POSTED IN Helse, USA

Han har fingeren på atomknappen.

Tidligere Hvite-hus-lege: «Halvparten av tiden vet ikke Biden hvor han er.»

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tidligere lege i Det Hvite Hus advare om at Biden utgjør en fare.

USA-presidentens «kognitive forfall» kan få folk drept, påstår Ronny Jackson.

Tidligere lege i Det Hvite Hus og republikansk representant Ronny Jackson har gått hardt ut mot USAs president Joe Biden. Han påstår at presidentens synkende mental tilstand utgjør en fare for hele landet.

«Det er SKREMMENDE for landet vårt at Biden er vår øverstkommanderende», skrev Jackson på twitter på lørdag.

«Han vet ikke hvor han er halvparten av tiden, og hver dag fører han oss nærmere en total krig med Russland og Kina. Han kognitive tilstand kan få føre til at folk blir drept».

Jackson tjente som Det Hvite Hus sin lege under Barack Obama og Donald Trump fram til 2018. 

Lege Ronny Jackson er tidligere kontreadmiral.

Han har tidligere kritisert den nåværende administrasjonen  for ikke å være åpen om sannheten rundt Joe Bidens mentale helse.

Tidligere denne måneden ga Det Hvite Hus et sammendrag om status til Bidens helse, basert på en oversikt oversikt av hans mentale historie, og «en detaljert fysisk undersøkelse». 

Resultatet er at presidenten er «en frisk og energisk 80-årig mann», som absolutt er i stand til å utføre sine oppgaver.

Som svar til presidentens helse-rapport, slår Jackson fast at den medisinske undersøkelsen var «en vits», og «et bedrag».

Han påpeker også at Biden, i motsetning til sine forgjenger Donald Trump , ikke har vært gjennom noen kognitive tester, og han argumentere med at den sittende presidentens «evne til å tenke og resonnere er borte», og at han ikke burde sitte i det embetet.

Ifølge en nylig meningsmåling fra Harvard CAPS-Harris Poll gjennomført tidligere denne måneden, tviler 57 % av amerikanerne på Bidens mentale helse. 67 % mener han er for gammel til å lede landet.

Spekulasjoner rundt presidenten kognitive evner har bare fortsatt å øke på grunn av tallrike gjentatte tabber.

Den siste var der han påsto at «mer enn halvparten av kvinnene i min administrasjon er kvinner».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/572142-biden-health-danger-doctor/

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Stemmer bra, selv legfolk ser pedo-Joe er frakoplet virkeligheten. Men det er Wall Street, Deep State og medias ansvar. En vanvittig proganganda operasjon som alle MSM i vestverden var med på innsatte denne bløffmakeren i presidentstolen. Den samme strategien med løgn og desinformasjon fikk igang krigen i Ukraina (og alle USA krigene før det). Mitt håp er at de første som treffes i den fremprovoserte verdenskrig med er norske media, akademia og politiske institusjoner. De høster det de har sådd.

  Svar
 • Øystein Jørgensen
  2 mars 2023 9:11

  Koronasirkuset måtte stanses, i hvertfall inntil videre, fordi motstanden mot tyranniet ble for Sterk fra helter som blandt andre Ron deSantis.
  Og Vipps, øyeblikkelig startet en krig velegnet for å trekke folks Oppmerksomhet mot.
  Krigen kom som bestillt.

  Det tar tid å lage en WHO-Avtale om pandemi-tyranni.
  Før det er gjort vil de ikke starte opp igjen med et nytt oppdiktet «skrekkelig virus».
  I mellomtiden fortsetter oppvåkningen blandt folk Raskt, ihvertfall i utlandet.

  Skurkene har knapt med tid.
  Det er når et rovdyr føler seg truet at det blir farlig for alvor.
  Nye skremsler Trengs for å fortsette arbeidet med å innføre den globale fengselsstaten.
  Skremsler om bruk av atomvåpen kan egne seg til formålet.
  Atomvåpen kan tilmed bli litt brukt om nødvendig.
  Se ikke bort fra at det er sånne kalkyler som ligger til grunn for rapporter som dette.

  Svar
 • Biden blir nok drillet før han opptrer, selv for de enkleste ting. Og/men når man ser ham i de fleste offentlige situasjoner oppfører han seg som en opptrekks-dukke. – Som han da også antagelig er. Derfor ble han da også ‘valgt’. – Av bakmennene som styrer.
  Og derfor er det også nødvendig at det kjøres artikler i media om at det er Putin som opptrer irrasjonelt.
  Fokus skal flyttes. Det har disse tryllekunstnerne alltid vært gode til.

  Svar
 • Northern Light.
  2 mars 2023 15:22

  Løslatt etter 20 år fra Guantanamo Bay uten å være siktet for noe.

  Av Clive Stafford Smith.
  Etter å ha kjempet lenge for Abdul og Ahmed Rabbanis løslatelse fra Guantanamo Bay, fløy jeg til Pakistan for å hjelpe dem velkommen hjem.

  Min siste liten-tur til Karachi var en 18-timers flytur gjennom fire land. Men det var før jeg møtte klienten min, Ahmed Rabbani, og fikk vite hvordan det hadde gått med ham og broren Abdul på vei tilbake fra Guantanamo Bay. For en halv livsalder siden hadde de begge måtte gjennomgå sin redselsreise på vei til Guantanamo Bay på Cuba. Sist fredag, etter 20 års internering uten å være siktet for noe, ble de nå klarert for løslatelse som «ingen trussel mot USA eller deres koalisjonspartnere», og de ble fløyet hjem igjen.

