POSTED IN Coronavaksiner, Norge

Pfizer måtte ansette hundrevis for å håndtere bivirkningsrapporter.

Vaksinen var ikke så ufarlig likevel.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Siste  frigivning  av Pfizer -dokumenter viser at selskapet måtte ansette 2400 nye arbeidstakere for å håndtere flommen av uønskede hendelser på grunn av Covid-vaksinen.

Av Ethan Huff

Food and Drug Administration(FDA) har produsert ytterligere 11 043 sider med Pfizer-dokumenter, et av dem viser at selskapet måtte ansette ytterligere  2400 arbeidstakere for å håndtere flommen av bivirkninger forårsaket av «vaksinen» mot Wuhan-koronaviruset (Covid-19).

På side 6 av FDA-CBER-2021- 5683-0000059 sies det tydelig:

«På grunn av det store antallet spontane bivirkningsrapporter som er mottatt for produktet, har innehaveren av markedsførings-tillatelsen prioritert behandlingen av alvorlige saker, for å møte fremskyndede regulatoriske tidsfrister for rapportering, og for å sikre at disse rapportene er tilgjengelige for å oppdage mønstre og for evalueringsvirksomhet.»

Dokumentet fortsetter med å avsløre at Pfizer iverksatte «flere tiltak for å gjøre den store økningen av bivirkningsrapporter mindre alvorlig».

«Dette omfatter betydelige teknologi-forbedringer og prosess og arbeidsflyt-løsninger, så vel som økning i antallet kolleger som skulle taste inn data og behandle saker.

Til dags dato har Pfizer engasjert omtrent 600 ekstra fulltidsansatte. 

Flere kommer til hver måned med et forventet antall på mer enn 1800 ekstra ressurser innen utgangen av juni 2021.»

Husker dere da Albert Bourla benektet disse bivirkningene og sa at folk som snakker om dem er «kriminelle»?

Dr. Albert Bourla, Chairman and Chief Executive Officer, Pfizer Inc., Chairman and Chief Executive Officer, Pfizer Inc. | Business Roundtable
Albert Bourla

Selskapets administrerende direktør  Albert Bourla har i mellomtiden fordømt alle som våger å si fra om disse avsløringene.

En hvilken som helst person som så mye som antyder at Pfizers Fauci-influensa-sprøyte er farlig, burde betegnes som «kriminell «, insisterte Bourla. I følge ham er det å si noe negativt om injeksjonene  «feilinformasjon» – dette er en vanlig sosiopatisk egenskap.

Pfizer – dokumentet ender med ni fulle sider med rapporterte bivirkninger – du vet, de som Bourla ikke ønsket at noen «kriminelle» skulle  snakke om. Mange av dem er relatert til autoimmunitet (kroppens immunforsvar angriper kroppens eget vev), noe som gir mening i sammenheng med vaksinering.

Tusenvis, om ikke millioner, av mennesker har blitt  straffet bare for å si nei til disse dødelige injeksjonene. For «forbrytelsen» å nekte å få sitt immunsystem skadet, har de uvaksinerte mistet jobbene sine, har de blitt fjernet fra skolen, og i noen tilfeller har de blitt hjemløse bare fordi de prøvde å beskytte seg selv.

Mange kaller hele denne situasjonen med vaksiner for den største konspirasjonen i vår livstid, og det ser virkelig ut for det. Og det som er trist er at det ikke er over ennå, i det  folk fortsatt stilles overfor ultimatumet enten å adlyde Big Pharma eller å gi avkall på sine friheter. 

«Mens alle øyne har vært rettet mot Ukraina, har Verdens Helseorganisasjon(WHO) stille gått videre med en «pandemi-traktat», advarte Strange Sounds.  «Denne  loven vil overstyre statlige lover de land som undertegner den. Og republikanere slo seg sammen med demokrater for å få vedtatt  det nasjonale digitale vaksineregisteret.»

person holding white plastic tube
At vi er ferdig med covid betyr ikke at vi er ferdig med vaksineringskravet. De kommer alltid infeksjoner noen kan tjene vaksine-penger på.

Dette registeret, i fall du har unngått å høre om det, vil registrere alle amerikaneres  vaksinasjonsstatus hos regjeringen, og på den måten vil myndighetene vite hvem de skal samle opp på grunn av ulydighet på et senere tidspunkt.

Så, selv om det kan se ut som Covid for det meste er over på dette tidspunkt, la deg ikke lure. Det er langt fra over. Planen er å skape en ny global infrastruktur ut av  humbugen, som til slutt vil tvinge alle mennesker til enten å ta de sprøytene de blir fortalt eller bli straffet.

«Den store nullstillingen er i full gang!» advarte Strange Sounds videre. «Gjør deg klar!»

I kommentarfeltet skrev noen at folk burde minnes på at regjeringen gjentatte ganger har uttalt at det er for mange mennesker på kloden.

«De tror også at du er en av disse for mange menneskene,» la denne personen til.

