POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Har de mange som opererer bak fiendens linjer?

Hvordan klarer Russland å ramme forsyninger og utstyr fra vest?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Krigen vi ikke får høre om

Av pensjonert oberstløytnant Einar Magnus Ødegård

I Ukraina foregår en krig som TV ikke viser: Russiske tiltak mot NATOs leveranser av våpen og ammunisjon til de ukrainske styrker.

Et effektivt hemmelighold av hvor luftbroene fra NATO lander med materiell til de ukrainske styrkene hindrer en artikkel.  Å stanse tilførslene av materiell og forsyninger til de ukrainske styrkene blir følgelig en viktig oppgave for de russiske militære. 
   

Fant et oppslag om at russiske ‘terrorister’ hadde mislyktes med å sabotere luftveiene i Ukraina, som indikerer at russiske partisaner opererer i Ukraina, mest sannsynlig i vest der hvor de amerikanske, britiske og antakelig tyske transportflyene lander med materiell og ammunisjon.    

Tre store flyplasser som kunne være egnet som  endepunkt for en luftbro er blitt ødelagt av russiske missiler.    

Ukraina vest for den mektige floden Djnepr utmerker seg som et eldorado for ukrainsktalende russiske spesialsoldater. Med kryptert samband til ledelsen som har sine spioner i Polen kan kjøretøykolonner angripes og ranes. Med stjålne kjøretøyer kan partisanene fort forsvinne etter en operasjon, gå i dekning og forberde seg til nytt oppdrag.     

Uansett hvor godt sikret en mottaksbase for luftbroen er, vil dyktige partisaner finne veier til å ødelegge slike.      

Sovjetsamveldets erfaringer med effektive partisanavdelinger i annen verdenskrig tilsier at i Ukraina vest for Djnepr nå ligger åpent for en omfattende partisankrigføring.

  Historien om luftbroene og partisanene vil bli kjent når krigen er slutt. 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  11 april 2022 11:57

  Den som vil sjå, ser no at dette er ein krig mellom Vesten og Russland. Noreg er med på galeien.

  Norsk forsvarsplanlegging er i det siste konsentrert om Nord-Atlanteren, opplagt etter USA-instruks. Stomannsgalskap av eit ufatteleg kaliber. Kvifor ikkje heile Atlanterhavet? Det dekkjer om lag 1/5 av jordoverflata. Det må då vera overkomeleg for det «norske» militæret? Fregatten vår opererer alllereie på alle hav under USA-kommando.

  Svar
 • Kiev og Kherson området var «hjertet» i Khazaria som ble ødelagt av Rus en gang før. Khazarene konverterte til talmudisk-jødedom før landet ble sprengt og disse, «jødene» flyktet utover i Europa.
  DNA funn av israelske forskere fastslår at 98% av «jøder» pr. idag er Khazarer, og Israel har bestemt at de skal «ta tilbake» sitt «andre» fødeland. Hvordan? Muligens ved å «tømme» og utrydde landet i en krig? Ukrainere blir nå drept, og millioner flykter, tilfeldig?
  Disse «jødene» er de samme som sto bak Den Jødiske Cheka under Stalin, de som utryddet 66 mill. i Russland fra 1917 og fremover. Disse var også ansvarlige for Holomodoren i Ukraina i 1932/33.
  Når man nå hører om bakbundne lik som dukker opp i kjellere osv, tenker kanskje noen først og fremst falsk flagg og propaganda, men er det muligens riktig, men at «bakteppet» er toneangivende, fremfor at russere som IKKE fører NATO krig gjør slike ting?

  Svar
  • Kiev og Kherzon området var hjertet i Khazaria ?.Er det der denne byen ligger som heter «GAMMELSVENSKBY Per J ?.Det er en mengde bosetninger i Ukraina som fra gammel tid var svenske eller Nordiske.Helt fra vikingenes tid dro de i østerled og en gang reiste 3000 vikinger opp til Georgia for å bistå kongen av G med noen brysomme naboer,det gjaldt å holde viktige handelsruter åpne.
   Inngifte og og andre forbund sikret og sørget for at gode relationer ble vedlikeholdt.
   Per J som muligens er av de som skal sørge for at folket holdes i uvitenhet har ingen linker til sine påstander,det bare kakles om jøder,khazarer,putin og hva som helst.
   En runesten i Sverige viser en viking ridende på ett lam(sau) når han drar i østerled.Det er da merkelig,har de kristne stjålet bildet av guds lam fra vikingene ?.
   Denne runestenen ble reist før kristningen i europa tok til.
   Jeg anbefaler alle som er interessert i sin egen historie å besøke youtube kanalen til Mattias Andersson.Da kan det jo hende om hjernevasken ikke sitter for hardt i,at dere får ett nytt syn på både historie fra gammelt av og den nye historien som skrives nå om hvordan globalistene henger sammen i dynger og også hvordan de opererer tilsynelatende uavhengig av hverandre.
   Mattias Andersson tar oss med til virkelige plasser og hendelser og presenterer det med gode linker til virkeligheten.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dokumenter sier at koronavaksinen ble utviklet før utbruddet

Bevis tyder på at SARS-CoV-2 viruset ble fremstilt i et laboratorium

Forrige innlegg

USA innrømmer:

Vi serverer en del falske nyheter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.