  Det illustrerer kløften mellom Guantanamo Bay og den virkelige verden, at slike flyreiser forblir innhyllet i hemmelighold, som om de vil prøve å oppholde flyet som til slutt skulle bringe dem til friheten. Den amerikanske regjeringen ga meg bare noen timers varsel om deres avgang, så jeg ikke kunne komme meg til Pakistan før dem, jeg var fortsatt i Storbritannia.

  Men dette betydde at jeg kunne følge reisen deres over Atlanterhavet på en app for flysporing. Det var spennende å se dem fly til friheten, men jeg fryktet at i stedet for å gi dem unnskyldningen som de skulle forlengst ha hatt, ville USA gi dem et siste spark på flyreisen til friheten.

  Dessverre skjedde dette. Ahmed, 53, beskrev senere hvor lite hadde endret seg i behandlingen av ham, til tross for årene som hadde gått. Deres flight var en 21-timers flytur, bare tre timer lengre, men uendelig mye verre enn min. Det var 30 amerikanske soldater i flyet for å håndtere to lenkete fanger.

  Nok en gang, fortsatt uskyldige for enhver forbrytelse, ble Ahmed og Abdul, 55, tvunget til å bruke hørselvern og bind for øynene, for at de ikke på en eller annen måte skulle kunne vite hvor de var på veien tilbake til Pakistan. Hvis de ønsket å bruke toalettet, måtte de fortsatt tåle ydmykelsen av å la soldater se på.

  Etter den siste ydmykelsen bak seg, landet de i Islamabad ved middagstid 24 februar. I det øyeblikket forandret deres verden seg. Tjenestemannen fra Pakistan Federal Investigation Agency som hilste på dem, viste respekt. Og så kom øyeblikket som Ahmed så lenge hadde ventet på: Der, foran ham, var hans 20 år gamle sønn Jawad. Ahmeds kone hadde vært gravid da han ble bortført 10 september 2002. Far og sønn hadde aldri møtt hverandre før, aldri rørt hverandre. «Waa-llaah!» sa Ahmed, det eldgamle utropet. «Vi har mye å ta igjen,» sa Jawad og klemte faren sin for første gang.

  Jeg har ofte møtt Jawad. Jeg er opptatt av å støtte drømmen hans om å bli menneskerettighets-advokat. Han vil aldri nyte et menneskelig øyeblikk igjen som det første møtet med sin sønn. Jeg skulle ønske jeg kunne vært der for dette møtet, men da det skjedde var jeg i ferd med å forlate Storbritannia.

  En av tusen kamper vi førte i det cubanske fengselet handlet om åndsverk: ville Ahmed, en talentfull kunstner, få lov til å ta med seg maleriene sine når han forlot sitt cubanske fengsel? Heldigvis, med god hjelp fra FN, hadde vi nylig seiret, og Ahmed ankom med 130 kg av kunsten sin, sammen med sine juridiske papirer og den eneste kompensasjonen han sannsynligvis noen gang vil få fra landet som pinte ham i 20 år: to dusin plastflasker av Ensure, den flytende næringen som USA tvang i Ahmed i de syv årene han sultestreiket, hans fredelige protest mot mishandlingen.

  Fra Middle East Eye, publisert 27 februar 2023. Skrevet av Clive Stafford Smith, menneskerettighetsadvokat.
  Oversatt utdrag fra en lengre artikkel på engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Guantanamo: Freed After 20 Years Without Charge. A Beautiful Moment, a New Start.

  Kommentar:
  Interneringsleiren på Guantánamo bay er en amerikansk fangeleir på Guantanamo Bay Naval Station på Cuba. Pr. 9 september 2021 er det 39 internerte fanger. Guantánamobukta har siden 1903 blitt styrt av USA, etter en avtale som gir amerikanerne rett til evigvarende leie av området. Kilde. Wikipedia.
  Denne interneringsleiren blir ofte uteglemt når en skal liste opp forbrytelsene USA har gjort og gjør, med påskudd i «kampen mot terror». Det er å snu ting på hodet. Det å fengsle folk og torturere dem i mange år uten at de blir siktet, er av de verste former for terrorisering, det er ugjerningene til en terrorstat.

  Svar
 • Alle kan jo se at «creepy Joe» ikke er helt god. Ikke halvt god engang. Rett og slett en tragikomisk figur. Husker hvordan media pleide å harselere med og kritisere Donald Trump – men Biden er det ingen som har noe å utsette på….

  Svar
  • Ja, Eli, det er mange måter disse krapylene etterhvert vil avsløre seg på. Også sin galskap. ( Jfr. N.L. sin historie)

   Når de ( forhåpentligvis) etterhvert vil miste sin makt over vestlig media, og ‘v.sida’ får løftet hodet opp av sanden, vil dominobrikker falle.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Alice Schwarzer und Sahra Wagenknecht:

Det tyske «Manifest for fred»

Forrige innlegg

Dreier FBIs antagelse om laboratorium-lekkasje i Wuhan seg om noe helt annet?

Å sikre aksept av den overnasjonale, diktatoriske WHO-traktaten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.