POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Guvernøren og helsesjefen i Florida fraråder boostere:

Jeg vil ikke anbefale en vaksine som hverken er trygg eller effektiv.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Florida: Første stat som offisielt fraråder COVID-19-boostere

Av Steve Wilson

Floridas sjefskirurg Dr. Joseph Ladapo sa onsdag at Sunshine State (solskinnstaten) vil være den første staten som offisielt fraråder COVID-19 boostere for de under 65 år.

Dr. Joseph Ladapo

Staten fraråder i sin veiledning bruk av boosteren for de under 65 år fordi de nye amerikanske Food and Drug Administration-boosterne mangler en klinisk utprøving og bevis på deres effektivitet eller fordeler.

«Nok en gang svikter den føderale regjeringen amerikanere ved å nekte å være ærlige om risikoen og ikke gi tilstrekkelige kliniske bevis når det gjelder disse COVID-19 mRNA-skuddene, spesielt med hvor utbredt immunitet er nå,» sa Ladapo i en pressemelding . «I Florida vil vi alltid bruke sunn fornuft og beskytte rettighetene og frihetene til Floridianere, inkludert retten til nøyaktig informasjon.»

I mai signerte guvernør Ron DeSantis et forbud mot vaksinepass, maske- og vaksinekrav i skoler og bedrifter i Florida og forbød arbeidsgivere å ansette eller sparke arbeidere basert på vaksinasjonsstatus.

«Jeg vil ikke stå ved siden av og la FDA og CDC bruke sunne Floridianere som forsøkskaniner for nye booster-skudd som ikke har vist seg å være trygge eller effektive,» sa DeSantis i en pressemelding. «Nok en gang er Florida den første staten i nasjonen som står opp og gir veiledning basert på sannhet, ikke Washington-påbud.»

US Centers for Disease Control and Prevention  fikk nylig ny ledelse . Dr. Mandy Cohen er tidligere helseavdelingsleder i North Carolina, en stat som erklærte unntakstilstand i 888 dager og innførte en rekke restriksjoner på det vanlige hverdagslivet, inkludert skoler, bedrifter og troshus.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Aldersgrense? Ennå verserer holdningen om at de eldre, de som tåler disse jabene dårligst, de er det ikke så nøye med. De skal jo dø uansett.

  Svar
  • Man kunne ihvertfall latt vaksinene være et tilbud, ikke PÅBUD – med yrkesutstengelse;
   – både i USA og Norge. Når man nå vet at injeksjonene ikke hindrer overføring av smitte.
   Og så åpne for en åpen tvil og diskusjon rundt hele hysteriet.
   Det er hysteriet og tallmanipulasjonene, i tillegg til løgnene om bl.a. massegraver, som bør opp i lyset.
   Så kunne folk få mer informasjon og velge.

   Svar
 • Øyvind Aarsnes
  22 september 2023 17:34

  Noen MÅ SNAKKE UT om disse ting som MANGE fortsatt tenker på daglig. Jeg tenker også på alle de som har mistet livet som et resultat av Erna Solbergs politikk gjennom «pandemien» som har ført til mange tusen tapte menneskeliv. I lovforslaget fra justis- og beredskapsdepartementet kommer det frem at regjeringen ønsket at Koronakommisjonens taushetsplikt skal gjelde i hele 100 år. 

  Jeg husker Debatten den 7. mai, der Erna Solberg gjordet det tindrende klart at de faglige rådene fra FHI ikke var avgjørende for henne. Tidligere FHI-forsker Eirik Nord sier til nettavisen.no at nedstengingen av Norge ALDRI skulle vært utført. 

  Svar
 • Hele «den frie Verden» generelt og Norge spesielt må komme ut av barndommen og gå inn i den rebelske puberteten, ved valg simpelthen ikke avgi stemme til noen av globalistpartiene, det vil si alle partiene i Norges ettpartisystem, for å vise at ingen av disse er verdige. Ellers kan de heller gå med ansiktsbleie og bæsjebleie til de dør.
  I starten av «koronakrisen» skrev NRK at folket måtte se Erna som en mor og Bent som en far, ja tenk, noe så tåpelig satte de på trykk.

  Svar
  • Selv vi som har holdt stand er utsatt for grafen sprayet over oss med chem-trails, så det går i vann og jord og mat og alt. Dette er sannelig en djevelsk tid å leve, «end times». Jo mer grafen i kroppen, desto verre; det er kanskje det viktigste poenget ved injeksjonene, som WHO vil gjøre til tvang. I tillegg til å drepe. I USA særlig ser vi masser eller enkeltpersoner gå berserk, flokker plyndrer hemningsløst og dreper medborgere i fullt dagslys på åpen gate på impuls, antagelig impuls utløst av frekvens fra 5G.

   «Nano Mind Control» har jeg sett med egne øyne på min terrasse, hvor jeg er glad for de insektene som lever; jeg forstyrrer et vepsebol som har tatt bolig hos meg så lite som mulig.
   En veps gikk rundt og rundt i sirkel, reagerte ikke i det hele tatt da jeg holdt hånda få centimeter over den.
   Det er så sykt at man helst ikke vil tro det, men bare se:
   https://www.bitchute.com/video/nhlhXEyCwBBu/

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gjør det noe

om inhabile behandler vedtak?
Når vedtaka likevel gjelder?
Like godt oppheve habilitetsreglene?

Forrige innlegg

Sultkatastrofer vokser i omfang.

Dette er den verste globale matkrisen i moderne historie, og den er i ferd med å bli verre.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.