POSTED IN Krig-fred, Midt-Østen

Hamas brutalitet er i stor grad konstruert som en del av Israels propaganda.

Kampen om tankene og følelsene våre er viktig.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hamas-angrepet drepte langt færre israelske sivile enn først antatt.

De fleste drepte var blant israelsk militærpersonell, ikke sivile.

Av Ethan Huff.


The Cradle publiserte en analyse denne uken som ser på avvikene mellom Israels påstander om Hamas-motangrepet 7 oktober, og bevisene som i stor grad motsier det. Ikke bare løy Israel om hvem som døde under angrepet – det var stort sett medlemmer av det israelske militæret i stedet for sivile – men uavhengige etterforskere fant at deres egne militære styrker (IDF) har vært ansvarlige for mange av de israelske sivile dødsfallene.

Dette bekrefter vitnesbyrdet til Yasmin Porat, en israelsk kvinne som fortalte en israelsk statseid radiostasjon forrige uke, at hun var en av gislene i Kibbutz Be’eri, og som var vitne til hva som faktisk fant sted.

Porat fortalte verden i et nå sensurert intervju at hennes Hamas-fangevoktere faktisk var veldig hyggelige mot henne og de andre fangene, og tilbød dem mat og vann og forsikret dem kontinuerlig om at de ikke ville bli skadet eller drept. Porat sier at det var soldater fra Israel Defense Forces som utførte all skytingen og drepingen, i det minste så langt hun personlig var vitne til.

https://twitter.com/i/status/1718092723750899809

(Relatert: I mellomtiden er representant Mike Johnson, USAs nye Speaker of the House, opptatt med å sende Amerikas penger og våpen til Israel for å «støtte» nasjonalstaten som om den på en eller annen måte representerer legemliggjørelsen av Abrahams ætt, selv om Bibelen sier noe annet).

Tel Aviv sprer løgner om «Hamas grusomheter» for å få mer støtte til det planlagte folkemordet på Gaza.
Det kanskje mest urovekkende i Israels propagandakampanje om Hamas-motangrepet 7 oktober, er alle de oppdiktede «Hamas-grusomhetene» som Tel Aviv kringkaster til verden, for å følelsesmessig og religiøst manipulere verden til å støtte det planlagte folkemordet i Gaza.

En eldre kvinne forteller at hun ble behandlet bra av Hamas.

I tilfelle det ikke er åpenbart for alle ennå, er Israels hovedmål i alt dette å rettferdiggjøre en fullskala invasjon og utslette de rundt 2,3 millioner palestinerne som bor på Gazastripen, hvorav mange sannsynligvis ikke vil komme seg i sikkerhet, før IDF og dets USA og andre vestlige allierte går inn og prøver å fullføre deres holocaust av befolkningen i Gaza.

Historiene om israelske babyers hoder som blir hakket opp og små israelske jenter som blir voldtatt og dratt gjennom gatene ser ut til å være falske, og lite mer enn hjerteskjærende propaganda for å påkalle moralsk forargelse, til støtte for Israels plan om å «forsvare seg selv» ved å befri landet fra alle palestinere.

I noen av video-«bevisene» som Israel la frem for å prøve å underbygge disse falske påstandene, ser det ut til å være skuespillere. I noen av dem har de påståtte «Hamas»-fangerne ikke engang den vanlige Hamas-uniformen, men er snarere uidentifiserte individer med et Midtøsten-utseende iført sivile klær og sandaler.

Disse menneskene kan være hvem som helst, viser det seg, men Israel forventer at vi bare skal tro når de forteller oss at disse videoene er sanne, og at menneskene som vises i dem er israelere som blir tatt til fange, torturert og drept av Hamas-styrker.

En viral video som media hevdet avbildet en død tysk-israelsk jente ved navn Shani Louk med ansiktet ned bak på en lastebil, er avvist som propaganda fordi hun fortsatt er i live ifølge hennes mor*, som sier at jenta fikk en hode skade, men det er fortsatt uklart hvem som tok henne til fange.

Det faktum at selv å påpeke dette og stille spørsmål, gir umiddelbare anklager om «antisemittisme», som viser bare at mange mennesker mister forstanden i det øyeblikket ordet «Israel» blir uttalt, et resultat av flere tiår med lang falsk flagg-propaganda, som fortalte dem at staten Israel representerer «Guds utvalgte», uansett hva dens regjering og folk sier eller gjør. Ikke alle israelere er enige med deres regjering heller, akkurat som i USA med amerikanere og deres motstridende politikk og tro.

Fra Natural News, publisert 29 oktober 2023.
Oversatt fra engelsk av northern Light. Linker i orginalartikkelen.
*Link til en uttalelse fra hennes mor i en YouTube video i The Cradle artikkelen det vises til, den første linken i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Evidence shows Hamas attack killed far fewer Israeli civilians than first believed: Most deaths were among Israeli military personnel, NOT civilians.

Skjermdump fra pressekonferanse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • ‘ Dette stakkars lille uskyldige folket ‘

  Løgnere, som har fått styre media og ‘ Historien’ siden 1945.

