POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Hvorfor vet vi at krigen i Ukraina går mot slutten?

Nå innkalles funksjonshemmete til krigen.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Andrei Martyanov, militæranalytikeren i California, er ikke nådig i denne kommentaren. Men at slike meldinger ikke videreformidles fra NRK til det norske publikum skal en ikke undre seg over. NRK har journalister i Ukraina som lager de utroligste reportasjer, seinest om maltrakteringen av den russisk ortodokse kirken i landet. Den konkurrerende kirken myndighetene har opprettet ble fremstilt gjennom utvalgte intervjuer (2 personer) som en kirke i landet med helt nye tradisjoner. NRK glemte å fortelle at landets store kirke som de fleste kristne tilhører, den russisk ortodokse kirken, er forbudt av den ukrainske regjeringen.

Det Andrei Martyanov refererer under er langt viktigere, men helt ødeleggende for den fortellingen NRK prøver å trykke ned i halsen på den norske befolkingen… Folk med funksjonshemninger av alle slag og årsaker innkalles nå for å kjempe i en tapt krig. Tidligere er gamlinger innkalt uten at det hjelper og da er det nye grupper som står for tur.

Knut Lindtner
Redaktør

Merk deg dette.

Hvis du ikke gjør det, minner jeg deg på det…

Få av tyskerne som forsvarte Lorraine (mot slutten av 2. verdenskrig, red.) kunne betraktes som førsteklasses tropper. Tredje armé møtte hele bataljoner bestående av døve menn, av kokker eller som utelukkende besto av soldater med magesår. G2 identifiserte også en ny serie tyske formasjoner kalt voIksgrenadier-divisjoner. Disse raskt opprettede divisjonene utgjorde bare 10 000.


De utplasserte også hele 5 til 10 stridsvogner og kalte dette for hele tre «panserdivisjoner». Likevel er det tydeligvis ikke dette som blir lært til kadettene til USMA ved West Point eller offiserer ved US Army War College (inkludert Patton At Bay historiske fortelling), fordi denne «store» generalen ikke klarte å kjempe seg gjennom selv disse Wehrmacht-troppene , av ulike slag. Men nå, gjett hva, dette er ikke en spøk – jeg sjekket – dette er hva VSU (den ukrainske hæren. red.) «godtar» som sine tropper:

Folk er nå fullt kvalifisert for tjeneste i Ukrainas væpnede styrker og er i «funksjonshemmingsgruppe III», som består av personer som:

1. er blinde på ett øye

2. er delvis døve

3. har en trakeotomi

4. har kjevefeil som forhindre normal tygging

5. Lider av dvergvekst (<130cm for menn)

6. Har en manglende eller ikke-funksjonell arm

7. Har et amputert ben opp til låret

8. Mangler fingre

9. Mangler begge føttene

10. Få implantert en pacemaker

11 Har bare én fungerende nyre

12. Har kun én fungerende lunge

13. Har lidd av «traumatisk kastrering»

14. Har en hjerneabscess (!)

15. Har en betydelig skalledefekt

16. Har Parkinsons (!)

17. Har ekstrem skoliose

18. Har alvorlige brystdeformiteter

19. Har «alvorlig binyrebarksvikt» (det er en krig eller?)

20. Har ingen blære.

Der har vi det. Kan du forestille deg hva som skjer nå på russisk internett etter å ha blitt kjent med disse kravene (Pentagon vil aldri vaske av seg dette – de spilte en avgjørende rolle i å drepe hundretusenvis av VSU-personell). Men igjen, når man studerer krigføring gjennom Hollywood og sykofanter*, hva forventer du?

Blind dverg med to føtter, mann hvor fingre mangler eller med hjerneabscess – jeg er sikker på at den russiske generalstaben skjelver av gru.

Disse menneskene (generalstaben) er førsteklasses profesjonelle med moral og ære som løper i familier i generasjoner, de kan ikke akseptere laverestående krigsforbrytere som likeverdige militære fagfolk. Du spiser ikke fra søppelcontaineren, når du kan kjøpe mat fra matbutikken, gjør du? Dette er grunnen til at Ukrainas krigsforbryterdomstol forberedes.

 • Sykofant betyr en som snakker deg etter munnen, en ryggpisser.

https://smoothiex12.blogspot.com/

Forsidebilde: Jon Tyson

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Et fantastisk grep av Zelensky. Nå kan VG endelig skrive at de fæle russerne dreper handicappede.

