare kreftformer det medisinske etablissementet aldri hadde sett før, begynte å oppstå etter utrullingen av COVID-Vaksinene, noe som vistes i data fra Defense Medical Epidemiology Database (DMED).
  Den svenske patologen, forskeren og overlege Ved Lunds Universitet, Dr. Ute Kruger, beskriver endringene hun personlig har observert i kjølvannet av COVID-vaksinene. For eksempel har hun lagt merke til:
  * Kreftpasienter blir yngre — den største økningen er blant 30-til 50-åringer
  * Tumorstørrelser er dramatisk større-Historisk sett ble 3 centimeter svulster ofte funnet på tidspunktet for kreftdiagnosen. Nå er svulstene de finner regelmessig 4 til 12 centimeter, noe som antyder at de vokser mye raskere enn normalt
  * Flere svulster i flere organer blir vanligere.
  * Gjentakelse og metastase øker-Kruger påpeker at mange av kreftpasientene hun ser har vært i remisjon i årevis, bare for å plutselig bli plaget med ukontrollerbar kreftvekst og metastase kort tid etter COVID-vaksinen.
  Dr. Ryan Cole har også diskutert eksplosjonen av kreft. Han mener vaksinene først og fremst akselererer allerede eksisterende kreftformer.
  Problemet er at dataene er så korrupte, at vi vil neppe noen gang komme fram til sannheten. CDC begynte å manipulere dataene i 2020 og har fortsatt med det. DMED, som historisk har vært en av de beste, er nå endret. Andre datakilder har lidd samme skjebne.

  https://www.lewrockwell.com/2022/10/joseph-mercola/how-cancer-deaths-from-the-covid-jabs-are-being-hidden/

  Svar
 • Lancet-Kommisjonen Konkluderer Med At Covid-19-Virus Er skapt i et laboratorium.
  Jeffrey Sachs er Styreleder For Lancet-Kommisjonens forskning vedrørende Covid-19-viruset. The Lancet er et ledende medisinsk tidsskrift. Kommisjonen konkluderte på grunnlag av de harde bevisene for at viruset ble skapt i et laboratorium, og at dette ble finansiert av Fauci ved NIH. Forskningen for å forsterke dødeligheten av viruset, ble først gjennomført i USA. Da denne forskningen ble et problem, flyttet Fauci forskningen til Wuhan, Kina.
  Sachs rapporterer at vi ikke vet hvorfor viruset ble opprettet, og vi vet ikke om viruset ved et uhell slapp unna eller med vilje ble frigitt. Det vi vet for et absolutt faktum er at den amerikanske regjering har løyet om dette, og den offisielle fortellingen er falsk.
  https://www.lewrockwell.com/2022/10/no_author/jeffrey-sachs-us-biotech-cartel-behind-covid-origins-and-cover-up/

  Svar
 • Pfizer innrømmet nettopp for et utvalg i Europaparlamentet at selskapet ikke hadde bevis for at «vaksinen» forhindret overføring av viruset før» vaksinen » ble tvunget på milliarder av mennesker.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/stunning-testimony-pfizer-never-tested-covid-vax-to-stop-transmission-of-virus-we-were-all-lied-to

  https://markcrispinmiller.substack.com/p/pfizer-director-admits-they-never?utm_source=email

  Svar
 • Før den «Lyse siden» tar over styringen av planeten vil det neppe komme noen store innrømmelser eller beklagelser over alt lureriet og all kriminaliteten som er påført befolkningen. Derimot når den «Lyse siden» tar over vil sannheten komme ut i massemedia og det kan bli et brutalt sjokk for menneskene og ikke minst for mange av de som jobber i det nåværende maktapparatet. Disse må da stå til ansvar for det de har gjort eller vært med på og dette slipper de IKKE unna.
  Det kommer en forandringens dag…..dette vil skje fra den ene dagen til den andre selv om prosessen frem mot denne dagen går gradvis.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er ikke som i Irak eller i Libya.

Nå møter endelig USA en likeverdig, kanskje overlegen, motpart i krig.

Forrige innlegg

Forsvarets eksperter i NRK.

Er de nøytrale sannhetsvitner eller representerer de Nato-siden?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.