  Svar
 • Å misbruke begrep med sverting og hersketeknikk som formål igjen og igjen blir slik som gutten som ropte «ulv» til ingen brydde seg; det ser vi med kallenavnene som mister sin brodd og gjelder for ingenting når faktisk jødehat og rasehat forekommer, for selvfølgelig eksisterer disse fordommene; men igjen og igjen å høre «rasist», «antisemitt», «islamofob» og lignende når det ikke er tilfelle, det svir etterhvert like lite som når en unge kaller deg «dumming». Politikere er spesielt infantile i så måte, for alle politiske konkurrenter klassifiseres som høyre-ekstreme, de med alternative synspunkter anses nærmest som nazister.
  Nå som israelerne i FN går med gul stjerne har det den effekten, særlig siden Israel opptrer til forveksling likt nazistene; de kunne gjerne spe på med store plakater som sier «Vi er offeret, uansett hva vi gjør, til evig tid, glem aldri det!!!!», mens palestinske barn dør i konsentrasjonsleiren Gaza.

  Svar
  • Jøder som ønsket våpenhvile og demonstrerte på New Yorks Grand Central Station ble fjernet av politiet.
   Å danne en klar motstandsgruppe sånn som homsene har gjort ved å danne organisasjonen «gays against grooming» for de vil aldeles ikke assosieres med det som nå regnes som LGBTQI..etc. med dragshow for barn og fetisjisme og nakenhet på åpen gate og mye sykt, det kunne være effektivt for å bremse voksende jødehat; det er ikke trygt å være synlig jøde i hele verden for tiden p.g.a. Bibis politikk. Å ta klart avstand må til, ellers risikerer de å regnes som en homogen gruppe, og det er det jo ikke. Zionismen faller ikke i smak hos alle jøder.

   Svar
 • ‘ – Så 8000 drepte palestinere er feil?
  – Jeg har ikke tallene, men vi antar at tallene er langt lavere. Jeg kan ikke gi dere detaljene. Men hver gang man siterer palestinske helsemyndigheter på Gaza, så er det Hamas som står bak den informasjonen. Altså de samme terroristene som begikk alle disse grusomhetene: brenne babyer, voldta kvinner, halshogge folk. Det er Hamas som er kilden til denne informasjonen, påpeker den israelske ambassadøren. ‘
  nettavisen.no/nyheter/sjefredaktor-gunnar-stavrum-vil-fordomme-israel-slik-svarer-landets-ambassador/s/5-95-1429944

  Ja, Hamas er grusomme. Binde babyer og mødre sammen og så brenne og halshugge, – og sikkert også voldta de. Det er slemt.
  Akkurat som det var slemt å lage såpe og lampeskjermer av jøder i 1944. ;-)

  Eller drepe ( sikkert ‘gasse’) 50 000 jøder hver dag. (!)
  Hvis man først skal lyve, så gjør det slik at folk bruker følelser istedet for fornuft, og ikkebegynner å stille spørsmål om det konstruerte tullballet, ja. :

  ‘ Den blir kalt dødsporten. Fordi så og si alle som reiste gjennom den ble drept. Og i det meste, i 1944, ble 430 000 jøder drept på åtte uker. Barn, gamle og syke ble overvåket og selektert ut av Mengele og sendt rett til gasskamrene.. Han valgte ut de som skulle drepes eller bli valgt ut til grusomme medisinske eksperimenter. ‘
  tv.nrk.no/program/KOID24007518

  Som det blir sagt på slutten av filmen : «Det er nesten uråd å fatte « ;-)

  Ja, tilogmed når det gjelder å lyve er de tydligvis mestere.

  ‘ Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
  Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
  Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.’
  (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983)

  Begin hadde vært involvert i terrorhandlinger i Palestina på 1940-tallet som leder av Irgun. Han hadde organisert bombingen av King David Hotel i 1946 og massakren på hele landsbyen Deir Yassin i 1948. Menachem Begin er den mest beryktede terroristen i israelsk historie og grunnleggeren av det politiske partiet som styrer Israel i dag, Likud.

  Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  4 november 2023 22:13

  «Barn, gamle og syke ble overvåket og selektert ut av Mengele og sendt rett til gasskamrene.»

  Ja, hehe… Jeg så en gang et filmopptak av Trondheim-jøden Julius Paltiel, der denne sa at dr. Mengele hadde «helbredet knærne» hans — ved å sprøyte ren alkohol inn i dem. Om dette har en medisinsk troverdighet, aner jeg ikke, men det var i alle fall det herr Paltiel uttalte i den filmen. Det var før dr. Mengele av jøde-mediene var gjort til et absolutt «monster».

  Svar
 • I’m not a journalist but i can see your shallow “journalism “ work. A very dangerous article, if you believe that- how can you believe what is happening in Gaza right now? Isn’t it also “propaganda”? Shame on you!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Saudi-Arabia advarer

«Katastrofale konsekvenser» hvis Israel går til en fullskala invasjon

Forrige innlegg

Har de skjønt noe som helst?

Gamle kolonimakter skal lage fred i Midt-Østen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.