POSTED IN Iran, Israel

Har de gått amok?

Israel dreper ledende iranere for fote.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Er dette mulig?

Jan Hårstad

Mandag 25 desember ble sjefen for den iranske Revolusjonsgarden i Syria, Sayyed Razi Mousavi drept i et israelsk angrep. Denne Mousavi var partneren til Qassam Soleimani og tilhørte den absolutte elitedivisjonen av iranske militære.

I begravelsesseremoniene som ble holdt i Iran tirsdag og onsdag ble det da også sagt fra de øverste lederne at denne hendelsen skal hevnes og det skal Israel få merke tydelig. 

Men så melder israelske Israel Hayom 29 desember basert på den saudiske avisa Al-Hadath at det ankom en delegasjon av 11 iranske offiserer og andre topper til Damaskus Internasjonale Airport. Der skulle de møte tilsvarende høyt rangerte syrere i fineste diplomatiske protokoll.

Sayyed Razi Mousavi

Ifølge oppslaget i Israel Hayom i kveld fredag ble de 11 iranske offiserene drept. Skulle dette være sant, så er også Iran en aktiv krigsdeltager i løpet av nærmeste tid.

Det er sånn at en knapt tror sine egne øyne.

Så lages det mye ståk av at Biden SIER at Israel må flate ut Gazakrigen og innrette seg på et forynget PA på Gaza etter krigsstopp. Sånn som media nå lanserer denne retorikken er Biden blitt pasifist.

Men USAs våpenindustri fortsetter å tjene store penger på dreping av palestinere. Som gamle Abbas sier i et ferskt intervju: det drapet av palestinere som nå pågår er langt verre enn tragedien Nakba i 1948. Den gang ble de voldelig fordrevet, nå blir de drept i tusentall.

Så dagens melding fra USA er et salg på den sofistikerte raketten M107 til en pris På 147,5 millioner dollar. (Middle easteye) Det er som ordtaket går: virkeligheten overgår all fantasi.

Forsidebilde: Morteza F.Shojaei, fra Kashan, Iran

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Israel dreper ledende iranere for fote.»

  Iran er Israels hovedfiende og støtter alle Israels fiender både finansielt og med militært materiell. Ingen land i Midt-Østen er nøytrale. Israelittene bryr seg kun om overlevelse og forebyggende ekspansjon. Og de bryr seg NULL om vestlige demonstrasjonstog bestående av arabisk-talende migranter eller hylende kvinnemennesker iført palestinaskjerf. De er dessuten en av verdens sterkeste atommakter, og trykker garantert på knappene om det står om deres eksistens. Derfor burde Gaza-beboerne ha tenkt seg nøye om før de angrep Israel og sagt som en kjent general: -Jeg starter ikke en krig jeg ikke har vunnet på forhånd.

  Svar
 • VOX
  Helt enig. Jeg ser det ofte er så enkelt, når det pirkes på Israel.

  Jeg tror Iran lover det de sier;
  når bomba er ferdig, sendes den umiddelbart mot Israel.

  Svar
  • Jepp. Og da sender Israel straks sine nukleære raketter mot Iran, Mekka & co. Og vips blir global-regissørene kvitt både islam, jødedom og kristenheten. For hvor ble det av gudene deres da? Var han på ferie?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fattigdomsbeskjempelse:

Shambala Foundation, matsentraler og selvberging.

Forrige innlegg

Hvorfor vet vi at krigen i Ukraina går mot slutten?

Nå innkalles funksjonshemmete til krigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.