POSTED IN Globalisering, Helse

Dreier FBIs antagelse om laboratorium-lekkasje i Wuhan seg om noe helt annet?

Å sikre aksept av den overnasjonale, diktatoriske WHO-traktaten.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er flere som nå lurer på hvorfor FBI nå hevder at Covid-19 viruset ble spredt som følge av en laboratorie-lekkasje i Wuhan. Mange sier at dette ikke er mulig og derfor er en bløff som har andre hensikter. Noen mener at det er et forsøk på å skape en krigs-stemning over for Kina, mens den ukrianskfødte Sasha Latypova bosatt i Nevada, fremhever at det skyldes en bevisst manipulering for å lettere å få gjennom den foreslåtte WHO-traktaten. Blir denne traktaten vedtatt vil gi Big Pharma (Legemiddelindustrien) sitt organ, Verdens Helseorganisasjon, overnasjonale fullmakter.

Det kan godt være at begge deler er korrekt.

Knut Lindtner
Redaktør

Det er nå tillatt å kalle bevisst spredning av biokjemiske substanser for «laboratorielekkasje» i sosiale medier

Deres herskere har nå bestemt at slavene kan få lov til å snakke om virus som lekker fra laboratorier, slik at det vil være lettere for dem å akseptere WHO-traktaten.

Av Sasha Latypova, sashalatypova.substack.com

Jeg vil i denne artikkelen prøve å forklare at når vi snakker om bevisst bruk av internasjonalt forbudte masseødeleggelsesvåpen, kan disse våpnene være kjemiske, biologiske, radiologiske og kjernefysiske stoffer eller kombinasjoner av disse, men det er helt sikkert ikke tale om konstruerte patogener som «lekker» ut fra laboratorier og hopper og spretter nedover gatene.

Disclose TV på Twitter 26.februar 2023:

Det amerikanske energidepartementet har konkludert med at Covid-pandemien mest sannsynlig oppstod som følge av en laboratorielekkasje, ifølge en ny klassifisert etterretningsrapport.

Her er en lenke til artikkelen i Wall Street Journal.

Twitter flommer over av meldinger som «Vi visste det!» «Det var jo det jeg sa.», etc., hvor folk som har falt for en litt mer sofistikert løgn, feirer at de ikke gikk på den mest åpenbare bløffen.

Laboratorielekkasje er pølsevev. Jeg håper at dere kan se det nå som det blir avslørt på en så direkte måte, akkurat i rett tid før WHOs pandemitraktat skal vedtas. De kjører denne sensasjonelt oppsiktsvekkende historien nå, og forteller dere endelig «sannheten», (ja, vi løy litt om pangoliner og flaggermus, men det var til deres eget beste, dumme undersåtter!), da det nå jobbes med WHOs traktat, og de ønsker at alle skal slutte rekkene og støtte den globale totalitære biosikkerhetsstaten, hvor de uvalgte herskerne vil «beskytte dere» mot «laboratorierlekkasjer fra fiender og useriøse forskere», plassere dere i 15-minutters fengsler, jeg mener smarte byer, og myrde dere med beskyttende militære prototyper av «vaksiner».

Hvis du fortsatt tror på at en laboratorielekkasje kan være årsaken, vær så snill og forklar meg hvordan det kan være mulig når ingen har klart å spre en infeksjon ved overføring fra dyr til dyr med et «konstruert virus» i et laboratorium? Men det kan lekke ut fra laboratoriet og smitte hele verden utenfor! Gjerne områder som ligger langt borte fra laboratoriet samtidig som det hopper over områder som ligger nærmere! Bare ikke inne i laboratoriet.

Vær så snill og ikke gå på denne bløffen. Det er ingen laboratorielekkasjer. Men det er tale om bevisst utplassering av biokjemiske våpen, forskjellige typer giftstoffer, inkludert partikler av nanostørrelse som kan gjøre stoffer som ikke er spesielt skadelige mye mer skadelige. Denne spredningen kan skje via aerosoler, funksjonell mat, gjennom huden, etc. Dette gjøres av det globale bankkartellets eksekutive militære gren, og de er ikke lojale mot noe folk eller noen nasjon. «Ubegrenset femte generasjons krigføring» er slett ikke bare falske nyheter på sosiale medier og hjernevask. Det det faktisk er tale om, er eliminering av mennesker fra denne planeten, og det er vi som er målene.

Mine tidligere artikler om hvorfor både zoonotiske virus og laboratorielekkasjer er sludder, finner du her.

P.S. 

Hvis noen med en alvorlig mine snakker om laboratorielekkasjer i et Tucker Carlson-show med et ukrainsk flagg i bakgrunnen, eller i et lignende program hvor man gjerne manipulerer offentligheten med mindre viktige avsløringer, bør det nå være lett å se at de jobber for WHO eller det globale kartellet.

Oversatt av Rune G.

https://sashalatypova.substack.com/.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Øystein Jørgensen
  2 mars 2023 9:21

  Nettopp.
  Fortellingen om et laboratorium i Wuhan tjener en hensikt eller flere.
  Den delen av folket som har forstått at den såkalte pandemien var en bløff blir nå ledet inn på et falskt spor.
  De alternative media følger nå blindt dette falske sporet som.