En annen skrev at regjeringen fortsetter å  «servere  «gulasj » og alle synes det er  kjempebra når ingen kjenner til de langsiktige effektene», i det han refererte til injeksjonene.

Oversatt av Jeanne d’Arc

https://www.globalresearch.ca/latest-pfizer-document-dump-shows-company-had-hire-2400-new-employees-handle-wave-covid-vaccine-adverse-events/5776676

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «Hvem har mer moralsk ansvar, den som gir ordren, eller den som utfører handlingen?», er en setning jeg leser på nettsiden til policeforfreedom.org , oppmuntrende lesning, og jeg håper de får en masse nye medlemmer. Hvis politiet forstår oppgaven rett, og sier nei til å være leiesoldat for tyranner, nekter å utføre ordre om å angripe ubevæpnet sivilbefolkning, det kunne gi resultater uten for mye blodsutgytelse.
  Noen av marionettene begynner vel å få kalde føtter. Sånne ynkeligheter som Justin Trudeau og lignende dikter opp at de er smitta så de kan løpe og gjemme seg, men forsikrer at de er bare litt syke takket være fulldosering og oppfriskning. Så godt å høre at Jen Psaki har det bare bra. Pfizers Bourla og sånne som ham tar det for gitt at de slipper unna med hva som helst og lyger så rutinert at det slår ikke ut på løgndetektor. Media dekker over og nevner ikke hva som skjer i WHO, og Nakstad vil gi dose fire med mer trygg og effektiv cocktail du får AIDS av. Jo mer pandemi, desto mer penger til Epiguard og Nakstad. Den moralske kvaliteten blant makthaverne ser vi til det kjedsommelige av sex og profaniteter og pengegriskhet, og så blir de så lei seg så lei seg, … over å bli avslørt. Sykmelder seg, så lei seg blir de, stakkars, men får sikkert trøst av mamma og pappa. Som var vel vitende om komplottet.

  Svar
 • Freeeedooom
  11 april 2022 9:39

  Vi har dessverre bare sett begynnelsen: i årene som kommer er jeg redd for at mange millioner vil måtte bøte med livet som følge av denne giften… mange av de mine kjære som nektet å høre på meg. Ja mange av mine nærmeste har blitt sinte på meg når jeg forsøkte å advare de, men nå er de ikke sinte lenger da mange av de er syke absolutt HELE tiden. Jeg vet om mennesker som har blitt uføretrygdede etter å ha tatt disse kill-shots. En jeg vet om fikk dagen etter sprøyten blodpropp i foten og måtte i hui og hast til sykehus for operasjon…. og endte opp med å måtte gjennomgå mange operasjoner og fikk fjernet mange nerver i den ene foten. Har den dag i dag mistet mye av følelsen og førligheten også… og har vært sykemeldt siden i fjor.

  Men det har kommet en bra ting ut av det: disse har sagt at de ikke kommer til å ta flere sprøyter… men dessverre er jeg redd for at skaden allerede er gjort.

  Svar
  • Når mange nok må se i øynene hva som er skjedd kan det bli vanskelig å overtale tenkende mennesker til å ta nok en dose. Forhåpentligvis. Mange med dyrekjøpt lærdom gjør det ikke igjen, men de som fortsatt frivillig og uten utpressing bretter opp ermet ut fra det alle burde vite nå, de er slaver allerede, sammen med de man ser som går med munnbind selv når det ikke er obligatorisk, alene på biltur, f. eks.. Mor, far og alle barna på tur i frisk luft, alle med munnbind. Håpløse tilfeller, glem det. Altfor utakknemlig oppgave; for alt du vet anmelder de deg som terrorist. Vaksineskepsis gjelder i våre dager som terrorisme; det er kriminelt, ifølge Bourla i Pfizer. Når det er kriminelt å påpeke deres kriminelle handlinger vet vi at vi er styrt av kriminelle. Verdensmafiaen som styrer oss er helt fullstendig sprø. De ser folk som sauer. Og så ser de med fornøyelse at de har rett, for folk oppfører seg som sauer. Stiller seg opp i kø for å bli enda mer forgiftet, ordnet etter aldersgruppe, flinke, lydige og stolte over siste stikk som de skryter av på sosiale media. Sprø de også. Medynk er det beste jeg klarer å finne av snille følelser. Noen av de verste pådriverne og mobberne har selv dødd, plutselig og uforklarlig, enda et enkeltstående tilfelle, som alle fotballspillerne som dør, en etter en. Før eller siden må lyset gå opp selv for de mest autoritetstro gruppetenkere. Noen er så hypnotiserte at de vil mene på dødsleiet at uten «vaksinen» ville alt vært mye verre.

   Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dokumenter sier at koronavaksinen ble utviklet før utbruddet

Bevis tyder på at SARS-CoV-2 viruset ble fremstilt i et laboratorium

Forrige innlegg

USA innrømmer:

Vi serverer en del falske nyheter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.