  Svar
 • Deres lesere – flest/først i Norge har jo kåret årets mann – Jens Stoltenberg

  Svar
 • NRK glemte å fortelle at landets store kirke som de fleste kristne tilhører, den russisk ortodokse kirken, er forbudt av den ukrainske regjeringen.
  Naturligvis ikke, for hvordan skal de kunne videreformidle til oss at de som står bakom og trekker i trådene er kristen-hatere? Disse som «kjemper» med sine penger over hele verden for å få drept kristne goyimer.
  De har fortsatt ikke gitt opp å skape et Eretz Israel kalt Khazaria i Ukraina enda ser man, noe som ikke kan bli virkelighet uten å fjerne alle goyimer og «useless users» som «bederver» jorden de står på. Det må selvfølgelig bli et nytt Stor-Israel uten besudling av andre enn det «rene» khazar blodet der. Alle med et åpent øye forstår at deres krig er tapt, så spørsmålet som bør stilles er da om det jeg sier er riktig? Er det noen annen grunn til å fortsette nedslaktningen, nå også av invalide og gravide kvinner?
  For øvrig et Godt Nytt År til debattanter og lesere her, men en spesiell takk til Knut Lindtner for at han holder ut.
  La oss håpe at 2024 blir et år hvor globalistkapitalen blir tvunget tilbake til det rottehullet den hører hjemme i.

  Svar
 • Ja, takk til derimot og kommentarfeltet, og godt nytt år!

  Vi er forberedt på hva som kan komme i 2024 så godt det lar seg gjøre. Ukrainas nederlag, selvfølgelig. Cyber attack? «Natur»-katastrofer og «ekstremvær» d.v.s. geoengineering? De fleste som stoler på NRK og MSM, hva kan de vente seg i år? Suppekjøkken? Dødelig «long covid»? Har de tenkt å våkne snart?
  Tatt på sengen blåmandag 01.01.24, eller om ikke så lenge blir de det, jo mindre peiling de har desto mer vil de få virkeligheten i fleisen når den slår til som julekvelden på kjerringa i flere grader minus og strømbrudd i Agder. Kjedekollisjon på E18: en vaxxident?
  Og kongen messer om klima som sin nære slektning Kong Charles. Så la han og Sonja ta trikken sånn som faren gjorde. Med eller uten covid. Og vente i helsekø. Og så kanskje når han er nesten død til slutt få en seng i en kald korridor. Men Sonja og YGL-sønnen og komikeren, sønnesønnen, som nylig fylte 18, de får ikke komme på besøk. Ikke engang med nytteløse munnbind. Heller ikke familiens sjaman Durex. De blir kroppsvisitert for å sjekke om de har med d-vitaminer. Sånn er sykehusreglene. Dit kommer gamle «useless eaters», til endeholdeplass; få kommer ut igjen i live.
  Eksil-ukrainere som har kontakter i hjemlandet, hva har de å si om Ukraina? Og om Norge? Synes de også Stoltenberg er en passende «årets mann»? De som kan norsk, hva synes de om statskanalen NRK? Hva synes de om «folkets tjener» Zelensky? Eller alternativet: Zaluzhnyi? Ser de at NATO ofrer deres kvinner, krøplinger, gamlinger og mindreårige i «kjøttkverna» hver dag for en tapt sak? Skytes ukrainske desertører som under Hitler? Spontanaborterer kvinner midt på slagmarken? De som er igjen i live er vel utslitt av å grave ned lik som døde for ingenting i frossen jord.
  Jeg traff en gang en kvinne som var barn i Königsberg, dengang Tyskland. Siden tanten var «Gauleiter» fikk de beskjed om å flykte i forkant av masseflukten, som de visste kom, hvor mange døde av dem som flyktet da det var for sent. Hennes familie nedstammet fra en av illuminatiordenens ledende medlemmer, adelige Adolph Freiherr von Knigge.
  Har familien Zelensky planlagt å emigrere rett før nederlag er offisielt?
  Netanyahu sender ikke sin sønn i krigen. Skuespiller Zelensky sender ikke kone og barn i kjøttkverna heller, men sender en heroisk nyttårshilsen til ukrainerne like virkelighetsfjern som i det tredje rikes siste dager.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Har de gått amok?

Israel dreper ledende iranere for fote.

Forrige innlegg

Tysk energiminister innrømmer:

Tiden med billig energi er forbi.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.