  Dermed hindres at folk forstår sakens kjerne når det gjelder korona; nemlig at dette konkrete viruset hverken var naturskapt eller menneskapt eller sluppet ut ved et uhell eller med kaldt blod.
  Viruset eksisterer ikke i det hele tatt . Det ble diktet opp for anledningen.

  Svar
  • Ø,J.:
   «Viruset eksisterer ikke i det hele tatt . Det ble diktet opp for anledningen.»

   Det er mulig det var et forsøk på å spre et virus. Men hensikten var nok å forstyrre og skape hysteri. Slik at verdenshandelen kunne ødelegges.
   (Spesielt Kina sin industri-styrke? – Som industri-oppbyggingen i Tyskland i mellomkrigstiden også var for de som vil styre verdenshandelen, verdensvalutaen og rentene. )
   Hvis man ser på syklighet/dødlighet ww. i disse to årene var det ingen grunn til å kalle dette en pandemi.
   Det var en økonomisk krig. – Som alle verdenskriger har vært.

   ‘ – Hele poenget med det europeiske prosjektet er å bygge opp egen industri. De ser på det som negativt hvis Kina tar andeler av europeisk industri ‘
   e24.no/naeringsliv/eu/gigantfusjon-skaper-hodebry-i-eu-uro-for-kinesisk-konkurranse/24540922

   ‘Gjennom de siste årene har USA svart på det de mener er kinesisk aggresjon i Sør-Kina-havet. Det har skjedd ved at USA har økt sitt militære nærvær i regionen. Deres Nato-allierte har også involvert seg. Denne uken gikk det britiske hangarskipet HMS Queen Elizabeth gjennom havområdet. Fartøyet hadde følge av både undervannsbåter og torpedojagere.
   Hensikten var å stanse kinesernes «aggresjon og stormaktsambisjoner». ‘ 😉
   nrk.no/urix/skal-amerikanske-soldater-tilbake-til-vietnam_-1.15598104

   – sier Stoltenberg’, Libyabomberen. 😉 :

   ‘- Kina deler ikke våre verdier. De tror ikke på demokrati, ytringsfrihet og mediefrihet. De tvinger naboer og truer Taiwan’,
   vg.no/nyheter/utenriks/i/7KWAP9/jens-avviser-erna-kritikk-har-bred-stoette-for-nato-opptrapping

   ‘Og vi er den Trojanske hest innenfor fiendens forlegninger.
   …og bringe det tyske folk til fornuft gjennom å ødelegge deres eksporthandel, en eksporthandel som er deres eksistensgrunnlag.” – Samuel Untermeyer i en radiosending på WABC i New York, 6 august 1933. Gjengitt i New York Times, 7 august 1933.
   Sammen med Samuel Untermeyer i agitasjonen for krig mot Tyskland, talte Bernard Baruch samtidig for forberedelser for denne krigen. ”Jeg understreket at et nederlag for Tyskland og Japan og deres påfølgende utestengelse fra verdenshandelen ville gi Storbritannia en fantastisk mulighet til å øke sin utenlandshandel BÅDE i volum og profitt.” ‘

   Om 1. verdenskrig:
   ‘Tyskland er beseiret og mister verdensmarkedene og maritim handel, med sikte på krigen – fra den virkelige initiativtakerens side, England som ville ødelegge tysk konkurranse.
   Etter at dette er oppnådd, vil de arbeidende massene ikke bare bli fratatt bare høyere, men alle lønninger.’
   pages.uoregon.edu/kimball/durnovo.htm

   ‘Du skal ikke eie noe, men være lykkelig.’

   Svar
   • ‘VERDENS Helse-organisasjon’ . Bare navnet! 😉

    Som sjøl forandret begrepet pandemi og derfor kunne proklamere pandemi etter at de hadde plukket ut noen få tusen ‘Covid-døde’ .
    Og påla alle nasjoner å bruke beviselig skadelige munnbind og sosial distanse.
    – Og en uprøvd haste-‘vaksine’; – som brøt alle regler for god/vanlig medisinsk prosedyre.
    – Som nå i ettertid viser et dramatisk høyere dødstall og syklighet w.w.
    ( Bortsett fra i de nasjonene som ikke lot seg diktere av gærningene, med sine nyttige idioter, i dette konstruerte maktapparatet. )

    Problemet er at vi er innbilt at disse folka er intelligente; grunnet ders kontroll med det meste av propagandaen vestlig media.
    Alt vises jo med all tydlighet at de IKKE er.
    De har bare tilranet seg makt.
    Hvor mange bevis for deres (onde ?) udugelighet skal vi se før vi skjønner at vi blir bedratt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Han har fingeren på atomknappen.

Tidligere Hvite-hus-lege: «Halvparten av tiden vet ikke Biden hvor han er.»

Forrige innlegg

Fortsatt ikke oppklart!

Palmemordet – dobbeltspill og statskupp

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.